Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד סוחר wanna be ברמת גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שמעתי על מישהו שקנה רכב לחלקים ב-20000 .

אבל לבקש על רכב אמריקאי שלם לפירוק 1500-2000 ש"ח לדעתי זו לא הגזמה,

ולבקש 800 ש"ח על קפרי מושלמת זו בטח לא הגזמה.

מה שכן מגוכח, זה לא לקנות רכב כזה ב-800 אבל ב-500 כן לקנות, בקיצור אלו שתוקפים רק בכדי לרשום משהו בפורום

תבדקו את עצמיכם קודם.:wink:

לגבי זה אתה צודק בהחלט- המחירים שנקבת הגיוניים. וגם לא 200 ש"ח עושים את ההבדל במיקרה הזה. כל דבר לגופו. וזהו בדיוק הבעיה- אף אחד לא יקנה רכב ללא ניירות בסכום של יותר מכמה אלפים בודדים, וגם אף אחד לא יקנה רכב גם עם ניירות, אבל במצב גרוע והרוס לחלוטין בסכום מטורף- אז למה לבקש ולסרב למכור בסכום נורמלי?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
8V ואופיר נחזור לפורד קפרי המדוברת, על הרכב הנ"ל נדרש מ"חברך" 800ש"ח והוא הסכים לשלם רק 600ש"ח,

.

הסכומים שהוא דיבר איתי היו יותר גבוהים, ואם האוטו לא נימכר בסכום שהסוחר רצה כמה שנים זאת אומרת שהוא לא היה שווה את זה ובסוף הסוחר הסכים לסכום הזה כניראה שזה מה שהאוטו היה באמת שווה, תחשוב על זה.

הרבה רכבים שמוצעים למכירה לא שוים יותר ממחיר הברזל,

בנוסף החלקים שהיה אפשר להוצאי מהאוטו הזה היו ממש בודדים כי הדגם הזה שונה משלי ומשל הבחור שקנה אותה בסוף וגם היו שיקולי גרירה יקרים לאיזור שהבחור גר בו.

הסכומים ההגיוניים לרכבים במצב דומה לא צריכים לעלות על מאות בודדות, אני קניתי גם קפרי לחלקים בסכום של 300 ש"ח, היה צורך לפנות אותה רק עם מנוף בלבד דבר שהיה חלק משיקולי המחיר שהצעתי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

די...המשוואה כמה המשוגע מוכן לשלם, נכונה! היו רכבים שקיבלתי בחינם ועלות השיפוץ הגרירה והעבודה לא היו שוות לי, והיו רכבים שהייתי משלם עליהם רק שהבעלים ימכור, נקודת השווין שונה מאחד לאחד, השיקולים שונים, הצרכים שונים, והמציאות כפי שכל אחד רואה אותה שונה, נכון בדרך נופלים חללים זה טבע העולם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אופיר אינני יודע מי נתן לך את הנתונים אבל הרכב היה במגרש בערך שנה וגם את הגרירה של הרכב הנ"ל ניסו לחסוך

ולנסוע איתו כך במצבו , אז מי לא בסדר? הסוחר או הקונה.:mm_eek:

פורסם

ולבקש על מוסטנג 68 fastback,

120,000 ש"ח - כשהיא במצב התפוררות מתקדם, נראה לך הגיוני?

וזה עוד לא סוחר, זה סתם בן אדם שהיא רשומה על שמו ומרקיבה אצלו בחנייה במשך 30 שנה, הוא חושב שיצליח לדחוף אותה למישהו במחיר כזה.

15000 רציתי לתת לו, והוא צחק עלי - את האמת צריך לתת לו כזאת בעיטה שתחזיר אותו לאדמה ומהר - ואני יודע שזו חוצפה לדבר ככה ולכל אחד יש זכות לבקש כמה שהוא רוצה, אבל כשאבא שלך מדבר איתו, ו 15K מתאים לו, ואתה מדבר איתו בטלפון ו 15K מתאים לו, אבל כשאתה בא לקנות את הרכב והוא רואה שהקונה הוא בעצם "ילד" בן 18 הוא פתאום החליט ש "במחיר הזה לא שווה לי למכור אותה בכלל, זה רכב נדיר יש בעולם אולי 1000 כאלה, אני יכול למכור אותה למוזיאון עוד כמה שנים באיזה חצי מליון (כן בטח), אם אתה רוצה ב 120K אני משחרר לך את הרכב, אבל לא שקל פחות מ 120K" זו כבר חוצפה, במיוחד אחרי שדיברתי איתו במשך שבוע על כך, באתי לראות את הרכב והוא ידע מה המחיר שאני מוכן לתת, ופתאום ברגע הקנייה הוא עושה כזה דבר.

יש אנשים חוצפנים ומתנשאים מאוד - וזה לא חדש, כן גם 1500 יכול להיות יקר בשביל רכב, אמריקאי או לא - זה לא רכבים עם מחירון וצריך למצוא מחיר שמתאים למוכר ולקונה - אישית, אם היה רכב אספנות ברשותי שצריך שיפוץ, ואדם רציני היה מתעניין, הייתי מוכר לו אותו במחיר מאוד סמלי, המחיר שבו קניתי את אותו רכב, בלי להרוויח אגורה - מתוך אינטרס שהרכב יראה אור יום שוב, במידה ואני לא יכול להעניק לו את זה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני לא מבין על מה אתה כועס, ואתה בטח מתכוון לכחולה מפ"ת .

הדבר היחידי שהאיש לא בסדר הוא שהוא הריץ אותכם סתם, אבל לגבי המחיר זכותו לבקש כמה שהוא רוצה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לכול המתחסדים שלום

בתחילת הנושא הנ"ל דיברנו על הקפרי שנמכרה מסוחר המכוניות ב-500 ש"ח לאחר שביקש תמורתה סכום גבוה של 800 ש"ח,

חפשו ביד 2 ברכבי אספנות למכירה ותגלו את הרכב הנ"ל למכירה מאותו אדם "פרטי" שקנה את הרכב (שדפק אותו הסוחר) מהסוחר והתלונן על חוסר יושרו של הסוחר ושבגלל רעבונו לכסף רכבים הופכים לגושי ברזל, אותו אדם דורש על הרכב הנ"ל

3000 ש"ח, אז מי מציל את המכוניות הישנות ???:evil:

פורסם

למי שיש 100.000 אלף ש"ח ורוצה רכב אספנות עדיף שיקנה אחד בחו"ל. מי שרוצה לשפץ בארץ 10 או 20 אלף לרכב נוסע עם טסט ולפני שיפוץ זה שווה [תלוי בסוג הרכב]. לבוא לבקש על רכב סכומים אסטרונומיים רק בגלל שיש לו שוק או ביקוש ...זו חוצפה [למשל הפאסטבק]. למי שמבין רכב כזה כדי להביא אותו לרמה של התצלומים שמראים פה מידי פעם מחו"ל, יעלה עשרות אלפי שקלים. חוץ מזה כול אחד יש עניים בראש, ובמסחר כמו במסחר, קונים לפי מה שרואים ובודקים. שווה מתמקחים לא שווה לא קונים.

סימני פיסוק נוספו באדיבות מנהל הפורום

פורסם
לבוא לבקש על רכב סכומים אסטרונומיים רק בגלל שיש לו שוק או ביקוש ...זו חוצפה

משפט מדהים...

לפי החשיבה שלך, אם אני מוכר רכב מבוקש (נניח טויוטה יאריס), ישי לו ביקוש ו"שוק", אני צריך לבקש פחות ממחיר המחירון - אחרת זו חוצפה???

עם כל הכבוד - משפט כזה מבטא חוסר הבנה בסיסי בכלכלה חופשית.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי התכוונתי לזה שהזכיר את המוסטנג פאסטבק שרוצה 120000 על "רכב שכולו חלודה",כי הרכב מאוד פופלרי באמריקה וממנו יש אחד או שניים בארץ לזה אני מתכוון חוצפה, אבל זו זכותו. אולי נתייעץ עם נחמיה שטרסלר, "שלא יעבדו עלינו"...:-P

פורסם
לכול המתחסדים שלום

בתחילת הנושא הנ"ל דיברנו על הקפרי שנמכרה מסוחר המכוניות ב-500 ש"ח לאחר שביקש תמורתה סכום גבוה של 800 ש"ח,

חפשו ביד 2 ברכבי אספנות למכירה ותגלו את הרכב הנ"ל למכירה מאותו אדם "פרטי" שקנה את הרכב (שדפק אותו הסוחר) מהסוחר והתלונן על חוסר יושרו של הסוחר ושבגלל רעבונו לכסף רכבים הופכים לגושי ברזל, אותו אדם דורש על הרכב הנ"ל

3000 ש"ח, אז מי מציל את המכוניות הישנות ???:evil:

זה בכלל לא אותו הרכב, של הסוחר היה MK1 וזה MK2 הם פשוט באוטו צבע, התמונה ממש מחמיאה לאוטו הזה הספציפי כי במציאות הוא ממש רקוב ללא רשיונות ונימצא בכלל בפ"ת.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר, זה מה שאני חושב? -עדיין הוא רוצה 3K? -טוב, מה אכפת לי, אני לא צריך יותר חלקים...:cry: מעניין, שרפי לא לקח- הפנתי אותו אליו גם כן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קובי התכוונתי לזה שהזכיר את המוסטנג פאסטבק שרוצה 120000 על "רכב שכולו חלודה",כי הרכב מאוד פופלרי באמריקה וממנו יש אחד או שניים בארץ לזה אני מתכוון חוצפה, אבל זו זכותו. אולי נתייעץ עם נחמיה שטרסלר, "שלא יעבדו עלינו"...:-P

אין כזה דבר סכום שהוא חוצפה. צא מהראש הזה.

המוכר רשאי לדרוש מיליון דולר על ערימת חלודה, ואם מישהו ירצה - ישלם.

אין לך שום זכות לבקר אותו, ואם אתה לא מרוצה ממה שהוא דורש יש לך אפשרות אחת פשוטה: לא לקנות.

פורסם
אין כזה דבר סכום שהוא חוצפה. צא מהראש הזה.

המוכר רשאי לדרוש מיליון דולר על ערימת חלודה, ואם מישהו ירצה - ישלם.

אין לך שום זכות לבקר אותו, ואם אתה לא מרוצה ממה שהוא דורש יש לך אפשרות אחת פשוטה: לא לקנות.

לבעל הקיוסק מ פ"ת יש פיצול אישיות חזק על הרכב הזה, קודם כל הוא קנה אוטו במצב שלם ונוסע , והחליט שהוא מטיס אותה לחו"ל לשם שיפוץ מלא (בפועל הוא הטיס אותה לכפר קאסם). לאחר מכן הרכב נקלע לאיזה ריב בין כנופיות של ניגרס, בפועל היה סיכסוך של אחד הקולגות של בעל המוסך והאוטו נופץ לחלוטין, לאחר מכן עבר פחחות נוספת באותו מקום וחזר לעמוד בקיוסק מכוסה. כשנשאל כמה הוא דורש באמת הוא אמר 30 אלף ש"ח, שזה מחיר סביר לרכב + -, כנראה שפעם בא לו למכור ופעם לא. או שהוא אולי הוזה שהוא ישקם אותה אי פעם. המסקנה האישית שלי שאם יש משהו מספיק רציני שיבוא עם כסף והוא יקח את הרכב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קחו בחשבון שבשביל שהאוטו הזה יראה ישמע ויסע כמו מוסטנג,

יש להשקיע עליו עוד איזה 70-100 מעבר לקניה , אם הסכום הזה גדול עליכם רדו מהאוטו .

חוץ מזה נכון מלפני חודש האוטו לא למכירה, חבר שלי הלך לשם עם מזומן והוא לא רצה למכור .

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...