Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלום

ישנו גלגל גומי יעודי להסרת פסי קישוט ודבק המתחבר למשחזת ציר או מקדחה ,ניתן לקנות בחנויות אספקה לחומרי צבע לרכב ,דקת עבודה ,ללא נזק לצבע, גם למסיר הלא מנוסה

יגאל

פורסם

פעם שמתי מדבקה על המכסה דלק כזאת ניקל והבנתי שזה לא בשבילי ואחרי שבוע הורדתי אותה השתמשתי בG27 בשביל להוריד את הדבק אני יודע שזה דבר לא שיגרתי אבל הוריד את הדבק בצורה מושלמת.

פורסם

בלינד29 שמעתי בעצתך ויצא לי לעבור ליד אוטודיפו היום קניתי את הגי' 27 (50 ש"ח)

זה לא עזר כמעט בכלל אולי חלק קטן פה חלק קטן שם

ניסיתי כמה פעמיים...

גם בשריטות קטנות החומר לא מחולל פלאים... לא התלהבתי..

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לעתים תכופות לא מדובר רק בשכבת הדבק שנותרה , אלא גם בהבדלים בין הצבע ששהה מתחת לסמל לבין הצבע שלא .

שיטה יעילה היא לעשות "שלייף סבון" , לאחר מכן פוליש איכותי גס והסרתו וכשלב אחרון פוליש איכותי עדין והסרתו .

למען שמירה על בריאות הצבע , מומלץ לעשות ווקס לאחר התהליך (או כל תהליך אחר שהוצע לך) .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

יש כמה שיטות אחת מהשיטות הקלות זה חימום המדבקה ע"י פן

יש עוד שיטות אבל שיטות אחרות רובם הורסות את הצבע

אבי

פורסם
מניסיון מוריד הכל ולא מזיק לצבע, לא לצבע חדש ולא לצבע ישן.

הניסיון שלך כנראה לא שווה הרבה כי גם בנזים וגם טינר מזיקים לצבע. טינר הוא מדלל וזה בערך החומר הכי גרוע שאפשר להשתמש בו.

נכון - לא תמיד רואים נזק ולא תמיד בטווח הקרוב אבל לא לחינם המציאו חומרים יעודיים למקרים כאלו.

PPG מייצרים את ה-DX330 ו-DX440 לניקוי צבע הרכב ללא נזק.

לפסי דבק מהסוג שנמצא על פסי קישוט ומדבקות קישוט לרכב יש את גלגל הגומי שיגאל דיבר עליו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ומה לגבי שאריות סיליקון

היה לי פעם את הוינקרים הכחולים עם מסגרת הניקל

אלה שבצידי הרכב אז הדבקתי אותם עם סיליקון ועכשיו יש לי

את הוינקרים הסטנדרטים עם שאריות סיליקון מסביב

עם איזה חומר אני אמור להשתמש?

פורסם
הניסיון שלך כנראה לא שווה הרבה כי גם בנזים וגם טינר מזיקים לצבע. טינר הוא מדלל וזה בערך החומר הכי גרוע שאפשר להשתמש בו.

אז זהו שלא, תאורטית אמור להזיק מעשית לא עושה כלום לצבע של רכב, יש פה רכבים שכבר שנים לא קרה להם כלום לצבע אחרי שניקיתי עם טינר.

פורסם
אז זהו שלא, תאורטית אמור להזיק מעשית לא עושה כלום לצבע של רכב, יש פה רכבים שכבר שנים לא קרה להם כלום לצבע אחרי שניקיתי עם טינר.

מניסיוני הדל ביותר , שני החומרים הללו כן גורמים נזק .

אמנם הוא מזערי , אך הוא קיים .

הנזק גדול פי כמה אם הצבע אינו מוגן בחומר ציפוי כגון ווקס (הסינטטים עמידים יותר ומגנים יותר) ואם משפשפים את החומרים האלו על פני הצבע .

כמו כן , חשוב להסיר את החומרים הללו מן הצבע מהר ולא לאפשר להם לשהות עליו .

עם זאת , כמו שכתבתי , הנזק הוא מזערי ביותר וסביר להניח שלא יורגש (או יורגש ולא יטריד) עבור מרבית בעלי הרכבים .

ומה לגבי שאריות סיליקון

עם איזה חומר אני אמור להשתמש?

קיימים ממסים עבור סיליקון , לשימוש על פני הרכב .

תפנה לעזרתן של סדנאות שיפורים המקצועיות .

לא ידוע לי מה השפעתם על הצבע (ראיתי מספר מקרים שונים עם חומרים שונים , לא נראה הבדל אך היות ולא היה מדובר ברכב שלי לא טרחתי לבדוק לעומק מלבד מגע ומבט חטוף) .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...