Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז למי שיודע ולמי שלא, הגעתי לפה לפני חודשיים, בחיפוש אחר רכב. אחרי שמצאתיו, התפניתי לדבר החשוב לא פחות, המערכת. שקדתי על מחירים, דגמים, השוואות, ומה לא, ובסוף קניתי מערכת, שכמעט כולה משומשת, וכולה מחברי הפורום (כבוד).

אז ככה, זה מה שנכלל:

HU: Clarion DXZ646MC

שהוחלף ב

Clarion DXZ955MC

Amp1: McIntosh MC427

Component: Rainbow Profi Vanadium Phase Plug

Amp2: JL AUDIO 500/1

Sub: Adire Audio Shiva MK3

שמח ומאושר, מיהרתי ללכת למתקין, שהומלץ לי בזמנו ע"י אחד האנשים שמכרו לי ציוד. המתקין הזה היה שמעון מסאונדסטורם. קיבלתי הצעת מחיר, אהבתי את המקום ואת הבנאדם, ואישרתי. ביום הראשון (או השני, אני לא זוכר) השארתי את האוטו ליומיים, שבו העבירו לי את כל החיווט באוטו. הגעתי ביום שישי, ושמעון מבשר לי את הבשורה המרה. הרמקולים שמנים ואינם מתאימים לדלת. הפתרון? פודים. בנוסף, נגמר לי החומר איטום בערך בחצי הדלת מכל צד, ונאלצתי לקנות עוד (הרבה). מאז עבר כבר חודש, שבו באתי לסאונדסטורם מידי יום, לפקח על העבודה, וגם סתם להתנחל.

אחרי כל כך הרבה התלבטויות - לצבוע, לרפד, לבנות, לחבר, לקנות, למכור, שווארמה או פרגיות לארוחת צהריים (והיו לי הרבה שם), הגעתי לסוף. הפודים נראים מ-ד-ה-י-ם. באמת ששמעון אומן. אין דרך אחרת לתאר את זה. יש אנשים שעושים בניות באוטו, דלתות שלמות, כל מיני דברים בבגאז' וכו'. אצלי אין בנייה, יש יצירת אומנות. אמנם היא לא גדולה ומנקרת עיניים, אבל היא בהחלט מרהיבה מעוררת הערצה. תראו בעצמכם ביום שבת, כי אני בטלן ואין לי כוח לצלם :)

למרות שלא ראו את זה כי היה שתיים בלילה, ליבי החסיר פעימה כשהופעלה המערכת. לא בגלל הסאונד, אלא בגלל שהרמקולים לא עבדו... :shock:

סתם, סתם, אחרי מלאכת הכיוונים (שממש ממש לא הסתיימה), זכיתי לראשונה מזה חודש (!!!), כן כן, ליסוע הביתה לכפ"ס עם מוזיקה (=! הזמזומים שלי). כל כך התרגשתי שטעיתי בדרך, והגעתי בטעות לראש העין. אבל לא היה אכפת לי, כי הייתה לי מערכת!

המערכת נשמעת מצויין, גם ללא כיוונים. המקינטוש פשוט נהדר, אין מילים לתאר, צריך לשמוע. הקלריון פשוט היי אנד. הJL מזרים כמויות של כוח לשיבא, ולמרות שזה לא 2000 וואט, זה יותר מידי בשבילי והייתי צריך להוריד את הגיין. ממש הופתעתי לטובה מהשיבא שגם עם מינימום גיין (0?) עדיין הייתה לה (או לו) נוכחות. לא ציפיתי למשהו פנומנלי וזכיתי להפתעה. גם בווליום שהיה גורם לסאב ממוצע להקיא על כל הבאז', השיבא החזיק\ה מעמד, ויפה מאוד אם אפשר להוסיף. כל מה שאמרו על דיוק ואיכות, לדעתי נכון, למרות שלא שמעתי הרבה מוזיקה עם באסים.

מקווה שתאהבו :) אני אהבתי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אהבתי שאהבת את השיווה!! תראה אותי עכשיו אני כמו מפגר מחייך ומבסוט בשבילך! סופסוף! ואיזה עצלן אתה תמונה או שתיים של הפודים קשה לצלם? כזאת עצלנות לא ראיתי בחיים, אפילו לא מעצמי :-)

אני בטוח ששומעים מעולה אפילו שאמרת שאין כיוונים, נשמע מחר. תצפה לבואי עם הלנסר הלבנה והמבריקה שלי (סופסוף מזה חודשיים ניקיתי לה ת'צורה), ואל תשכח שאני הייתי אצלך ראשון בתור! יאללה מחכה כבר למחר..:twisted: יהיה אש עם נוכחות גדולה ושל הרבה התקנות חדשות(כולל שלי) אצל הרבה חברי פורום.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברור רוני :> תודה!

גיא, אם לא היה מחר מפגש הייתי מצלם, אבל כבר חושך ומחר במילא תראה את הפודים :) אני ממש רוצה לראות את ההתקנה שלך, מאוד מעריך את כל הקטע של עשה זאת בעצמך :D

עריכה: טוב טוב אני יורד לצלם...

פורסם

.....

thumb_thisthreadisworthlesswithoutp.gif

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי אתה הורג אותי מצחוק שאתה שם את הטמבלים האלה על המסך! :lol: :lol: :lol: חזק בטירוף.

מאיפה אתה מביא אותם?!

אם כל כך התלהבת מההתקנה שלך מושו, אז מה ההתקנה שלי שווה ליד שלך? (מבחינת יופי). נראה מחר. אולי עכשיו. כי האמת? לא ממש התלהבתי מההתקנה שלי. יצא יפה, אבל לא יותר מזה. והטויטרים, אחח הטויטרים יצאו אצלי על הפנים, כי הריפוד יוצא! הוא לא הודבק טוב. נו טוב, קצת דבק מגע ויהיה בסדר. אבל למחר אין לי כח. בקיצור לך תצלם ותחזור מהר עם תמונות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפעמים אני מסתכל באסלה , אני רואה סימלונים

זה מה יש

נראה לי עדיף לשנות את הכותרת

תתחדש על סוף ההתקנה

שמח שאתה מרוצה

ועם ההגעה שלך לראש העין , חבל שלא התקנת ניווט ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש ניווט :oops:

כן אולי הכותרת לא הכי עניינית בעולם, אבל נראה לי שזה מספיק ברור :)

והנה התמונות!

PICT1266.jpg

PICT1264.jpgPICT1260-2.jpgPICT1262.jpg

והנה המזכרת מהעץ:

006.jpg

פורסם

אכן כן הבניות נראות כחלק מהאוטו אבל קשה לראות יותר את כל הדלת. למה אין גריל לריינבו?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אכן כן הבניות נראות כחלק מהאוטו אבל קשה לראות יותר את כל הדלת. למה אין גריל לריינבו?

גיא.

כנראה שהפלאש קצת העלים אותו... תסתכל יותר חזק :) כתוב למטה ריינבו.

כל הכבוד על ההתקנה גבר

יצא יפה מאוד מקווה מאוד לשמוע מחר את המערכת

דרך אגב באתי יום אחד לשמעון וראיתי אותך:wink:

מתי ועם מה? :)

פורסם

נראה עבודה מאוד יפה

והבנייה ממש מתאימה לדלת .

חבל שאין לי אוטו (עבר תאונה לא קלה) לבוא מחר למפגש לשמוע ולראות את חברי הפורום

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

הסתכלתי יותר טוב וראיתי את הגריל! הוא יפה דרך אגב כי לא שמים לב אליו, אבל של מורל יותר יפים :-)

נראה יותר טוב מחר.

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...