Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קליאו ספורט 172?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זו המיאטה שאני חושב שזו היא - אז היא לא מייצגת נאמנה את ה NA, נערכו בה מספר שינויים (רובם אם לא כולם לטובה)

שהעיקרי בהן היא התקנת קשת התהפכות שמקשיחה את השלדה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לצערי מצטרף לתגובות האנטי, המבחן הזה מייצג רק את הרכבים שהשתתפו במבחן ולא מעבר לזה.

כאשר מדובר על רכבים משומשים שכבר לא יום או יומיים על הכביש זה מאוד חשוב איזה רכב הבאת למבחן ומה ומצבו.

גם למצב מקורי יש הרבה אפשרויות ותלוי ברמת הטיפול באוטו, אבל לא נהייה קטנוניים.

בנוסף דבר שמצחיק אותי זה להביא רכבים משופרים מול רכבים סטנדרטיים, זה היה או משופרים מול משופרים או סטנדרטה מול סטנדרטה... אתה לא יכול להביא לאון ומיאטה משופרות מול קליאו סטנדרטית ולהשוות בינהן.

וכמו שאמרו חסרה פה המיאטה NB שיש לה דיפרנציאל מוגבל שמהווה הבדל משמעותי, וה306 ואולי אפשרות קצת יותר חדשה בדמות הקופרה.

לעומת מה שעומר חושב, חולם, מדמיין וכו' ה106 לא קשורה למבחן הזה בשום דבר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

1. יש לי דה ג'ה-וו מוויכוח שנערך פה לא מזמן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=150983&page=6

2. עצוב לי שלא הכניסו איביזה MK3 למשוואה. כאשר בקליאו דאגו להביא את שני הדגמים.

3. מספקת אותי תוצאה טובה במסלול רק כדי לקטול "אנטי" בט'רד דלעיל ועוד ט'רדים רבים בפורום הזה.

4. בגדול, לא המבחן הזה ולא מבחן אחר יסיים את הוויכוח הזה, תמיד מישהו יטען ל-SIDE EFFECTS... ;-)

פורסם

להזכירכם הכל התחיל מהתחממות אוילית בפורום.

הוחלט לערוך עם און מבחן לא מחייב של משומשות חמימות.

אין מחלוקת שאון יעקובסון הוא איש מקצוע, גם אין מחלוקת שחלק מהרכבים משודרגים ואין מחלוקת שהרכבים נבדלים זה מזה ברמת האחזקה שלהם וברמת השחיקה שלהם, דרך אגב זה המקרה ברכבים משומשים.

אני מניח שאון יחווה את דעתו על הדגמים ולא מעבר לכך, אני חושב שלכולנו ברור שכל אחד מהדגמים מביא לשולחן יתרונות וחסרונות ובסופו של יום כל אחד מהקונים הפוטנציאלים של דגמים אלה יעשה את הבחירה לפי הבנתו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
להזכירכם הכל התחיל מהתחממות אוילית בפורום.

הוחלט לערוך עם און מבחן לא מחייב של משומשות חמימות.

אין מחלוקת שאון יעקובסון הוא איש מקצוע, גם אין מחלוקת שחלק מהרכבים משודרגים ואין מחלוקת שהרכבים נבדלים זה מזה ברמת האחזקה שלהם וברמת השחיקה שלהם, דרך אגב זה המקרה ברכבים משומשים.

אני מניח שאון יחווה את דעתו על הדגמים ולא מעבר לכך, אני חושב שלכולנו ברור שכל אחד מהדגמים מביא לשולחן יתרונות וחסרונות ובסופו של יום כל אחד מהקונים הפוטנציאלים של דגמים אלה יעשה את הבחירה לפי הבנתו.

X2 :-P

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
תאורטית אתה צודק, אבל מעשית ההצהרה שלך פוסלת כל מבחן שנעשה ע"י כתבי רכב.

כקורא אינטלגנטי של מבחן כזה, אתה יכול לברור את העובדות מההשקפות וההעדפות האישיות ולהגיע למסקנה משלך.

.

אני לא פוסל מבחנים, רק את ההכרזה החד משמעית על "מנצחת".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

2. עצוב לי שלא הכניסו איביזה MK3 למשוואה. כאשר בקליאו דאגו להביא את שני הדגמים.

3. מספקת אותי תוצאה טובה במסלול רק כדי לקטול "אנטי" בט'רד דלעיל ועוד ט'רדים רבים בפורום הזה.

2. האמת, אתה צודק. אני חושב שיש יותר הבדל בין הדורות של האיביזות לבין הדורות של הקליאואים.

3. אז אתה ממש לא מבין משמעותה של תוצאה טובה במסלול - מכיוון שאנחנו לא חיים על המסלול תוצאה כזו או אחרת היא חסרת משמעות לכביש וליומיום. מה גם שלאורך מסלול של דקה ועשרים ההבדלים יהיו שניות בודדות - אילו מסקנות מרחיקות לכת אתה חושב שתוציא מזה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים,

מאוד קל לקטול, ומאוד קשה לארגן מבחנים מהסוג הזה עם הדרישות של כולם (רכבים לא משופרים, במצב מעולה וכו'...)

הרכבים שהגיעו למבחן בסך הכל מייצגים רכבים משומשים ספורטיבים כפי שניתן למצוא בשוק המשומשות בארץ .

כמו בכל מצב, חלק מהרכבים במצב טוב יותר, חלקם משופרים קצת אבל זה בסך הכל המצב הטבעי של השוק.

מטרת המבחן היתה התרשמות מרכבי ספורט שונים בקטגוריות שונות ולא הבחירה של המכונית הטובה ביותר בשוק המשומשות.

לפי מה שאני יודע היום הזה היה יום להתרשמות חוויתית מהרכבים וכך גם תהיה הכתבה...

אני סומך על און והצוות מהיכרותי הקצרה שהכתבה תהיה כיפית כמו שהיה היום עצמו.

וכמו שכתב כאן מישהו, הקורא האינטילגנטי יידע להוציא מהיום הזה והכתבה הזאת את הדברים הרלוונטים לו.

בברכת חג שמח,

אייל

BMW M135I

פורסם
חברים,

מאוד קל לקטול, ומאוד קשה לארגן מבחנים מהסוג הזה עם הדרישות של כולם (רכבים לא משופרים, במצב מעולה וכו'...)

אין בעיה עם המבחן, הוא מאוד מעניין ומסקרן.

אני רק חולק על ההכרזה כי "...יש תשובות לשאלות שעלו בת'רד הזה"

לא זה המבחן שיענה עליהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אתקן אותך, לא נולד המבחן שיענה על השאלות בתרד שהיה בפורום וגם הקוראים שם ברובם לא בנויים לפרש נכון את מסקנות אותו מבחן שלא יוולד. :roll:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

העיקר שהיה כיף 8)

ונסעתי על עוד כמה רכבים :-P

ושיהיה קצת שמייח לחובבי הנהיגה בחג ...

חג שמח לכולם

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

סחטיין יבאבא!

שתי הודעות אם "תוכן" באותו השירשור ועוד באותו הדף??? :lol:

אני עדיין לא מבין על איזה שאלה אתם מנסים לענות?

לכל אדם דרישות שונות מריכבו.

זה בכלל לא קשה לארגן כזה מבחן, אם הייתם עושים את זה לפני שנה ברשד לבד יכל לספק 30% מהמכוניות.. :roflmao:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

חברים, מה נהיה?

טרם נכתבה מילה אחת על המבחן וכבר ישנם כאן אנשים שפוסלים את התוצאות שלו ואפילו מנמקים את התשובות שלהם... והכתבה עוד טרם נכתבה...

זה מה שהיה כתוב במוטו-קאר:

"מי הכי מהירה בזמני הקפה על המסלול? מי הכי מהירה בקו ישר? מי הכי מהנה בכביש מפותל? מי הכי פרקטית? ואת מי אף אחד לא היה רוצה לקנות"

בציטוט הנ"ל יש חמש שאלות שעליהן ננסה לענות בכתבה. ברור שלמכוניות כה שונות (במקור ובפועל) יש יתרונות וחסרונות שמשתלבות בהתאם לצרכיו של כל אחד ואחד. ביצענו את "המבחן" הזה בכדי לפרוס בפניכם את כל הנתונים ואת מסכת השיקולים בצורה מרוכזת. וכמו שנכתב בשרשור הזה לפני, כל אחד (בדיוק כמו בכל מבחן השוואתי אחר) מתייחס לפרמטרים השונים בהתאם לשיקולים שלו ובוחר את המכונית הנכונה בשבילו.

היכן ראיתם שכתוב שיש מנצחת אחת ברורה? (אין...)

היכן ראיתם שכתוב שהמנצחת היא זו שעשתה את זמן ההקפה המהיר ביותר? (והיא לא, דרך אגב)

היכן ראיתם שכתוב שלא תהיה התייחסות לכך שמדובר במכוניות משומשות, חלקן משופרות, על כל המשתמע מכך?

אין כמו מכוניות ספורטיביות כאלו ואחרות בכדי להתחיל טוב את היום. אפילו אם היום הזה התחיל בשעה ארבע לפנות בוקר ואפילו שכבר נהגתי במכונית אחת או שתיים בחיי - גם ספורטיביות, התקשתי להרדם בלילה מרוב ציפיה. עובדה שהייתה משותפת כמעט לכל מי שהגיע ליום הזה. וזו הסיבה שאנו אוהבים מכוניות ונהיגה. כאלו מכוניות, הכוונה...

זה גם המקום להודות לכל המשתתפים על הנכונות להתגייס ולנדב את המכוניות היקרות שלהם (ולליאור בנאי בראשם!). לא יודע מה איתכם, אבל לי היה יום כיף אדיר.

חברים, חג שמח לכולם!

בברכה,

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
2. האמת, אתה צודק. אני חושב שיש יותר הבדל בין הדורות של האיביזות לבין הדורות של

3. אז אתה ממש לא מבין משמעותה של תוצאה טובה במסלול - מכיוון שאנחנו לא חיים על המסלול תוצאה כזו או אחרת היא חסרת משמעות לכביש וליומיום. מה גם שלאורך מסלול של דקה ועשרים ההבדלים יהיו שניות בודדות - אילו מסקנות מרחיקות לכת אתה חושב שתוציא מזה?

איני מכיר את המסלול אבל אם אכן הוא באורך של דקה ועשרים - אכן כמה שניות לא יעשו הבדל של שמיים וארץ.

בנוגע ל"אני לא מבין משמעות של תוצאה טובה במסלול": לא ממש הבנתי לאן אתה חותר. אם מכונית X תוציא תוצאה ככה וככה במסלול זה לא אומר כלום על איך שהיא תתנהג בכביש רגיל? והאם בכביש רגיל (במיוחד בישראל, שאינה מציעה שפע של אנדרנלין) מישהו בכלל יחפש לקבל "תוצאות טובות" כאשר הוא נוסע באיילון (עם מצלמות מהירות) או ברחובות תל-אביב (כאשר פקחי התנועה שורצים)? בגדול, מהתגובה שלך אני מסיק שמה שמשנה לך בעצם, זה עד כמה ה-HOT HATCH שלך משמעותית בנסיעה בכבישים וביום-יום. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
חברים, מה נהיה?

טרם נכתבה מילה אחת על המבחן וכבר ישנם כאן אנשים שפוסלים את התוצאות שלו ואפילו מנמקים את התשובות שלהם... והכתבה עוד טרם נכתבה...

און

אל תדאג, בסה"כ אנשים מכינים את השטח ליום שאחרי למקרה שהרכב שלהם לא יצא שם טוב :lol:.

(טיפ: מספיק שהקליאו תצא טוב וכבר יש לך חצי מהכותבים פה בכיס :wink:)

נשמע טוב ומסקרן. מחכה לקרוא את הכתבה המלאה.

ניר

• תוכן חדש...