Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה או יונדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,

אני מתבלט בין מספר רכבים ואין לי את הידע להחליט ביניהם.

הדגמים הם :

סקודה ניו-פיליסה, 1600, שנת 2000, בסביבות ה-100,000 ק"מ

יונדאי לנטרה / ארנט, 1600, שנת 1996, בסביבות ה-100,000 ק"מ

אני מחפש ברכב :

1. שיהיה אמין (בלי הרבה הוצאות על תיקונים כל הזמן).

2. שהתצרוכת דלק שלו תהיה נמוכה.

3. בסביבות ה - 20,000 שקל ועד 33,000

4. רכב קטן/משפחתי לא עקרוני.

אשמח לכל עזרה... אם למישהו יש דגם אחר להציע זה גם טוב.

תודה תודה

ערן סקאל.

פורסם

יש לנו רכבים אחרים להציע... מכיוון שאמרת שלא משנה הגודל ואפשר גם קטן, לטובת צריכת דלק טובה יותר אני מתייחס בעיקר לרכבים קטנים:

106 ידנית , לדוגמא 1400 5 דלתות תעלה לך 27K בערך. הרכב בעל צריכת דלק נמוכה, מהנה לנהיגה ונוח. לא שיא האמינות אבל גם ישארו לך כמה שקלים בשביל לתחזק.

גם רנו קליאו ידנית יכולה להיות אופציה חביבה למדי.

במידה וחשובה האמינות אתה יכול לשקול גם מאזדה 121 שנת 95 תעלה כ28K.

חשוב! עדיף שהרכב יהיה ידני. רכבים אלו (למעט ה121) לא מצטיינים בגיר אוטומטי אמין או טוב במיוחד. מה גם שההבדל בצריכת הדלק יהיה גדול מ-א-ו-ד.

גיא.

פורסם

שלום,

ומה בנוגע ליונדאי לנטרה? סקודה ניו-פיליסה? לפני כחודש כשהתייעצתי בנוגע לסקודה בלבד , אדם ממש נחמד המליץ לי בחום על הסקודה והסיבה היחידה שאני קצת חושש זה בגלל ערך השוק שלה. וכמו-כן הסכום גבוה יותר מאשר היונדאי לנטרה.

שמעתי שהפונטו נמצאת הרבה במוסך ובנוגע ל106, המחיר שלה גבוה לפחות כמו האחרות אבל הראשונה פחות מ-1600 ובאותו מחיר אז למה זה עדיף בעצם ?

תודה,

ערן.

פורסם

לי יש לנטרה 96 ידנית כבר כמעט שנה,

בלי עין רעה אין הרבה בעיות - אני אוהב לטחון את המנוע, אבל אני גם דואג לפצות אותו אחר כך, בנסיעה רגועה הצריכת דלק יכולה להגיע ל1:13 בנהיגה עצבנית 1:11-12

יש טיפה תת היגוי אם זה משנה לך משהו (אבל הצמיגים שלי ח*רות)

הפלסטיקים מתפרקים אחד אחרי השני.

המראה מרעישה כשאני מגיע ל90קמש או ל5000 סלד

יש לאוטו גוף יפה

תמורה טובה למחיר

עלות טיפול במוסך (אם האוטו לא היה מטופל טוב עד כה - כמו שהיה אצלי אז יעלה לך קצת כסף ליישר קו) אבל ככה בכלליות - לא יקר מדי שלא לדבר על חלפים זולים וזמינים וגם המון רכבים בפירוקיות מה שמעלה אותו לנושא הבטיחות - אם זכור לי נכון האוטו נכשל בכל מבחן ריסוק אפשרי.

מה אכפת לי - חיים פעם אחת.

• תוכן חדש...