Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה קלה ברכב אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניסיתי להסתובב והתעסקתי עם המערכת הייתי בטוח שאני ברוורס והייתי בראשון ובטעות שפשפתי איזה מכונית

השארתי פתק,הבן אדם התקשר ואמר שהדלת עושה רעש ושהוא ילך לפחח ויבדוק מה הנזק...למרות שאני ראיתי שאין ממש עיקום

מה לעשות במקרה כזה האם כדאי לערב ביטוח או לסגור ביננו את הנזק

פורסם

קבל את עלות התיקון ואם היא לא תהיה סבירה קפוץ יחד איתו לעוד פחח שמוסכם על שניכם לקבלת הצעה נוספת.

אם התיקון לא יקר שלם ישירות לפחח ושיעשה את העבודה ואם הוא יקר ערב את הביטוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היום ניסיתי להסתובב והתעסקתי עם המערכת הייתי בטוח שאני ברוורס והייתי בראשון ובטעות שפשפתי איזה מכונית

השארתי פתק,הבן אדם התקשר ואמר שהדלת עושה רעש ושהוא ילך לפחח ויבדוק מה הנזק...למרות שאני ראיתי שאין ממש עיקום

מה לעשות במקרה כזה האם כדאי לערב ביטוח או לסגור ביננו את הנזק

חבל שלא צלמת את הנזק, יש הבדל בין שפשוף שבו הצבע נפגע, לבין מעיכה, שבה הדלת נפגעה ולכן קשה לפתוח אותה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני גם השארתי פתק כאשר היה לי מקרה דומה, ועד היום אני מתחרט. הבנאדם לא הפסיק להטריד אותי, למרות ששלחתי אותו למלחקת רכב של החברה שאליה שייך הרכב. זה היה סיוט, אבל אני בנאדם טוב מידי כדי לא להשאיר פתקים :| באעסה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
חח גם אם לא הייתי רוצה לא הייתה לי משמ ברירה זה היה בתחנת דלק וכולם ראו וזה

תתפלא אבל יש כאלה שבמקומך היו בורחים אפילו שזה בתחנת דלק "וכולם ראו".... היו רושמים את המספר שלהם בטוח (לא שזה היה עוזר.. המשטרה לא הייתה מסייעת כי זו פגיעה קלה) אבל בתור בנאדם זה פשוט חוסר כבוד..

Xbox12341

• תוכן חדש...