Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר לזיפות ריצפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אוטוטו הרכב (חיפושית) יוצא מהפחח ונשאר לזפת את הריצפה.

חוץ מזיפות מותז, על איזה יריעות אתם ממליצים?

אמרו לי שבפזקר (היריעות של הגגות) מצוי אזבסט.

שמעתי שיש יריעות לרכבים... אבל אין לי מושג מאיפה להשיג / עלויות

תודה

פורסם

אם יש לך רק חלודה ברצפה בלי רקבונות אז תרסס עם ספריי זפת .(4 ספריים לכל הרצפה,14 שקל לאחד+-)

אם יש לך רקבון אז צריך לחתוך את כל הקטע הרקוב ולרתך תלאים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני מאמין שעשו את זה,בד"כ זה מה שהפחח עושה...מסדר את הפח.:twisted:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אם יש לך רק חלודה ברצפה בלי רקבונות אז תרסס עם ספריי זפת .(4 ספריים לכל הרצפה,14 שקל לאחד+-)

אם יש לך רקבון אז צריך לחתוך את כל הקטע הרקוב ולרתך תלאים.

איפה אפשר לקנות ספרי זפת?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ספריי זפת כבר עשו אבל זה לא מספיק ולא עמיד לריצפה, אני צריך כיסוי מוצק נוסף.

בשביל כל הריצפה אני צריך דינאמט בסביבת ה 500-700 ש"ח, אחלה חומר אבל יקר מדי

השאלה שלי היא כזו:

האם אתם יודעים בוודאות שפזקר מכיל /לא מכיל אזבסט?

אם כן, באיזה יריעות/ משטחים אפשר להשתמש?

פורסם

ממליץ על חומר בשם "גלזוריט".

תוצרת חוץ ויקר אבל שווה.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

יריעות זיפות יעודיות לרכב למניעת רעשי מרכב ודרך בידוד בפני חימום מערכת הפליטה ,מתוצרת TERROSON גרמניה ,היריעות מגיעות עם דבק ,ניתן ליישום על ריצפה בעלת קימורים בעזרת פן תעשייתי, קל לישום

מחיר בסביבות ה400 שח

"טופקולור" ברחוב יצחק שדה בתל אביב 035617533 פנה לאלי ,איש חביב ונחמד ובעל מידע בנושא החומרים

יגאל

• תוכן חדש...