Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 ימים שידרגתי את המערכת באוטו

השארתי מגבר HENSI 4 יציאות פשוט .פאנסוניק 8303U דגם חדיש עם הרבה שיכלולים ויציאות...

הוספתי מגבר מונובלוק של ליטנינג אודיו דגם BOLT 900W 250.1

סאב כפול של חברת JENSEN

וקומפוננט מקדימה 55W GTO JBL 5.25

השארתי מגבר 4 יציאות פשוט שמחוברים לרמקולים 6*9 INFINITY .

שומעים ממש אבל ממש חזק עד כדי כך שאני לא יכול לשמוע

הדבר שמבאס אותי זה שהסאב נותן באס אבל יותר דפיקות ולא עומק האם זה קשור לחיבורים או הסאב לא משהו?

כשאני שומע דיסק לא משנה איזה אני שומע פפפפפפפפפ....... מן הפרעה כזו ממה זה נובע?

השקעתי 700 על המונובלוק 590 על הסאב 1300 על הרדיודיסק ו 500 על הקומפוננט אם יש למישהו הצעה מה לעשות שיעזור יש לי עד יום ראשון להחליט על חומר שונה באוטו בתודה!

פורסם

שומעים ממש אבל ממש חזק עד כדי כך שאני לא יכול לשמוע

הדבר שמבאס אותי זה שהסאב נותן באס אבל יותר דפיקות ולא עומק האם זה קשור לחיבורים או הסאב לא משהו?

כשאני שומע דיסק לא משנה איזה אני שומע פפפפפפפפפ....... מן הפרעה כזו ממה זה נובע?

השקעתי 700 על המונובלוק

590 על הסאב

1300 על הרדיודיסק

ו 500 על הקומפוננט

אם יש למישהו הצעה מה לעשות שיעזור

יש לי עד יום ראשון להחליט על חומר שונה באוטו בתודה!

מי התקין, משום מה הדבר החשוב ביותר, או בלשון עדינה, אחד החשובים ביותר, לא מתואר כאן על ידך, ואין בגינו התייחסות?

מה חומר שונה? יש לבדוק את טענותיך אל מול מה שקורה במערכת באוטו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...