Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוטי פלגים למזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סוג ותוצרת של כבלי פלגים מומלצים למזדה 323 1800 97. מבקש המלצה על כבלים שניתן לקנות ב"חלקי חילוף" ולא אצל המורשים - היקרנים בטירוף. המלצה על חנות חלפים באזור ראשל"צ - רחובות תעזור מאד.

פורסם

חסוך לעצמך צרות ותקנה מקוריים או של חברה מוכרת ובעלת שם כפי שציין קודמי או של בוש.

תחליפיים ללא שם אתה יכול לרכוש אצל גל-אור בתל-אביב (נראה לי שזה ייצור מקומי לפי האיכות).

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה משתמש ב EBAY ,אתה יכול להזמין חוטים של NGK,לפי דעתי איכותיים,מיוצרים ביפן.יוצא בסביבות ה-220 ש"ח.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם

אין לי בעיה לקנות מחברה מוכרת ואיכותית, טלפנתי לכמה חנויות באזור ראשלצ ורחובות וכולם ענו שאין להם BOCH ו BERU.

אם יש מישהו שיכול להפנות אותי לחנות באזור ראשלצ רחובות שמחזיקה את הכבלים האיכותיים זה יעזור מאד.

תודה

פורסם

האם יש סוג כבלים מסוים שמתאים למזדה מבחינת התנגדות אוהמית ואולי מאפיינים נוספים שחשוב לבדוק לפני הקנייה.

. ברור שהגעה לתא אפשרית ואין בכך שום בעיה אחרי שלא אצליח למצוא את הכבלים בראשלצ .

פרטים על חנויות בתא המוכרות והמומלצות על ל ידי חברי הפורום יעזרו לי מאד

פורסם

תודה על פרטי החנות בראשלצ , בינתיים מה שחשוב לי לקבל מהמבינים אפיון החוטים המתאימים למזדה 1800 97 .קראתי בפורום שמדברים על התנגדות באומים , שחריגה בערכים יכולה לשרוף את מודול ההצתה וגם עובי מוליך ואיכות בידוד מומלצים.

• תוכן חדש...