Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני אתחיל בהצגת הרכיבים שלי ואז אסביר את הבעיה.

hu - sony m850mp

comp - diamond audio s600s

comp amp - xetec xi-240.2

subs - 2 pg octane-zr

sub amp - lanzar htg2600d

הרכב הוא שברולט אלרו, המקום לקומפוננט מקדימה הוא 5 על 7 (מקורי של האוטו)

לפני 5 חודשים התקנתי את הקומפוננט המדובר באדי מערכות בראשל"צ, הם בנו לי טבעת מMDF שתתאים לקומפוננט, חיברו אותו יצאתי מרוצה.

היום פתחתי את הדלת של האוטו כדי להנמיך קצת את הטוויטר בקרוסאובר והופתעתי לגלות שהקטע הבולט של הרמקול (מצורף תמונה בגלל שאני לא יודע את שמו) קצת קרוע.

לא מהבחינה שיש בו חור אלא כאילו שפשפו אותו הרבה זמן וחלק ממנו התפורר כזה.

אני לא יודע אם זה מפריע לרמקול לתפקד, רק יודע שזה לא היה ככה לפני ההתקנה וכנראה יש מגע של הדלת עם הרמקול בזמן פעולה.

אני גר באיזור חדרה ונסעתי במיוחד עד לראשון לציון בשביל שאדי יתקינו לי, היו לי הרבה המלצות עליהם, מתקינים מורשים של UMI (להזכירכם הרכב הוא שברולט אלרו).

בקיצור אני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם רונן מאדי מערכות הוא רוצה שאני אבוא לשם והוא רוצה לראות את זה.

לנסוע עד לראשל"צ בשביל שהוא "יראה" את זה, ממש לא מספק אותי. אין לי יותר מדי זמן לזה (חייל) וגם נסיעה ארוכה.

מיד וופר חדש אני מניח שהוא לא יתן לי, אז השאלה שלי אליכם היא מה אתם מציעים לי לעשות ??

תודה.

Hex600Family.jpg

פורסם

אם זאת פשלה שלהם - שיתנו לך רכיב חדש.

החלק הבעייתי עם בחירת מקום התקנה \ קנייה זה גם מקום קבלת השירות. במקרה הזה אני חושב שאתה צריך לעשות מאמץ, לגשת לחנות ולבקש רכיב חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסט קומפוננט לא נקנה בארץ. ככה שאחריות לא תקפה במקרה הזה, וגם אין אחריות על קרעים או שחיקה של רמקול.

זו חייבת להיות פשלה שלהם כי הם התקינו לי וכיוונו את המערכת, אני לא נגעתי בכלום לא פתחתי את הדלת מאז.

שהרמקול הגיע אליהם היה חדש מהנילונים היה במצב מצויין.

השאלה היא איך הם יביאו לי רכיב חדש, ומן הסתם הם ינסו להתנער מהאחריות.

מה הם יכולים להגיד לי במסגרת ה"התנערות מההאחריות" ?

עוד שאלה, במידה וזה סתם לא מפריע לרמקול לתפקד אלא קצת שחיקה שלא מפריעה לכלום במקום שהראתי, להתעקש על החלפת הרכיב ?

פורסם

קצת שחיקה של הסראונד (זה השם של הגומי השחור) לא פוגעת בביצועי הרמקול. היא כן מגבירה את הבלאי העתידי שלו שכן סביר להניח שאיפה שיש עכשיו שחיקה בעתיד יהיה קרע.

בכל מקרה, מדובר ברשלנות של המתקין (לפחות אחד מהם אני משוכנע שזה לא היה :lol:). מאחר והסט לא נקנה בארץ לא תקבל רכיב חדש. אולי תקבל פיצוי או משהו סמלי אחר.

יש כאן משהו לא תקין. אני חושב שאתה צריך לגשת לשם ולראות מה אפשר לעשות בנידון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא, זה לא היה עופר.

גם בקטע הזה עשו לי קטע מסריח, תיאמתי איתם שעופר יעבוד לי על האוטו ובאותו היום שבאתי הוא אמר שעופר לא יכול שיש לו עבודה קודמת ואם אני רוצה אני יכול לבוא יום אחר שיעשה לי את ההתקנה (אחרי שנסעתי עד לשם ולקחתי חופש מהצבא במיוחד באותו היום).

השאלה היא מה יעזור לי פיצוי ?!? הסט הזה עלה לי הרבה כסף, אני לא רוצה או צריך שום פיצוי רוצה שהסט יפעל כמו שצריך ולא יעשה בעיות בעתיד.

יש אופציה להחליף את הסראונד לאחד חדש ?

מה אתה ממליץ לעשות או איך לפעול בנידון ?

פורסם

יש אופציה, אבל היא בלתי כדאית.

כל עוד שהוא קצת שחוק, ביצועי הרמקול לא נפגמים. ברגע שיהיה קרע זה כבר סיפור אחר.

אני מציע לך לגשת לשם, לבקש שיתקנו את העבודה + פיצוי. אני מאמין שטבעת MDF יותר דקה תעשה את העבודה.

איתמר.

פורסם

לא תקין בכלל המצב הזה.

דרך האינטרנט קשה לי להגיד לך מה מידת הנזק, יכול להיות כי הנזק הוא לא ממשי והרכיב יתפקד בצורה סדירה למשך זמן ארוך

תלוי ברמת השחיקה, אין ספק (באם העובדות שמסרת נכונות) כי המתקין התרשל וכתוצאה מרשלנותו נגרם לך נזק

דבר עם אדי מערכות תציג להם את המצב, ופעל לפי המצב

אין ברירה אלא ליסוע לשם,שכן הוא לא יכול להעריך את הנזק טלפונית

צלם את המצב כמו שהוא היום , צלם מכמה זויות, למטה למעלה ואת רשת הרמקול וכמובן התמקדות על האלמנט

אם יעשו לך בעיות, קודם כל ,עדכן אותנו, רובנו פה בשבילך ולטובתך

דבר שני גש להערכת מצב הרכיב במעבדת רמקולים מתמחה ומשם נמשיך הלאה

משהו אומר לי שאדי מערכות לא יאכזבו אותך בטיפולם, הם לא חאפרים.

פורסם

הייתי מצלם את זה ומעלה את זה, אני לא אעשה את זה מכמה סיבות..

1. זה לא ממש כיף גדול לפתוח את הדלת, יש שם מלא חוטים עבודה.

2. אין באיזור של האוטו תאורה כל כך טובה שתוכלו לראות בדיוק בדיוק את הנזק.

3. עדיף קודם ללכת לאדי מערכות ולשמוע את מה שיש להם להגיד על זה..

שבוע הבא אני אסע אליהם ואראה להם את זה.

תודה לכולם על העזרה, אעדכן אותכם :)

לילה טוב.

פורסם

אני מציע לך לבדוק טוב טוב את מצב הרמקול.

ולהמנע מלאמץ אותו. שלא ישחק יותר. כי גם השחיקה נגרמה ממגע של הסראונד בחומר כל שהוא.

והמגע עלול לגרום לתקלות אחרות. ובמקרה הרע ביותר לשרפה של האלמנט.

אגב. אני רוצה לבוא לשמוע את הסט.!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה לעשות זו הבעיה בלקנות מוצרי אודיו בחו"ל.

יש סיכוי טוב מאוד שקנית את הסט שהוא כבר היה במצב התחלתי כזה.

אין לך שום אפשרות לדעת באיזה תנאים הוא ישב שם(לא שפה יש לך ככ אפשרות).

אתה יכול אגב לצלם את זה במצלמה דיגיטלית(אפילו 3.2MP יספיק) , לשלוח מייל לחברה בחו"ל + הצילום ולשאול אותם מה דעתם.

אולי יגידו לך לשלוח את זה אליהם והם יחליפו או יתקנו את זה.

וסה"כ יעלה לך משלוח.

פורסם

סאונדמן, לא הייתי ממליץ לך לשמוע את הסט כרגע. הוא לא מכוון אצלי בגרוש והוא לא מוציא מיד (כיוונתי אותו מאוד גבוהה כי שכיוונתי אותו להוציא מיד הוא חרחר קצת (שני הרמקולים בו זמנית). עכשיו אני חושד שזה היה בגלל מגע עם הדלת ולא בגלל שהרמקול לא מסוגל לעשות את זה). אני אלך שבוע הבא (כנראה יום רביעי אקח חופש מהצבא) לאדי מערכות, אעדכן אותכם בתרד הזה (אז בבקשה לא לנעול) ואתה תיהיה מוזמן לשמוע מתי שבא לך :-P

ד"א קורווין, מה ז"א שאני לא יכול לדעת באיזה מצב הסט היה ?? אתה רואה את השחיקה על כל הסראונד קרעים קטנים כאלה בצד. הסט היה חדש חדש במצב הכי טוב שיש מנצנץ !!!

פורסם

זו הבעיה שאתה לא מבין.

יכול להיות שהוא ככה ולפני זה הוא ישב בשמש או בלחות מטורפת.

או בקור מקפיא.

כל דבר כזה יכול ליצור בעיה לסראונד של הרמקול.

וכרגיל אנשים כמוך מזלזלים במה שאני אומר אפילו שבכל מבחן תוצאה כזה אני יודע יותר!

ממש ראש קשה.טוב לא מפתיע אותי כבר כלום.

פורסם

הרמקול נקנה בחנות בארה"ב, בחנות לא הייתה טמפרטורה קיצונית או שמש.

הוא ישב אצלי בבית חודש עד שהתקנתי אותו גם והמצב החיצוני שלו היה מושלם.

אתה אומר פה משהו שפשוט מאוד לא הגיוני, שמתי לב בשאר התרדים שאתה אוהב להתווכח, אז אני אסיים את זה ככה ופשוט מאוד אגיד לך שהרמקול היה תקין ב100%.

פורסם

הייתי מציע לך שתי אפשרויות כי לדעתי הבעיה היא בצד הפנימי של הפאנל של הדלת (מה שנוגע ברמקול בזמן עבודה .)

א. להעיף לבנתיים את הטבעת MDF

ב. להוריד עם קאטר\ פלייר את האזורים שנוגעים ברמקול תמיד יש שם מין כאלה מסגרות או פלסטיקה לא קשורה .

לדעתי עדיף את האפשרות הראשונה אך במקרה ותוריד את הטבעת והרמקול יפריע לחלון או משהו

אז תחזיר אותה ותעבור לאפשרות השניה .

בברכה רוני .

נ.ב (עריכה)

יש משהו בדברים של קרווין , לך תדע איפה ישב הסט לפני שהוא הגיע לחנות . זו אופציה שאני לא שולל אבל היא בעלת אחוזים נמוכים .

• תוכן חדש...