Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מורשה או לבד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזדה 6 שנת 2003

מכוון שנגמרה תקופת האחריות אני שוקל ורוצה להתחיל לטפל באוטו בכוחות עצמי .

אני מאמין שהטיפול שלי הוא הרבה יותר טוב ממוסך מורשה , שמן איכותי יותר עבודה מהלב וכו'

ההתלבטות שלי היא , אני מוותר על הטיפול במוסך מורשה וגם על רישום בספר הטיפולים, ודבר זה יכול ליצור בעיה בעת מכירת האוטו .

רציתי שתתנו את דעתכם על העניין מכוון שכאן רובכם מטפלים באופן עצמאי מה עדיף לדעתכם , או מה יותר נכון לעשות ?

פורסם

למרות מה שצביקי רשם, ההחלטה לטפל לבד ברכב תרתיע סוג מסויים של אנשים מלקנות את הרכב.

אבל לפי דעתי אם אתה מתכוון להחזיק בו הרבה זמן, אתה תחסוך אלפי שקלים בכך שתטפל בו לבד, ולכן זה משתלם.

יש לך מקום לשפוך את השמן הישן?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני שופך את למיכל ואח"כ אני לוקח את זה למוסך הקרוב ,למרות שהוא ממש לא שש לזה ,

אשמח לעוד פתרונות לגבי השמן הישן .

פורסם

יש שרשור שאני פתחתי בעבר לגבי הנושא ומעבר לזה העניין נדון מספר פעמים.

אם אתה מאיזור פ"ת אני ממליץ לך לעשות מה שאני עושה:

אני אוגר את השמנים הישנים במכלים גדולים (20 ליטר או משהו כזה), אותם ניתן למצוא זרוקים בקרבת תחנות דלק וכאלה. יצרתי קשר עם חברה שמספקת שירותים של איסוף שמנים וכיו"ב בשם טביב בפ"ת, הם אמרו שאם אני מביא אליהם את השמן הם מקבלים אותו חינם. אם רוצים שהם יאספו אותו ממך זה כבר עולה כסף. עדיין לא יצא לי להביא אליהם מיכל כזה אבל נשמע שלא תהיה בעיה.

פורסם

לפי דעתי, עדיף שתמצא לך מוסכניק טוב עם ידע וכלים מכיוון שלהחליף שמנים ופילטרים זאת לא בעיה.

הבעיה היא שיכולה להיות תקלה נניח בברקסים (אוויר במערכת,דליפת נוזל וכו') ואז מחוסר ידע ונסיון אתה עלול להסתבך או לגרום לנזקים כבדים יותר.

בעלי מקצוע אפשר למצוא בשירשור ההמלצות..

פורסם

דבר זה אינו מהווה בעיה בשבילי אני אדע להבחין בכל בעיה לרוב יותר טוב מהמוסכניק אני רגיש מאוד למכונית שלי ..

פורסם

לחבר שלום

יתכן שאתה מכיר את רכבך טוב מכל אדם אחר ,ואתה צודק ,אך קח זאת כעצה ,לפני מבחן הרישוי השנתי ,מצא לך מוסכניק מומלץ הכנס אליו ובקש שיבדוק לפני ה"טסט" את הרכב עלות אמורה להיות 150 שח לא כולל מעמ ,זכור "טובים השניים מן האחד"

יגאל

• תוכן חדש...