Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים אתם לא רציניים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית חדש בפורום ובל נושא אספנות הרכב בכלל

אך שמחתי לגלות שהפורום הוא מקור עזרה וידע בלתי נדלה

בשלושה השבועות האחרונים מאז הצטרפתי יצא לי ללמוד המון על דברים שלא היכרתי, יצרתי קשר עם כמה אנשים בעלי עניין דומה לשלי ואפילו עזרתי ליצור קשר בין שני אספני פרינץ.

אני רוצה להודות למפעילי הפורום על פורום ענייני ומכובד!

ולך אבי או איך שקוראים לך

לך תפתח פורום משלך ושם תשתמש בשפתך הוולגרית

אולי תקבל כמה פניות אישיות!!!

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

יא מתחסד וולגראיות מישו בכלל מדבר ככה בכלל כלפי אדם אחר ביומיום בחייו של מדינת עולם שלישי זאת?!?!

לא שאני בכלל מצדיק מישהו פשוט זה היה ממש טיפשי להתבטא ככה

כלפי אבי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אבי 75

נראה לי בעקבות כל דבריך והאשמותיך המוזרות - וההשלכות על חייהם של חברי הפורום, שכדאי שתלך לאיזה פסיכולוג טוב שינסה לסדר לך את החיים...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

עכשיו , דווקא בגלל כל הבלאגן , נכנסתי למודעה לראות מה נסגר עם הטרנספורטר....

מחר אני הולך לקנות מדבקה: "אני אוהב את כל היהודים"....

AVI75 - אף אחד , לא מכריח אף אחד.. מה אתה רוצה? לחנך אנשים , או אולי לסגור את הפורום? עד עכשיו לא הבנתי... אבל להעליב אנשים ולדבר בחוסר כבוד מופגן לבני אדם אחרים , לא מוסיף לך נקודות.

אדוני יעזוב את המקום...אדוני חושב שפה זה שוק?

פורסם

למי שאמר שהפורום עוסק בעיקר במכוניות למכירה, אני מזמין אותו לעשות עבודה סטטיסטית ולראות כמה מודעות למכירה יש ביחס לכלל ההודעות כאן.

ואגב, אין רע בהודעות למכירה...

ואבי, באמת אי אפשא להבין למה אתה מתכוון ולהבא אני מבקש ממך לשמור על הלשון שלך או לצאת מכאן כי הגזמת קצת בביטויים לא ראויים.

תודה

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
למי שאמר שהפורום עוסק בעיקר במכוניות למכירה, אני מזמין אותו לעשות עבודה סטטיסטית ולראות כמה מודעות למכירה יש ביחס לכלל ההודעות כאן.

ואגב, אין רע בהודעות למכירה...

בני,

אתה בטח מתייחס למה שאני כתבתי. כמובן שאין משהו רע בהודעות למכירה. אני בכלל לא התכוונתי להשמע ביקורתי מדי, ובטח לא למתוח ביקורת על מנהלי הפורום.

אני דווקא חושב שהפורום הזה טוב מאוד, ושיש בו שיחות מעניינות. כל מה שאמרתי זה שהאופי שלו - זה שלכל חבר בפורום יש רכב אחר והתעניינית אחרת - מקטין את האפשרות לנהל שיחות מפורטות בנושאים טכניים.

ולמי שאמר שהוא מסמפט את האוטו שלי - תודה רבה :)

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אבי היקר ובעיקר מנהלי הפורום,

כאדם שפעיל בפורומים רבים ואף כ- ADMIN של כמה מהם נראה לי שאינך מבין מהו פורום באינטרנט.

התחביב המשותף לכולם בפורום הזה הוא מכוניות ואופנועי אספנות (ועוד כל מיני דברים).

אין כל רע בלהגיב, להתעניין, לשאול וכו' גם אם אין לך כל רצון לקנות רכב שפרסמת.

It's a free world baby !

באשר לטון דברייך, הרשה לי לא להסחף, אבל מי שלא רציני זה רק אתה. תגובות ושימוש בשפה כמו שלך לא ראויים לאף פורום. אני מתפלא שמנהלי הפורום לא מצנזרים אותך.

אתה פוגע לחינם בפורום ובאנשים שלא עשו לך דבר.

אם ממשיכות להיות לך בעיות עם חברי הפורום, אתה תמיד רשאי לעזוב ... :evil:

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

אבי, ראשית, אני באמת לא מבין מה רע בזה שיותר מ100 איש ראו את ההודעה שלך...

תעשה את החשבון לבד, ואם לאחד מהם יש חבר שבמקרה מחפש והוא היה כבר על

הטלפון איתו כדי לתת לו את הפרטים שלך ואז בדיוק קרא את מה שכתבת... הלך כל הרצון

הטוב!

שנית, כנראה שהאנשים שארגנו את הפורום הזה חזו את העתיד ונחשו שאנשים לא עד כדי כך יהיו שקועים בנושאים שרק נוגעים לרכבים וירצו לדבר על עוד משהו... ואז עלה...

אופ-טופיק (תתרגם מאנגלית - מה שלא קשור לנושא...). זאת אומרת שאפשר לפעמים

להגיד גם משהו שלא כולל בתוכו את המילה "מכונית" או "מנוע"...

לסיום, אני אישית לא מוצא כמעט שום דבר רע להגיד על הפורום הזה ואני חושב שאם

אני אגיד שבמקום הזה רובנו מבלים כמה שעות טובות ביום אז רוב האנשים

פה יצדיקו אותי.

אז אתה מוזמן להישאר ו"לכבד את המעמד" או ,כמו שכבר אמרו אחרים, אתה מוזמן

לצאת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה , נראה לי שמישהו משך אתכם באף ותו לא- הוא בכוונה עשה מעכבר פיל כדי לגרור תגובות ואני מתפלא כמו רבים לפני למה לא צינזרתם אותא ישר על ההתחלה.

ככל שירבו כמוהו ככה ישארו לנו יותר חלודות לשיפוץ :lol::lol:

רועי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...