Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קליאו ספורט 172?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סופסוף חבר'ה רציניים!!

יש קליאו דור 2 , WRX , ליאון - מי עוד מצטרף?

(אני אביא רסקיו:wink: )

העלת בי זיכרון ישן ממבחן השוואתי באוטו, תצרפו אלפא 147 ואתם מסודרים :wink:

dsc01568mg8.th.jpg

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. מה שיש לי להגיד על הט'רד: כרוניקה של מוות ידוע מראש...נמק פרט והדגם

2. ROY - למה נראה לך שמישהו יסכים לנדב את אהובת ליבו לספק את יצרם של משוגעים...:oops:לא קראת מההתחלה - כל המכוניות שיגיעו באות מרצון:)

המטרה היא לא לקרוע את האוטו

פורסם
1. אברגיל :האם אני ה 5% היחיד, או שאני בקבוצת ה 95% :?:

2. הצעתי פעמיים את הלאון, מציע שוב - בשלישית, השקט מגיע מצד הWRX, (למרות שאני בטוח שאפסיד 8) )

3. הת'רד ההזוי הזה בכלל על "למה קליאו ספורט" אולי תנדב את שלך ונהיה שלישיה ???

1. בלי להעליב ובלי להעלב, אתה עמוק מאוד ב- 95% וזה מבחירה שלך.

2. כבר לא רלוונטי.

3. הנבלה שלי והליאון התרוצצו במשותף לא פעם ולדעתי אין מחלוקת שבמסלולים טכניים יש לה יתרון ברור על הליאון (בנאי אתה יכול לטעון אחרת) לגבי גיהוץ אוטוסטרדות יש יתרון לליאון אני לא מתווכח.

פרחי, העברתי לך טלפון בפרטי, יש אפשרות לארגן משהו מצומצם (קריטי), דיסקרטי (חשוב) ומהנה (הכי חשוב) כדי לקבל אינדיקציה על השתים (אני מאמין שתופתע), אם אתה מעוניין דבר איתי בתחילת השבוע והעסק יתפר, ה- 172 גם תהיה בהישג יד.

SEE U BAADEN

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
1. מה שיש לי להגיד על הט'רד: כרוניקה של מוות ידוע מראש...נמק פרט והדגם

2. ROY - למה נראה לך שמישהו יסכים לנדב את אהובת ליבו לספק את יצרם של משוגעים...:oops:לא קראת מההתחלה - כל המכוניות שיגיעו באות מרצון:)

המטרה היא לא לקרוע את האוטו

החיפוש אחר ההוט האצ' הספורטיבית בעלת הערך הגבוהה ביותר שתמצא בישראל הינו עניין אינדיבידואלי. או אם תרצה - אחד מהעניינים שנטחנו פה ובמקומות אחרים לא מעט פעמים.

הגדרת ה-HOT HATCH (מבלי לקבוע חד משמעית - נלקח מאינצקלופדית הרשת): "Vehicles of this class are typically based on a budget, family-oriented automobile, and equipped with improved suspension and a more powerful engine. Front mounted engines and front wheel drive is the most common powertrain layout."

יש כאלה הרואים בפרמטר מסויים בעל חשיבות גבוהה ויש כאלה שרואים באחר וכו'. בגדול, הוויכוח הזה לעולם לא יסתיים. אם תרצה אם לא תרצה. בעבר, היו לא מעט מבחנים בעולם ובארץ על דרך כלשהי להשוות בין האצ'ס שהזכרת. כל אחד יצא עם תוצאות שונות.

שלא תבין לא נכון, אני לא מתנגד לכזה מפגש - דווקא ההפך. זה תלוי. אם יהיה מפגש של בעלי הספורטיביות שרשמת ברשימה (שד"א לפי הקטגוריות שבחרת רחוקה מלהיות מלאה) ותעביר אותם מספר "מבחנים" שמישהו אובייקטיבי יצטרך להגדיר והם יצרכו להעשות בקפידה ועם נהג מספיק מיומן בשביל להזיז את כל אחת מהמכוניות.

התוצאות בסוף הם פרמטרים של האצ' שכל אחד רואה בהם ערך שונה. אין פה ממוצע.

להלן תגובות מהדמיון שעלו לי לאחר אותו "מפגש":

1. איך אתה משווה רכב שעולה כמעט 50% יותר לרכב שלי. יחסית לכסף שלי עבר את המבחן בצורה טובה יותר.

2. מה אתה רוצה זה 4X4...

3. שלי הכי זריזה - טוב, יש לך טורבו...

4. הרכב שלי סטנדרטי (לאחר שינוי ציפ' שהעלה כמעט 20 כ"ס).

4. הצמיגים שלי שחוקים בגלל זה יצאתי לא טוב בסיבובים.

וכו' וכו'....

אני מקווה שהבנת את הרעיון הכללי.

בגדול, מפגש כזה יכול להוציא בוק לא רע 8)

פורסם

ההשוואה המאוד מעניינת שאתם רוצים לעשות תהיה בעייתית אם לא כל הרכבים יהיו מקוריים(או לפחות כמעט).

הלאון המדוברת כבר מאוד לא סטנדרטית והשוואה שלה לאחרות רק תענה על איך הלאון הספציפית הזאת ביחס לאחרות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

189, אחד הגיליונות החביבים עלי.

יש בו את ההשוואה השל ה-147, WRX, לאון 4X4 וקליאו ספורט.

בימר סדרה 7, מכונית ששום דבר כמוה אז עוד לא נראה.

מיני קופר, איזה חמודה.

והדובדבן שבקצפת, השוואה של AUTOCAR עם למבורגיני דיאבלו, אסטון מרטין ואנקוויש, פורשה 911 טורבו ופרארי 550.

פורסם
189, אחד הגיליונות החביבים עלי.

יש בו את ההשוואה השל ה-147, WRX, לאון 4X4 וקליאו ספורט.

בימר סדרה 7, מכונית ששום דבר כמוה אז עוד לא נראה.

מיני קופר, איזה חמודה.

והדובדבן שבקצפת, השוואה של AUTOCAR עם למבורגיני דיאבלו, אסטון מרטין ואנקוויש, פורשה 911 טורבו ופרארי 550.

נשמע מעניין מאוד, עכשיו רק נשאר לנסות להשיג אותו :wink:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
סופסוף חבר'ה רציניים!!

יש קליאו דור 2 , WRX , ליאון - מי עוד מצטרף?

(אני אביא רסקיו:wink: )

GT הולך?

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...