Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים עבריינים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיוון שרק השבוע נתקלתי בתופעה המחרידה הזו פעמיים, החלטתי לשאול אתכם מה אתם עושים במצב כזה או דומה. (ואין לי ספק שרובכם נתקלתם בזה).

המקרה הראשון:

ניידת מדגם טויוטה הייאס שנוסעת לפניי בדרך הביתה עוצרת באמצע הכיכר (ממש בתוך הכיכר) וחוסמת את התנועה.

כל זה על מנת להוריד 2 שוטרים בדיוק בנקודה הנוחה להם ביותר.

המקרה השני: (משום מה מזכיר את הראשון)

באחד הרחובות הקטנים סמוך לביתי (נתיב אחד) נוסעת לפניי ניידת (אוקטביה), השוטר עוצר את הרכב, חוסם את הרכבים, רץ למכולת הסמוכה ואחרי חצי דקה חוזר עם קופסת סיגריות ביד.

מה אתם עושים במצב כזה? במידה ואתם מאלו (ורוב הסיכויים שאתם מאלו) שצופרים או מאותתים כאשר חוסמים לכם את האוטו או עושים עבירת תנועה מחרידה ממש מול עיניכם, האם לשוטר תצפרו באותה המידה כמו לכל נהג אחר? :shock:

פורסם

אישית, אם באותו רגע אני במצב חוקי לגמרי (כלומר ברכב במצב תקין לגמרי, ללא תוספות מיוחדות ושינויי מבנה, עם ביטוח בתוקף כמובן - שזה אגב 100 אחוז מהזמן), ואני יודע שאין לשוטר פרצה לטרטר אותי, אני אוציא את הראש מהחלון ויתעצבן עליו מאוד על זה שהוא חוצפן וחושב שמותר לו הכל.

וזה עוד כלום - כשהייתי בן 16, נסעתי על אופנוע שהיה ברשותי, עם טסט וביטוח כמובן, כשיש לי רשיון בתוקף, ואני חובש קסדה (בקיצור, כחוק).

כשעצרתי בתחנת דלק לתדלק, בדיוק נכנס אליה שוטר אינפנטיל שהתגובה הכי הגיונית שעלתה לו לראש כשראה אותי היא לרדת מהניידת, להתחיל לצעוק עלי שאני מסכן אנשים ונוסע בלי רשיון, ולהרביץ לי.

כן, שוטר בתפקיד, שהוא אגב מנהל תחנת המשטרה בעירי, בדרגת סנ"צ, ירד מהניידת בלי שום הסבר והתחיל לצעוק עלי ולהרביץ לי - כי אני "נוסע בלי רשיון" עוד לפני שבדק בכלל.

כנראה כי הניח שמכיוון שרוב הילדים באיזור הזה נוהגים באופנועים וקטנועים ללא רשיון - גם אני, ולכן מצא אותי אשם רק מלהסתכל עלי.

למזלי, האירוע התרחש בשטח תחנת הדלק - ויש תיעוד מצולם לכל ההתרחשות, כיצד הוא יורד מהניידת ורץ אלי תוך כדי שהוא צועק ומניף ידיים לכל עבר ולאחר מכן מתחיל להרביץ לי מבלי לברר \ לבדוק כלום, שוטר בן 45 מרביץ לילד תמים בן 16 - אחרת זו הייתה המילה שלי נגד המילה שלו ואתם בטח מנחשים מה יכולתי לעשות עם התלונה שלי.

הגשתי תלונה במח"ש על התנהגותו, והתחלתי אז בהליך משפטי נגדו (תביעת פיצויים) ברמה האזרחית.

לצערי, גם במקרה כזה, על אחת כמה וכמה שיש בידי את כל ההוכחות כך שמשפט כזה צריך להסתיים מהר - כבר קרוב לשנתיים אני "נגרר" עם זה וכל פעם דוחים את הדיון מחדש - כנראה שלמשטרה יש אחלה סניגור שמקושר עם מערכת המשפט.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא מאמין ששוטרים עושים עבירות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני צופר ואם הוא נהיה עויין רושם את מ"ס הניידת,הולך לתחנת משטרה וקובע פגישה עם המת"ח.

כבר שוטר אחד ברמלה פיטרו מיכוון שנתן לי דו"ח לא חוקי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

היום דווקא ראיתי מקרה שדיי אהבתי...

נסעתי לי בכביש גהה, (מכיוון מורשה לכיוון בר אילן) לאחר עוד יום בבסיס.

זחלתי על הנתיב הימני בפקק ארוך במיוחד שהיה שם, מלפניי רכב פרטי ומלפניו רכב משטרה.

על השוליים בצד ימין נוסע לו אמבולנס ללא אורות מיוחדים או צפירות, ממש כמו כל רכב רגיל, האמבולנס המשיך בדרכו ורכב המשטרה לא הפריע לו לנסוע, בדיוק כשחשבתי לי האם האמבולנס עובר על החוק או שהוא יכול בכל מצב לנסוע על השוליים, שמתי לב לרכב טרנזיט שנסע בצמוד לאמבולנס עם 4 ווינקרים פועלים.

האמבולנס נסע כרגיל ואחריו הטרנזיט, כשהטרנזיט פתאום קלט שיש ניידת שנוסעת על הנתיב הימני הוא חתך את הרכב שמאחריה והשתלב שם בעודו חושב שאולי יש סיכוי כלשהו שהשוטר לא הבחין שהוא נסע על השוליים כנראה ללא סיבה מוצדקת.

השוטר בניידת מייד ירד לשוליים, הטרנזיט בלית ברירה המשיכה לנסוע כשרכב המשטרה חזר לנתיב הימני הוא צפר לו וקרא לו לעצור בצד.

דפקתי חיוך שלא ירד מהפרצוף שלי לכמה שניות טובות, רק בגלל הידיעה שהנהג החוצפן הזה קיבל איזה שטרונגול מהשוטר. ולא סתם נהג, הוא נהג הסעות בעל זהות מזרחית ולבש משהו שנראה כמעיל דובון או משהו בסגנון, בגלל שזה גהה ובגלל הריכוז הגבוה של המיעוטים בצמתים שם אני מאמין שהוא הסיע שב"חים, סתם ניחוש פרוע.

טוב לדעת שיש מי שעוצר את אלה שעוברים על החוקים, אבל לא סתם חוקים, זה שהוא נסע על השוליים הוא שבר את כל המוסכמות, עם כמה שהתרבות נהיגה שלנו ממש ממש על הפנים, אנשים מפרים זכויות קדימה על ימין ועל שמאל, אבל הרוב הגדול של האנשים נשאר בין הקווים הצהובים ולא יורד מהם ללא סיבה. וזו נקודה ששווה לציין לטובה. ממש שמחתי לראות את הנהג נדפק, ואני לא אחד שנהוג לשמוח לאיד. לפי ההופעה שלו ושל הרכב שלו אני גם מנחש שהוא קיבל קצת יותר מקנס על נהיגה בשוליים, הוא כנראה היה בדרך לאיסוף נוסעים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
כנראה שלמשטרה יש אחלה סניגור שמקושר עם מערכת המשפט. למרבה הצער (מנסיון) למשהב"ט אגף השיקום ולמס רכוש יש את אותה "פריבילגיה" בארצנו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הפעם היחידה בחיי שביצעתי פרסה על פס לבן , היתה בכביש חשוך ונטוש. ברגע שביצעתי את הפרסה, הופיעה ניידת העבר לפינה והגיעה מולי. איך היא עצרה אותי? - עברה לנתיב שלי, מה שאומר שהנהג נסע נגד התנועה וחצה פס לבן תוך כדי, חסם לי את התנועה לחלוטין ואילץ אותי לעצור (כאילו שלא הייתי עוצר בכל מקרה..), תוך כדי רישום הדו"ח ישבה איזו פוסטמה במושב האחורי של הניידת (גם היא במדים) ופיצחה גרעינים שחורים תוך השלכת הקליפות מהחלון...

לא סובל שוטרי תנועה, היהירות שלהם והרגשת העליונות שלהם גוברים על כל הגיון בריא. בעצם למה להכליל - לא סובל 99% משוטרי התנועה שאני פגשתי (היה אחד בסדר דווקא שנתן לי אמנם דו"ח אבל לא התנהג כמו מניאק תוך כדי).

אה, וגם אלה במחסומים די חכמולוגים, אצלהם זה בטח השיעמום גורם לזה.

בריאות לכולם!

פורסם

mcyossi

"דפקתי חיוך שלא ירד מהפרצוף שלי לכמה שניות טובות, רק בגלל הידיעה שהנהג החוצפן הזה קיבל איזה שטרונגול מהשוטר. ולא סתם נהג, הוא נהג הסעות בעל זהות מזרחית ולבש משהו שנראה כמעיל דובון או משהו בסגנון, בגלל שזה גהה ובגלל הריכוז הגבוה של המיעוטים בצמתים שם אני מאמין שהוא הסיע שב"חים, סתם ניחוש פרוע.

טוב לדעת שיש מי שעוצר את אלה שעוברים על החוקים, אבל לא סתם חוקים, זה שהוא נסע על השוליים הוא שבר את כל המוסכמות, עם כמה שהתרבות נהיגה שלנו ממש ממש על הפנים, אנשים מפרים זכויות קדימה על ימין ועל שמאל, אבל הרוב הגדול של האנשים נשאר בין הקווים הצהובים ולא יורד מהם ללא סיבה. וזו נקודה ששווה לציין לטובה. ממש שמחתי לראות את הנהג נדפק, ואני לא אחד שנהוג לשמוח לאיד. לפי ההופעה שלו ושל הרכב שלו אני גם מנחש שהוא קיבל קצת יותר מקנס על נהיגה בשוליים, הוא כנראה היה בדרך לאיסוף נוסעים."

עוד קיימים אנשים כמוך?

פורסם

כן אדוני מגן החלשים ומושיע האביונים, למען הגילוי הנאות, גם אני מזרחי ואני גאה בזה ואני לא מתכחש. ניחשתי שהבן אדם מסיע שבח"ים לפי ההופעה שלו, ניחשתי שהוא מצפצף על חוקי התנועה לפי הנהיגה שלו (אולי רכב בלי טסט לדוגמא) וטרנזיט שלא נראית בדיוק כמו מונית עם מספר רשום והכל, שנוסעת על השוליים באזור כזה נראית לי חשודה. רק עיוור לא יראה שזה רכב חשוד.

זה רכב שבתור איש בטחון (שוטר לדוגמא) הייתי בודק ב7 עיניים.

אני לא הייתי מסתובב ברכב כזה עם מעיל דובון, נוסע על השוליים עם 4 ווינקרים מאחרי איזה אמבולנס, עוקף את כל הפקק, ומצפה שלא יסתכלו עליי שונה ואני לא אתפלא אם יעצרו אותי לבדיקה (לעומת מה שהיה כאן במקרה הזה, שהוא עצר אותו לדו"ח בטוח).

שים לב שאנחנו כבר לא מדברים על סלקציה במועדון הלכת, עקבתי היטב אחר המקרה שלך ואפילו צידדתי בך אם אני לא טועה. הפעם זה לא קטע של אפליה, הבן אדם עבר על החוק בצורה בוטה ומגיע לו להענש! וכן רכב הסעות כזה שנראה לי מוזנח שנוסע על השוליים ומצפצף על כולם שווה בדיקה כפולה ומכופלת.

אני בעד שוויון וסובלנות, אל תבין אותי לא נכון. אני לא מתנשא מעל האדם הזה ולא רואה את עצמי עליון עליו.זה לא קטע של ערבים יהודים או מזרחים אשכנזים, זה קטע של בן אדם שעבר על החוק ומגיע לו להענש. ומה לעשות שהוא לא נראה כמו מישהי אדמונית ביונדאי גטס עם מדבקת חברה על מכסה הדלק.

אם נגיע לקטע הלאומני (בעיקר בקיצור ולעניין שעל זה התערמת בוודאי) אז במצבים מסוימים אפשר להגדיר אדם מסוים כנראה חשוד, ואדם מסוים שנראה פחות חשוד, או לא נראה חשוד בכלל, אם נהיה שמאלנים כ"כ וליברלים קיצוניים כאלה וננהג כאילו כולם תמימים ויפים אז כל 10 דקות היה נהרג מישהו בכביש וכל 7 דקות היה פה פיגוע. כי הכל מותר וכולם בסדר.

בתנאים מסוימים אני יכול להגיד בלי לחשוב פעמיים "הרכב הנ"ל נראה לי חשוד בהתאם לאיך שהוא נראה מולי ובהתאם למקום שאני עומד בו"

לך תשאל שוטר בקנזס אם שברולט מאליבו שמזגזגת ב4 בבוקר בכביש מהיר על 120 וננהגת ע"י מקסיקני שתוי היא מכונית שנראית לו חשודה או לא, ואם השוטר היה בודק עוד דברים והיה חופר ברכב או רק נותן לו דו"ח על מהירות מופרזת ועל נהיגה תחת השפעת אלכוהול ומשחרר אותו לשלום.

נהג הטרנזיט עבר עבירה חמורה, ככה אני רואה את העבירה הזו, חמורה ביותר. מגיע לו להענש, וכן הייתי הופך לו את הרכב עד הסוף בשביל לחפש ראיות נגדו לכל מיני דברים אחרים שיוכלים לצוץ. אם אני מוציא למישהו על מזדה 5 את הנשמה ועוצר אותו לבדיקה שגרתית אז על כמה וכמה את נהג הטרנזיט שעבר את העבירה הזו.

אם הוא לא היה עובר את אותה העבירה, ניחא, היית אומר שהם נטפלו אליו והייתי יכול להסכים איתך. אבל זה לא המקרה.

ואם נתעמק דווקא במקרה הזה ובמקרים דומים לו, זה נראה רכב הסעות ללא כובע של מונית? יש סיכוי טוב מאוד שהבן אדם מסיע שבח"ים מהשטחים לאזור ת"א? יכול להיות שלא וגם יכול להיות שכן. בודקים, אי אפשר לנחש. סיכוי טוב מאוד זה לא ראיה כנגד ולא מספיק . ואם כן אז זה כבר סיפור אחר לגמרי, הרבה יותר חמור.

וסלח לי, נחזור שוב לאן שאתה רוצה להוביל את זה, להיות ציוני ובעמדת ימני מתון במדינת ישראל זו לא בושה, הבטחון שלי חשוב לי יותר מכל היציאות הפלצניות הללו שלך ושל אנשים כמוך, אני מנסה להיות נטרלי כמה שאפשר בכל מצב, עד גבול מסוים. אנחנו חיים במצב כזה ואי אפשר לשנות אותו והלוואי היה שכן.

ציוני? כן.

ימני? כן.

גזען? בשום פנים ואופן לא.

הרכב נראה לי חשוד? כן, מאוד.

הרכב עבר עבירה? כן.

הרכב נראה ממבט ראשון, רכב שמתאים להסעת שבח"ים? כן.

שבח"ים הם סיכון למדינה? כן, מאוד. כל אחד מהם הוא מחבל בפוטנציה.

זו צורה עיקרית להחדרת שבח"ים למדינה? כן.

הנהג יכול להיות נהג תובלה של איזה חנות ובעצם סתם נוסע עם סחורה כשרה בפנים? יכול להיות שכן.

ואם נחזור לקטע השבח"ים, לא מזמן נגזר עונש לא קל על מסיעי שבח"ים, אחד מהם יהודי חובש כיפה, אם אני לא טועה אחד מהשבח"ים היה מחבל מתאבד והם בעצם עזרו לו להכנס לארץ. ועוד כמה אנשים נהרגו. בגלל זה אני מודאג וזו הסיבה היחידית שאני כותב כ"כ הרבה על זה.

אני בן אדם נטרלי ותומך בשוויון ורשמתי את זה בפעם המי יודע כמה , אבל כשיש ולו סיכוי קטן לפגיעה בבטחון שלי ושל המשפחה ושל החברים שלי ובכלל למדינה אני שוכח הכל ומצידי כולם חשודים ואם יש לי סיבה לחשוד במישהו אז אני לא עוזב אותו (במקרה ויש לי סמכות עליו) עד שמוכח לי שהוא נקי מכל אשמה.

מה יקרה אם בתור שוטר לא תבדוק מישהו כי הוא נראה לך חשוד ע"פ הקריטריונים שנתתי (קריטריונים ממבט ראשון) ואחרי חצי שעה שמעת על פיגוע באזור שלך וזה יוצא שזה אותו הבחור? אז מה תגיד? "אופס טעיתי, יאללה לא חשוב...אולי בפעם הבאה"?

במקרים כאלה, אין הנחות! כמו שאמרתי לך, זה לא מועדון הלכת, אני מדבר כבר על משהו במובן ארצי ולאומי.

כל הקטע הזה גדול יותר ממני וממך מר שרגא היקר.

הבהרתי את עצמי? אני מקווה שכן.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

צודק במאה אחוז בקשר לזה שעובר העבירה צריך להענש

אבל תקרא את התגובה שלך שוב ותבין שאין קשר לבין מה שכתבת עכשיו למה שאני הגבתי

"דפקתי חיוך שלא ירד מהפרצוף שלי לכמה שניות טובות, רק בגלל הידיעה שהנהג החוצפן הזה קיבל איזה שטרונגול מהשוטר. ולא סתם נהג, הוא נהג הסעות בעל זהות מזרחית ולבש משהו שנראה כמעיל דובון או משהו בסגנון, בגלל שזה גהה ובגלל הריכוז הגבוה של המיעוטים בצמתים שם אני מאמין שהוא הסיע שב"חים, סתם ניחוש פרוע."

וואחד נחוש פרוע

אל תצתדק, לא קראתי לך גזען ולא כלום

חבר'ה, מהיום מי שנוסע עם דובון בפורד טרנזיט הוא עבריין מועד!

פורסם

חבר'ה, מהיום מי שנוסע עם דובון בפורד טרנזיט הוא עבריין מועד!

אם הדובון לא חגור, בטח שזו עברה. מה שעושה את הנהג - עבריין.

פורסם
לצערי, גם במקרה כזה, על אחת כמה וכמה שיש בידי את כל ההוכחות כך שמשפט כזה צריך להסתיים מהר - כבר קרוב לשנתיים אני "נגרר" עם זה וכל פעם דוחים את הדיון מחדש - כנראה שלמשטרה יש אחלה סניגור שמקושר עם מערכת המשפט.

תשמע, שנתיים זה לא הרבה מדי, זה די רגיל. אני עברתי משהו דומה (משפט אזרחי נגד המשטרה), זה טרטורים ודחיות אבל בסופו של דבר יש גבול לדחיות וכד'. תלוי עד כמה עו''ד שלך לוחץ ועושה את מה שצריך. בעקרון זה לחכות לחכות ולחכות.... זה כבר משהו שקשור למערכת המשפט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין לי שום ספק (לכל התמימים) שלא פעם ראיתם נהג שעושה עבירה (במיוחד אם חמורה) ואמרתם לעצמם "הלוואי שעכשיו יכנס בו איזה שוטר" והאמת שזה מעצבן עוד יותר כאשר נמצא שם שוטר והוא לא עושה דבר בנידון (במיוחד אם זו עבירה חמורה)

זה מעצבן אפילו עוד יותר אם רגע אחרי זה השוטר עושה עבירה חמורה עוד יותר בעצמו (כי מי יכול עליו? :evil: )

בכל מקרה, אין לדעתי טעם להיכנס לתרבות הנהיגה בארץ, אלא אם כן מישהו חושב שיש דבר כזה :roll:

אני ברשותכם אחזור לשאלה המקורית שלי, במקרה דומה כששוטר עושה מולכם עבירה חמורה/מפריע/חוסם את הרכב שלכם, האם אתם תצפרו לו/תפתחו עליו את הפה כמו על כל נהג אחר, או שפתאום תמתינו בסבלנות כיוון שלהוא יש "כוח"?

תודה!

• תוכן חדש...