Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קליאו ספורט 172?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה לעזאזל אתה מדבר? אני באמת לא זוכר שום זיבול על ה-172 בזמן שהייתה לי הסקסו. בטח שלא רשימה של ריג'קטים. אתה כנראה מתבלבל עם מישהו אחר.

הנקודות שנגעת בהן בזמנו היו:

חוסר גמישות / כח מנוע מנוע בסלד נמוך.

חוסר תחושה סביב מרכז ההגה.

תנוחת ישיבה.

היגוי מושפע כח.

התנהגות ABS.

פיצוצי גירים........טוב את האחרון אני חוסך לך :-D

זה בשליפה רוני.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מריוס,

אתה חובב רכב כן ?

מגדיר את עצמך כמשוגע לעניין, נכון ?

נראה לך שקליאו ספורט, באיזו שהוא מקום, באיזו שהוא אופן, יכולה לענות על התשוקה ורצונות של "משוגע לעניין" ? עזוב את זה שלמשוגע הזה יש משפחה לרגע, ועזוב את זה שצריך לסוע לסופרמרקט מדי פעם, גם לא הייתי מזכיר את המשטרה ואת הפקקים, אבל שורה תחתונה, אילולי כל האילוצים האלה, עדיין הייתם משקיעים את כל כולכם בלהביא את הרכב למצב ספורט טהור ככל הניתן?

השאלה האמיתית היא כמה אתם מוכנים ל"התפשר" ?

דני,

הכל יחסי ולכן כחבילה : מבנה, תכונות ומחיר (של הקליאו ספורט MK1 ) אכן מדובר על רכב בסיסי ויחודי בעל תכונות דינמיות, הספק, בטיחות והנאה מנהיגה טהורה יום יומית העונה על תשוקה ורצונות בדרך כלל של חובבי רכב ספורטיבי.

יזמתי והשתתפתי בהתוויה ותכנון שיפורי רכב ברמות מחירים שרבים מאיתנו רק חולמים, כאשר הקו שהנחה אותי הייתה מטרת ה"משוגע" לעניין...

מסתבר שלכל אחד מטרות שונות כאשר מדובר על רכב בעל תכונות ספורטיבית, האחד רוצה רכב בעל תכונות ניהוג של "לוליין קרקס" ולא מבין שגם 500 כ"ס לא יעזרו...

השני רוצה "תכונות" של רולס רויס שהקשר היחידי הוא גודל הצמיגים:| בניגוד לגודל האיבר האינטימי...

וכאלו שמעוניינים לשלוט על הניהוג כאלו זה היה רכב קרטינג!

מזמן עברתי את גבול החובבנות בתחום ולכן יש לי הגדרות משלי לרכב ספורטיבי בתקציב זעום שמטרתו לשמש אותי בעיקר לשינוע יום יומי כשהבונוס האמיתי הן תכונות הבטיחות המוצאות את ביטויין באחיזה, תגובה, כוח זמין ודינמיות של הרכב בו אני נוהג וכפועל יוצא רמת בטיחות אקטיבית ופסיבית ברוב מצבי הנהיגה.

ושלא נשכח לכל דבר יש מחיר.

בידידות,

מריוס

פורסם

מריוס, תגובה מרעננת - נחמד לקרוא גם שורות כאלה מדי פעם :mm_yeah:

מה אני מנסה לחתור אליו זה פשוט מאוד.

השילוש הקדוש ראלי-קליאו-מיאטה, הוא לא בדיוק מה שעושים ממנו, אחלה מכוניות - אחלה פרשה. לא פחות, לא יותר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ועל זה נאמר - "כולה . . . (השלם את החסר - ראלי / קליאו / מיאטה)"

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

השאלה האמיתית היא כמה אתם מוכנים ל"התפשר" ?

אם לא היו אילוצים הייתי קונה פורשה.

תיאורטית אני יכול.

החוכמה בחיים זה להגיע לאופטימום בכמה שיותר תחומים שחשובים לך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה כבר עניין של גישה.

יש שיעדיפו להגיע לנקודה מסויימת בכמה תחומים ויש שיעדיפו להגיע למקסימום בנקודה אחת ולכמה שאפשר בכל השאר, ו כל עוד הם לא צריכים להתפשר על המקסימום באותו תחום ראשון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם לא היו אילוצים הייתי קונה פורשה.

תיאורטית אני יכול.

מסכים למשפט האחרון.

לאיזה דגם של פורש\ה אתה מתכוון?

פורסם
מסכים למשפט האחרון.

לאיזה דגם של פורש\ה אתה מתכוון?

Cayman/Boxter תספקנה.

אתה יודע מה, גם סופר-7 תספיק כדי שלא אצטרך יותר כלום.

אולי גם אליז (לא ניסיתי...).

פורסם
הפתרון הוא אחד - לעבור על החוק - לשפר!

לא כל חובב נהיגה מעוניין לעבור על החוק (לפחות מהבחינה הזאת). זה לא פיתרון מעשי לכולם.

אבל אחלה פיתרון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מריוס, תגובה מרעננת - נחמד לקרוא גם שורות כאלה מדי פעם :mm_yeah:

מה אני מנסה לחתור אליו זה פשוט מאוד.

השילוש הקדוש ראלי-קליאו-מיאטה, הוא לא בדיוק מה שעושים ממנו, אחלה מכוניות - אחלה פרשה. לא פחות, לא יותר.

דניאל.

נכון, אחלה פשרה.

זה בדיוק מה שלא ניתן לקנות היום במחיר של 10%-15% יותר ממשפחתית ממוצעת.

ולהגיע "לאחלה פשרה" זה מאוד מאוד מאוד קשה, ומי שמצליח השלים משימה הרבה יותר מורכבת מלייצר מכונית Cost-No-Object.

והשילוש הקדוש הוא בדיוק מה שעושים ממנו, תמורה מעולה לכסף. להגיע לזה זה בכלל לא טריוויאלי ומצביע על מצויינות.

לעומת זאת, להוציא מכונית נהיגה אמיתית יכולים הרבה מאוד עסקים שמתמחים בכך.

דרך אגב, גם הנינג'ות נכנסות להגדרה הזו, הן רק במדרגת יכולות ומחיר גבוהה יותר (אבל עדיין ללא תחרות מבחינת השילוש שימושיות-ביצועים-עלות).

פורסם

כנראה שאתה ואני לא קוראים באותם מקומות, כי להגיד שמה עושים מהשילשול הקדוש זה בדיוק מה שהוא. לא מתאים לדברים שאני קורא ביום-יום, גם כאן על דפי הפורום וגם במקומות אחרים.

אגב, אם יש לך כסף לקנות פורש. אתה לא עושה את זה כי קליאו היא תמורה מצויינת למחיר ?!

פורסם

לי יש יכולת לקנות S2000 או STI או ב.מ.וו 330 בת כמה שנים - אבל אני לחלוטין לא מעוניין לשעבד חלק ניכר מהנכסים שלי וההכנסות העתידיות שלי לטובת רכב.

ובדומה לכך, יש לי יכולת להחזיק 2 מכוניות, נניח קורולה מצד אחד ואיזו 205 1.9 או לא יודע מה לסופי שבוע מצד שני.

אבל שוב, אין לי רצון לשלם כאלו סכומים ולהתעסק בבלבולי מוח (קנייה, מכירה, טיפולים, ביטוח וכו' וכו') פעמיים.

ככה שהבחירה ההגיונית היתה לקנות רכב שמצד אחד יכול לשמש כרכב יומיומי רגיל לחלוטין, ומצד שני כשמגיעים לכבישים הנכונים מעלה חיוך על הפנים.

וזו בדיוק ההגדרה של הוט-האצ'. לקחו האצ'בק סדרתית נורמלית לחלוטין, שמו מנוע אוברסייז, גיר ידני, כיול קשיח יותר, ומחיר לא הרבה יותר גבוה מהדגם הנורמאלי. נניח 20% יותר. או 30% יותר. לא כפול.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לי יש יכולת לקנות S2000 או STI או ב.מ.וו 330 בת כמה שנים - אבל אני לחלוטין לא מעוניין לשעבד חלק ניכר מהנכסים שלי וההכנסות העתידיות שלי לטובת רכב.

וזו בדיוק ההגדרה של הוט-האצ'. לקחו האצ'בק סדרתית נורמלית לחלוטין, שמו מנוע אוברסייז, גיר ידני, כיול קשיח יותר, ומחיר לא הרבה יותר גבוה מהדגם הנורמאלי. נניח 20% יותר. או 30% יותר. לא כפול.

ואיך זה עולה בקנה אחד עם המכוניות שהזכרת ....?

פורסם
אגב, אם יש לך כסף לקנות פורש. אתה לא עושה את זה כי קליאו היא תמורה מצויינת למחיר ?!

כי אני מעדיף להיות נשוי ולגור בדירה משלי.

אני לא יודע מה אתה קורא, אבל כנראה שאתה צריך להבין שכאשר כתוב "אחיזה מצויינת," לדוגמא, ביחס לקליאו ספורט, זה עומד ביחס לתחרות הרלוונטית ולא באופן אבסולוטי. כנ"ל לגבי כל סופרלטיב אחר.

ואני מבין טוב מאוד את הנקודה שלך, והיא שאלו שמתלהבים מהשילוש הם פרובנציאלים שטרם יצא להם לנהוג במכונית ביצועים "אמיתית." ובכן, יצא לי ויוצא לי לנהוג במכוניות הרבה יותר ספורטיביות מהקליאו ועדיין אני יכול לחזור לקליאו שלי בלי שהיא תבאס לי ת'תחת, לא מבחינת ביצועים נטו ולא מבחינת פאן, ולמכונית במחיר שלה זה חתיכת הישג.

פורסם

אתה לא דוגמא לכלום, אתה קמצן.

הדבר שהכי מטריד אותך בזה שעשית קצת כיף במצפה או אנאערף איפה זה הדלק :?

רשימת "איזה שווארמה הזמנתי את המוסכניק שלי כשנכנסתי אליו לחזק את הברגים בדיפונים של התא הכפפות" בשביל לדעת כמה אגורות הוצאת על הרכב מיום היוולדו מראות חד משמעית כי אם היית מחזיק באחד הרכבים - היית מתאבד.

• תוכן חדש...