Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרבה ציוד-ROCKFORD,PIONEER,AUDIOBAHN,INFINITY.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטבר אצלי המון ציוד והגעתי לסט אפ שאני מרוצה ממנו אז זה הזמן להיפטר מהעודפים:

1.מונובלוק רוקפורד BD 1001, מעל 1000RMS ב2 אום,מרים כל סאב/ים ,חדש בקרטון,עם תעודת לידה,מצב חדש, 1800 שקל.

2.PIONEER 9300,תוצרת יפן,עם 3 WAY NETWORK, אקולייזר 13 BAND, כל האופציות האפשריות,מחובר אליו FLAT CABLE שמאפשר את מיקום המסך בנפרד מהגוף( גוף בתא כפפות ופאנל היכן שרוצים,ניתן להסרה),1000 שקל.

3. 3 סאבים אודיובאן 10" כל סאב 400RMS,סה"כ 1200RMS,עובדים פיקס,עם תיבה מותאמת,חזקים,עבדו על 500RMS, איכותיים,1200 שקל.

4. סט קומפוננט ROCKFORD FNQ3614, גודל 6.5 ,סט של 100RMS, טוויטר טיטניום,טופ אוף דה ליין של רוקפורד,1100 שקל.

5.קבל POWER ACOUSTIK 2 FARAD עם מנורה כחולה לאורכו ותצוגה של וולטים,יפיפה (יש אפשרות לזוג-עוד לא הוחלט), 450 שקל.

6.לנזר קרוס אובר X6 ,מעולה ואפקטיבי לכיוונים מחוץ לHU, עזר לי רבות, 250 שקל.

7.צ'יינג'ר DVD של חברת NECVOX 10 דיסקים נשלט ע"י מסך DVD עם רדיו והכל שמתפקד גם כ HU של חברת NECVOX ,איכות המסך מעולה ואף עולה על זו של אלפיין (חברה מעולה ומוכרת בעולם בתחום המולטימדיה לרכב,לא זבל סיני), 3500 שקל.

8.מגבר של POWER ACOUSTIC ,לא יודע את הדגם,קיבלתי אותו עם הרכב החדש, 4 ערוצים,מחזיק בכבוד 4 קומפוננטים (ניתן להגיע ולהתרשם) עובד יפה, יכול להחזיק גם סאב בגישור, 500 שקל.

9.מגבר של INFINITY,מגבר 2 ערוצים, 50 RMS ב4 אום לערוץ, 150 RMS בגישור,עובד על סאב JL W3 ועובד טוב, גם כן התקבל עם הרכב החדש,יש עליו שריטות אבל מכנית הוא תקין לגמרי ואיכותי (אינפיניטי...), 400 שקל.

המחירים גמישים בחלקם,מי שייקח יותר מפריט יקבל הנחה קטנה.

כל הציוד תקין ושמור מאוד,כל הבהרה או פרטים נוספים יינתנו בטלפון או בה"פ.

0523321661 או 0508766180 , יהודה.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הכל עדיין רלוונטי וגמיש בחלקו.

יש גם סט שחשבתי לא למכור אותו של רוקפורד T162S חדש בקרטון,לא שומש אף פעם (100RMS גודל 6.5 אינץ,טוויטר טיטניום 1.1 אינץ),זה הסט השני שלי את הראשון מכרתי עם הרכב הקודם, הייתי מאוד מרוצה ורכשתי אחד נוסף,באמת סט מעולה וחדש בקרטון לחלוטין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

BD1001 והאינפיניטי 52A נמכרו.

זה הסט למכירה חדש בקרטון ובניילון, ROCKFORD T162S , פרטים למעלה,לא עבד אף פעם:

ROCT162S.jpg

יש לי גם W1 של JL עובד מעולה בתיבה מקורית,SQ טהור,צריך לשמוע כדי להבין 1000ש"ח,גמיש מעט:

20035484.JPG

אלה הFNQ המשומשים למכירה ,עובדים פיקס:

rocford_fnq.gif

גם רוקפורד 200A4 מצב חדש עם תעודה לידה,כנפונים קרטון והכל,מוציא 400RMS לפי הבדיקה,פי 2 מהמוצהר! 700 ש"ח.

product_49689.jpg

כל השאר עדיין רלוונטי, פרטים בהודעה הקודמת או או בפלא.

אודי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מחירים גמישים,הDVD של NECVOX הוא צ'יינג'ר והמסך הוא מהסדרה הכי טובה שלהם,נמכרים בארץ בלמעלה מ8000 שקל,דורש פחות מחצי.

גם כל השאר עדיין אקטואלי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

3 סאבים אודיו באן,צ'יינג'ר DVD של 10 דעסקים של NECVOX עם HU חשמלי באיכות מעולה כולל הכל,חדש בקרטון עבד מעט מאוד, סטים קומפוננט של רוקפורד אחד חדש אחד משומ/,מחירים מעולים,פירוט למעלה.

0508766180 אודי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...