Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העלאת רכב על בוקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד עניין אותי הדבר הזה איך מעלים את הרכב על בוקים .

פושט מרימים מהנקודה ליד איפה שאמור להיות הג'ק ואז "מניחים" את הרכב על הבוק ? ועושים את זה צד אחד ואז צד שני?

האם ניתן לעבוד מתחת לרכב כשהוא על בוקים ?( והגלגלים האחוריים מאובטחים עם איזו אבן )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כן, מרימים מליד הנקודה של הג'ק לגובה שהוא מעט יותר גבוה מכרגיל, מכניסים את הבוק ומורידים את הרכב לנקודת העיגון שלו.

לגבי עבודה - אותי אישית זה קצת מפחיד, אז אני מאבטח גם עם ה'ק, גם עם בלוק בגלגל האחורי (ובלם יש משוך) וגם עם גלגל. מה שבטוח, בטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לוקח את הגלגל שפירקתי ותוקע אותו מתחת לדיסק והקליפר.

כך שגם אם, חלילה, הרכב יפול, מה שלא אמור בשום פנים ואופן לקרות, הוא יפול על הגלגל ולא על הריצפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל אז במידה והרכב נופל יהרס כול הבולם , לא עדיף פשוט להשאיר את הגלגל במקום ולא לפרקו ? (במידה ולא מטפלים בחלק הדורש פירוק )

פורסם

בולם

עדיף שיהרס בולם מאשר שהאוטו יפול לך על הפרצוף.

רק מדבר איתך במונחים שלך, אבל עדיין..

משוואה די פשוטה.

פורסם

ברור ,זה הגיוני אתה יודע ..... עדיף שיילך בולם (אפילו 2 ) ולא הפרצוף ...

• תוכן חדש...