Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - שני מגברים, לא משהו מפוצץ, אחד מגביר שני אחורים וסאב בגישור, השני מגביר שני קדמים.

כמה גייג' צריך? ואיך בדיוק אני מפצל את הכבל שמגיע? פשוט לקחת את הפלוס מהמגבר הראשון ולחבר לשני?

ובעיה יותר גדולה - יש לי יציאה אחת של RCA מהר"ד - איך אני מפצל אותה לשניים (לשני המגברים?)

דבר שני - איך מומלץ להריץ את הכבלים באוטו? במידה ויש כבל חשמל + 2 RCA + כבל של הרמקולים הקדמיים + רימוט)

מי בצד ימין ומי בצד שמאל ולמה?

יונדאי כנראה לי תכננו שיריצו להם כבלים באוטו וקשה לסגור את הפלסטיקים בלי להפעיל כח שלמעשה מוחץ את הכבלים ואני חושב שאם אני אוסיף RCA הוא בכלל לא יסגר. מה עושים?

יונדאי לנטרה 95.

פורסם

במקרה שלך אתה זקוק לפיצול של ה-RCA לשלושה. את הפיצול הזה הייתי מבצע כבר באזור ה-HU ומריץ שלושה כבלי RCA, זאת על-מנת להשאיר אפשרות החלפת HU בקלות בזמן הקרוב. אני מניח שה-HU החדש שתרכוש יהיה כבר עם שלוש יציאות ככה שהתשתית תהיה כבר מוכנה.

בעניין חישוב עובי החוט ראה את הודעתו של קודמי. זה תלוי מאוד בהספקים.

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

מה קרה לכם אתם ממליצים לו פה איך לפצל RCA ובאיזה עובי כבל להשתמש

בעוד הוא הולך אולי לעשות נזק ? פיצול כבל מתח (+) נעשה על ידי מוצרים יעודיים - משמע מפצל מתח + פיוזים בעלי ערכים שווים לפיוז הראשי ולצריכה המוצהרת של המגברים .

אין "לקחת" מתח ממגבר אחד ולחבר לשני .

ועכשיו נחזור לעניננו

עובי הייתי ממליץ על 4 גייג'

לדעתי להחליף רדיו דיסק לפחות לאחד בעל 2 יציאות כי אתה לא רוצה להתחיל לפצל פיצולים .

להעביר את החיווט בצורה הבאה .

כבל רמקול - בצד שמאל של הרכב

כבל RCA - בצד שמאל של הרכב (אם אתה יכול לעשות סטריפ קטן לרכב הייתי ממליץ להעביר אותו באמצע הרכב .

כבל מתח כמה שיותר רחוק מהחיווט הנ"ל - בצד ימין

את הרימוט אפשר להעביר יחד עם הRCA .

אלעד אם אין לך ניסיון בזה

הייתי ממליץ לקרוא קצת בחיפוש או בפאק . זה יכול לחסוך לך כמה בעיות ויענה לך על הרבה שאלות .

פורסם
קודם כל - שני מגברים, לא משהו מפוצץ, אחד מגביר שני אחורים וסאב בגישור, השני מגביר שני קדמים.

כמה גייג' צריך? ואיך בדיוק אני מפצל את הכבל שמגיע? פשוט לקחת את הפלוס מהמגבר הראשון ולחבר לשני?

ובעיה יותר גדולה - יש לי יציאה אחת של RCA מהר"ד - איך אני מפצל אותה לשניים (לשני המגברים?)

דבר שני - איך מומלץ להריץ את הכבלים באוטו? במידה ויש כבל חשמל + 2 RCA + כבל של הרמקולים הקדמיים + רימוט)

מי בצד ימין ומי בצד שמאל ולמה?

יונדאי כנראה לי תכננו שיריצו להם כבלים באוטו וקשה לסגור את הפלסטיקים בלי להפעיל כח שלמעשה מוחץ את הכבלים ואני חושב שאם אני אוסיף RCA הוא בכלל לא יסגר. מה עושים?

יונדאי לנטרה 95.

עניתי לך ?

אני לא בא לצעוק או לרדת על אף אחד פשוט

יש דברים שלדעתי עולים על דברים אחרים וטיפה יותר חשובים .

פורסם

זהו שאני הבנתי שיש מפצל מיוחד לפיצול כבל מתח.

האמת שכרגע באוטו שלי יש רכיבים הזויים לגמרי. המגבר והרמקולים שקניתי ממך והיו אמורים לשמש למה שאמרתי - בסוף לא עשיתי איתם ועכשיו הם סתם זרוקים בבית. חשבתי שאם כבר אז אני אחבר אותם, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף למכור הכל ולקנות רכיבים טובים יותר.

אלעד

• תוכן חדש...