Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המראה המרכזית נפלה ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיזקתי איזה בורג במראה המרכזית של אוטו של חבר והיא נשארה ביד שלי , מה עושים ?

יש פה למישהו המלצה על דבק או משהו בסגנון ? איזה פתרון קסמים מהיר וזול ? או שלא ...

זה דיי דחוף .

פורסם

אל תשתמש בסיליקונים למיניהם...

יש כאלה שמתרחבים בחום... ויכולים לגרום לפיצוץ בשמשה!...

מניסיון... ( למזלי לא שלי!... )

בהצלחה!,

ניר.

פורסם

לא הבנתי אם המראה "יושבת" על החלון או על הגג.

במקרה שהיא יושבת על החלון, גש לאוטו דיפו, דבר עם אחד המוכרים,

ותבקש שיראה לך איפה יש דבק להדבקת המראה לחלון.

יש שם דבק מיוחד לפעולה הזו.

בהצלחה.

יובל.

פורסם

זה קרה לי לפני כמה ימים גם...

אל תתפתה לקנות שום דבק ושום חומר אחר...גש לזגג רכב (יש בכל מקום) וב - 20 שקל מקסימום הוא ידביק לך את המראה חזרה.

חשוב שזגג רכב יעשה את העבודה כי יש 2 חומרים ששמים:

הראשון זה חומר מיוחד שמנקה את האזור ומסיר כל סימן לדבק ישן שהיה שם (אח"כ הוא עובר על המקום עם סכין כו..)

הוא מורח (מטפטף) חומר מסוים על המראה (האזור שעליו שמים דבק) אח"כ שם חומר שני (האחד זה הדבק והשני זה חומר מקשה) ואז מדביק לשימשה...מחזיק כשלולש דקות וזהו.

שוב, חשוב שאיש מקצועי ידביק כי האזור מתחמם בשמש וכפי שאתה יודע - חום גורם להתרחבות חומרים וקר להתכווצות...

20 שקל בסה"כ והכל היה חזרה במקום...

(לחשוב שכמה דקות לפני הייתי באוטו דיפו ונתנו לי שם דבק מיוחד ואמרו לי לפרק חצי מראה בשביל להדבקי וכו' וכו'...

גש לזגג רכב וסגור ת'סיפור :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...