Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהיים טבים לכולם!

יש לי בעיה שמציקה לי כבר הרבה זמן

ישנם סוגי מוזיקה שאני שומע ,והטויטר מתחיל לצווח ממש חזק ( בתחום התדרים הגבוהים)

לא נעים לאוזן:-( עכשיו השאלה שלי היא ככה:

1)מה אני יכול לעשות? ניסיתי לשנות קצת את הכיוונים ב-HU ועדיין לא עזר בהרבה.

2)האם זה יכול להיות המיקום של הטויטר?הוא ממוקם בדלת, יש לו מקום ליד הידית של הפתיחה.

אם כן ,האם ישנו מקום אחר שאני יוכל להשים את הטויטר, בכדי שהוא יהיה יותר נעים לאוזן?

תודה לכל העוזרים:-P

פורסם

יש הרבה אופציות

השאלה הגדולה. . . איזה סט רמקולים יש לך. כי אני טוב בניחושים. כאשר יש רמזים.

ואיזה מגבר.

איזה רדיו דיסק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בהחלט, זה תלוי מאוד איזה סט יש לך, ואין מגבר מחובר אליו( פחות המגבר יותר הסט עצמו.)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
לפי דעתי אין קשר למיקום של הטוויטר, תנסה להפוך פאזה דרך הקרוס.

יקיר.

אין קשר בין מיקום הטוויטר לאיך שהוא נשמע????? אתה רציני?? אם כן, אז אני מציע לך לפנות לשאלות FAQ, ולקרוא קצת חומר בנושא, בייחוד על החזרת גלי קול, ובליעתם בחומרים שונים ועוד כמה נושאים.

יש המון חשיבות לאיפה יושב הטוויטר וגם לאיזה כיוון הוא פונה!

מבחינת פתרון אפשרי - תנסה למקם את הטוויטרים בoff-axis על הדש בורד (כלומר פונים אחד כלפי השני, ולא לאוזני המאזינים), או אפילו תמקם אותם מלמטה כלפי מעלה על השמשה (במצב שכיבה), ככה הצלילים הממש גבוהים יבלעו בזכוכית ויוחזרו אליך רק הצלילים הטיפה יותר נמוכים.

פתרון אפשרי נוסף אבל קצת יותר יקר - להחליף טוויטרים, או לשים קרוס אקטיבי ולנסות לכוון את החיתוך של הטוויטרים בחלק העליון של התדרים שלו.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני מודע לכל העיקרון של מיקום האלמנטים אבל מה שהתכוונתי זה שאם יש בנייה לטוויטרים ליד הידית אולי יהיה לו טיפה מסובך להציב את הטוויטרים על הדש ב OFF-AXIS (וגם אם כן זה יהיה לא אסתטי ולא קשור) חוץ מזה שליד הידית הטוויטרים לא מכוונים לאוזני הנוסעים (לפחות ככה זה ברובר 216).

ואם אני לא טועה הוא אמר לפני כמה ימים שיש לו HU 9855 וקומפוננט קיקר סדרה K.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

אז ככה אענה לכם

יש לי HU אלפיין 9855,קומפוננט קיקר שמחובר למגבר ללא גישור!

סוליד אודיו 4*50 אצרף תמונות כדי שתידעו על מה מדובר

נ.ב אני לא מוכן להשקיע עכשיו בבניות,כי בקרוב אני מחליף את הרכב

photo-0039.jpg

comp kickr.jpg

פורסם

אם אתה לא מוכן להשקיע בבניות, אז תחליף טוויטרים, או תשים קרוס אקטיבי. או תשחק קצת יותר בכיוונים במערכת. אם אתה לא משנה מבנה ומיקום, אין מה לדבר על מה שאפשר לעשות עם זה.

תנסה לשחק לא רק בהגדרות של bass & treble, אלא גם יותר לעומק בכיוונים של האקוולייזר. אצלי הראשון בקושי מזיז, אבל האקוולייזר משנה המון (יש לי ר"ד של סוני). אולי יצא לך משהו.

בהצלחה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

בשביל להזיז טוויטר לא צריך בניה

תזיז ותשחק איתו

או שתוריד דיסק עם תדרים ותראה איזה תדר מפריע לך ותנמיך אותו אם לא הגעת לפיתרון על ידי הזזה

פורסם
בשביל להזיז טוויטר לא צריך בניה

תזיז ותשחק איתו

או שתוריד דיסק עם תדרים ותראה איזה תדר מפריע לך ותנמיך אותו אם לא הגעת לפיתרון על ידי הזזה

איזה דיסק אני אמור להוריד?האם יש בו את כל התדרים?

קראתי פעם תר'ד על מיקום הטויטרים ומישהו נתן הדגמה על איפה ממולץ למקם את הטויטרים.

אז מה המיקום שממולץ בערך?

ומה הקשר בין OFF AXIS ל-ON AXIS?

פורסם

קראתי פעם תר'ד על מיקום הטויטרים ומישהו נתן הדגמה על איפה ממולץ למקם את הטויטרים.

חיפוש יגלה לך את הקשר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה יכול לנסות את shefield labs יש להם דיסק בדיקות וכיוונים ממש טוב, עם כל התדרים כמעט.

אבל עזוב אותך מדיסקים, תפרק ת'טוויטר מהמקום ותנסה לשחק איתו, תמקם אותו על הדש (אפילו עם איזה חיבור זמני מאולתר) תשחק עם הכיוון שלו, כלפי השמשה, אחד כלפי השני אולי באלכסון כלפי השמשה, קיצר תריץ ניסוי וטעיה. בסוף תמצא איזה מיקום שתרצה לשמור - וזה המיקום שבו תצטרך לנסות לבנות איזה משהו אפילו אם זו בניה מאולתרת...

אם כל זה לא מדבר אליך, ואתה עדיין נחוש בדעתך לשנות את הצליל, אז תחליף טוויטרים. אולי MT22 או MT23 יהיו טובים בשבילך, אלה טוויטרים רכים וחמים מאוד. (של מורל). אם יש לך חבר שמוכן לתרום לך אותם לבדיקה, כדאי לנסות לפני. אבל רק תשים לב שהקרוס המקורי של קיקר חותך אותם במקום הנכון. או לחלופין תקנה קרוס אקטיבי.

בברכה!

יונתן.

פורסם
עכשיו יש לי עוד שאלה!

המגבר סוליד אודיו מנוצל ב 2 יציאות בלבד

האם אני יוכל לחבר אליו את הקומפוננט בגישור,או בבי אמפינג?

אם כן כל חיבור מה יתן לי ובמה הוא ישפיע

כעקרון אתה יכול לחבר בבי אמפינג, אבל אתה צריך קרוס מאוד מתקדם במגבר שלך, אחרת לא תוכל לחתוך את הטוויטר מספיק גבוה ואת המיד מספיק נמוך... ובמקרים מסויימים אתה גם עלול לגרום נזק לסט.

אני אומנם לא מכיר את המגבר הספציפי, אבל אני אצא מנק' הנחה שזה מגבר יחסית פשוט. ואם אכן כך הדבר אתה עדיין תצטרך קרוס אקטיבי.

גם תשים לב שחיבור בגישור ייתן את כל העוצמה של הערוץ לאלמנט אחד בלבד (ולא לשני אלמנטים), לכן זה יותר עוצמה לספוג, ולעתים הטוויטר/וופר לבד לא יוכלו לקבל כזאת עוצמה כשהם בלי הקרוס וכשהם מחוברים ישירות למגבר.

בברכה!

יונתן.

פורסם

ראיתי שיש לך HU 9855 של אלפיין, אז כל בעיית הבי אמפ נפתרה! יש לך את כל החיתוכים נדרשים לביצוע חיתוך מהמכשיר שלך.

בברכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...