Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי HU jvc kd-lh2000r שהיום שמו לי אותו, לפניו היה לי HU דיי פשוטה שהייתה לה רק יציאה אחת למגבר ולכן חיברתי את הסאב והקומפוננט בגישור, ולמערכת החדשה יש 3 יציאות למגבר, אבל כרגע זה נשאר עם הגישור, ורק שבוע הבא אני אלך להתקין עוד קבלים rca ויהיה לי שליטה מלאה מהHU. אני לא יודע אם זה יפתור את בעיית ה hiss או שבעיית ה hiss יכולה להיות מעוד סיבות ולא רק בגלל הגישור.

אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח.

תודה, אורן.

פורסם

נראה לי שכשאתה אומר גישור אתה מיתכוון לפיצול כבל הRCA, הדבר היחיד שנראה לי שמגושר אצלך זה הסאב.

בכל אופן האם הRCA והכבל מתח שלך עוברים באותו הצד ברכב? אם כן צריך להעביר את הRCA לצד השני.

את הדיסק שאתה שומע מימנו את HISS היה נשמע כמו שצריך בHU הקודם?

את הHISS אתה שומע גם כשאתה שומע רדיו?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

את הדיסק שאתה שומע מימנו את HISS היה נשמע כמו שצריך בHU הקודם? אתה חושב שזה בגלל דיסק? וואלה אני לפעמים שומע אצלי hiss ולא איבנתי למה יש לי את זה אני יבדוק עכשיו את הדיסקים שלי

הרבה פעמים שאני מכניס דיסק אחר ופתהום יש ליhiss ואף פעם לא חשבתי שהבעיה בדיסק אלה בהתקנה.

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...