Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר - פאסאט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאסט 93 אוטמת, לאחרונה החלו לי בעיות עם הגיר הוא לא נכנס לרברס שהאוטו קר, ווכשהאוטו מתחמם אז הוא גם מתחיל לרעוד. ההילוכים עוברים בצורה גסה, ושמתחילים לנסוע מעמידה הגיר נותן דפיקה מרגיזה ,למרות שאני לא נותן לחיצה גסה על הגז. חשבתי שאולי הנוזל כבר עשה את שלו.

הקטע שאין לי פתח ניקוז מהגיר. על כן חשבתי לקנות משאבת שמן ולשאוב את השמן מתוך הפתח של המדיד ע"י הכנסת צינורית פנימה. מה אתם אומרים?

איזה שמן נחשב הכי טוב?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שמן גיר לא מחליפים סתם וגם לא מוסיפים אם יש בעיה בגיר צריך ליפנות למוסך בהקדם האפשרי בלי ליגוע בזה כדי שיאבחנו את הבעיה אם תחליף שמן וכולי אתה יכול ליגרום רק ליור גרוע עדיף להיתייעץ עם מוסך אמין..

פורסם

מה כבר יכול להיות מסוכן בהחלפת שמן גיר?

איזה שמן גיר נחשב הכי טוב?

פורסם

בכדי לתת לך פרטים מדוייקים כיצד מחליפים נוזל תיבת הילוכים אוטומטית ברכב שלך או בדיקה של גובה הנוזל עלייך לספק פרטים נוספים.

1. דגם תיבת ההילוכים המותקנת ברכב שלך (בדוק בתא מטען האם קיימת מדבקה או בספר הרכב עם הפרטים של דגם התיבה) לדוגמא:

096 או 01M

2. קוד מנוע כפי שרשום בספר הרכב

איזה כייף לי :)

פורסם

דגם מנוע 1.8 A.B.S לא מצאתי סוג תיבה אני רק יכול להגיד לך שזה 4 הילוכים. ואין אפשרות לבחור בין מצב ספורט או חסכוני.

פורסם

שמן גיר לפאסאט.

בעקרון לא מחליפים שמן גיר.לא בטוח שזה כולל את השנתון שלך.מנסיון במוסכים כל החלפת שמן

גיר גרמה לבעיות.מציע לך להתיעץ במוסך מורשה רק הם יכולים למסר אינפומציה מעודכנת.

בפאסאט החדשה שמן הגיר נקרא ATF .

פורסם

ATF=automatic transm. fluid

שם כללי לנוזל תיבת הילוכים אוטומטית

הנוזל שמתאים לרכב שלך הוא (רק מקורי) G52 שהמק"ט שלו G 052 162 A2 הכמות הנדרשת היא 5.6L כאשר ניתן לקנות את הנוזל בבקבוקים של 1 ליטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

או קיי תודה רבה מרק.

ויש לך אולי דרך להמליץ לי כיצד להחליף את השמן גיר?

• תוכן חדש...