Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק עכשיו חבתי לשאול את זה פה יש לי בגולף רדיו דיסק מ 95 ומאז שאני זוכר הרדיו לא עבד לפני שנה בערך מישהו הצליח לכוון ל99 (חרא של תחנה) וזהו.

אני מציין שהסכן (SCAN) כן עובד וזה כן על תדר אירופאי. הוא פשוט לא קולט תחנות אחרות. למישהו יש רעיונות?

אני מוסיף הרבה ניסו לתקן ולא הצליחו.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

כי אני מחפש תשובה כמו אולי החוט הזה והזה לא מחובר או משהו בסגנון וכבר פירסמתי בלוח שאני מחפש רדיו דיסק...

like a G-L-O-V-E

פורסם
כי אני מחפש תשובה כמו אולי החוט הזה והזה לא מחובר או משהו בסגנון וכבר פירסמתי בלוח שאני מחפש רדיו דיסק...

גם אם היה פה את הטכנאי מספר אחד לרדיו דיסקים אני בספק אם הוא היה יכול להצביע לך ספציפית על הבעיה.

לך עם הרדיו דיסק למעבדה, יכול להיות וזה כלום ושהתיקון משתלם.

פורסם

גם אם היה פה את הטכנאי מספר אחד לרדיו דיסקים אני בספק אם הוא היה יכול להצביע לך ספציפית על הבעיה.

לך עם הרדיו דיסק למעבדה, יכול להיות וזה כלום ושהתיקון משתלם.

או שמישהו מכיר את הבעיה?

קצת נשמע לי לא הגיוני שתחנה אחת כן עובדת והשאר לא.

like a G-L-O-V-E

פורסם

תנסה באמת ללכת למעבדה ותבקש שיבדקו לך אותו יכול רק להיות שמשהו לא מכוון שם וזה סיפור של שתי דקות ו 20 שקל אז כדאי לך לנסות

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

• תוכן חדש...