Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כי לכל רכב יש סיפור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אספנות זה הרבה יותר מרכב, זה גם סיפור.

עשרות אלפי קילומטרים עברו הרכבים שלנו, אני בטוח שלכל אחד יש לפחות סיפור אחד שקשור במישרין או בעקיפין לרכב האספנות שלו. ספרו את הסיפור שלכם וכולנו נהנה.. :-P

הסיפור של הרקורד שלנו הוא סיפור משפחתי, כשרכב נמצא 36 שנים במשפחה אחת הוא הופך להיות חלק ממנה. כשאני נוהג בו ויודע שלפני נהגו בו אבי, אחי ואחותי הגדולים - ולא אף אחד אחר, יש לי הרגשה טובה, כאילו הוא שומר עלי במובן מסוים.

אולי ההרגשה נובעת מהעובדה שעוד לפני שנולדתי, הורי עמדו ברמזור אדום כשנהג שנרדם נכנס בהם מאחורה, באותה תקופה היה להם את הרקורד ואוטו ביאנקי, אם הם היו נוסעים בביאנקי באותו ערב, כניראה שלא הייתי היום... שלא נדע.

כשבעלה של אחותי פגש אותה בפעם הראשונה הוא חשב שהיא מאוד מאוד נמוכה כי היא הגיעה לפגישה אם הרקורד :-D.

על החלון האחורי של הרקורד מודבקת מדבקה ישנה של בסיס שיזפון - שם אחותי שירתה בתור קצינת הדרכה בקורס קציני שריון. אני זוכר כמה התרגשתי כשהדבקתי ליד אותה מדבקה את המדבקה של חטיבה 500 שבה אני שירתי (לפני שסגרו אותנו והועברנו לדוכיפת). מי מאמין שרכב ושתי מדבקות יכולות לגרום לבן אדם להתרגש :wink:.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אולי ההרגשה נובעת מהעובדה שעוד לפני שנולדתי, הורי עמדו ברמזור אדום כשנהג שנרדם נכנס בהם מאחורה, באותה תקופה היה להם את הרקורד ואוטו ביאנקי, אם הם היו נוסעים בביאנקי באותו ערב, כניראה שלא הייתי היום... שלא נדע.
לפני שנולדתי, כשההורים שלי רק התחילו לצאת ועוד גרו בנפרד כל אחד אצל הוריו - אבא שלי נהג על הלארק של סבא, שבורכה במושב אחורי מרווח מאוד.

אם היו נוסעים על הפיאט 500 של הסבא השני, אולי גם אני לא הייתי קיים היום!:lol:

פורסם

תתפלא... ב 500 יש גג נפתח... וכמו שאומרים,עם קצת רצון וקצת יכולת גם ---- יכול ל----- תרנגולת.. :inlove:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ולי בוולבו יש זוג מדבקות דהויות מאחור;מדבקה אחת מודיעה ש"פעם וולבו-תמיד וולבו" והמדבקה השנייה מודיעה שבמכונית מותקן קשר אלחוטי של "מוטורולה",מכשיר שהיה נחלתם של עשירים בלבד באותה העת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אצלי על שמשתה הקדמית של החיפושית (1962) מודבקת מדבקת "נהג זהיר 1970"...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

הקאפרי שלי (שכבר לא שלי:cry: ) "שיחק" פעם ב"קומדי סטור" את הרכב של ז'וז'ו!8):-D -זה היה בתקופה, שהיה שייך לעובדת תפאורה בתכנית, שממנה קניתי אותו! אה, וחרש את הארץ- אני יודע לפחות על פעם אחת, שהיו איתו גם בסיני.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם לי היתה בסיטרואן מדבקה משהו כמו "פלס"ר גולני מרץ 93 כבוד". כנראה הרכב פעם נקנה כמתנת גיוס/שיחרור למישהו. או שאחד הבעליו הקודמים היה חייל משוחרר שקנה לו אוטו פשוט ובסיסי מכספי המענק שיחרור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שנולדתי, כשההורים שלי רק התחילו לצאת ועוד גרו בנפרד כל אחד אצל הוריו - אבא שלי נהג על הלארק של סבא, שבורכה במושב אחורי מרווח מאוד.

סליחה על בורותי , אבל לא ממש הבנתי מה הקשר בין זה שבאת לעולם לבין הכסא המרווח בלארק של סבך ?

פורסם

בלארק האמריקאים חשבו על הכל , שום דבר לא הפריע. ספסל אחד, הנדברקס מתחת לדשבורד (ברגל מ-64 ) גיר בהגה. לא כמו היום שההנדברקס נתקע בת-ת.

• תוכן חדש...