Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי הכנת רכב לטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליי להעביר את הרכב טסט בעוד 3 ימים

מדובר על איביזה 94

זוהי פעם ראשונה שלי

איזה אביזרים אמורים להיות ברכב(משולש אזהרה וכ')

האם יש להדביק את מדבקות האזהרה לפני או שכבר בטסט אני אקנה אותם

אם בכלל צריך ?

תודה.

פורסם

ברכב צריכים להמצא:

(1)משולש אזהרה.

(2)סל-אשפה:אשפתון.

(3)מגבה(ג'ק) ומפתח ברגי גלגלים.

ברכבך הפסים הינם חובה, מחיר הפסים במכון הרישוי כ-12 ש"ח, תוכל להשיגם בשוק החופשי בפחות.

בדוק תקינות כל הנוריות ברכב:חניה,איתותים(כולל צד/כנף),אור אח', אור בלימה,אור ללוחית האח', אור ל-R וכמובן אורות ראשיים כולל החלפה.

לוחיות רישוי-עבור עם מארקר שחור(רצוי עבה-90 ומעלה) על הספרות בכל מקום שהן דהו/נפגמו.

בדוק מגבים-כולל אח'.

ברכבך בדוק האם קיים חופש במוט ההגה-התיישב במושב הנהג ונסה למשוך את הגלגל כלפיך/למעלה והורידו בחזרה, חופש תנועתי שכזה יעיד על התרופפות המפרק התחתון במוט ההגה, גש למוסך-בסה"כ יש לחזק את הברגים(העלות אינה גבוהה, אם בכלל).

הכן מראש את הניירת הבאה:

(1)אגרת רישיון רכב חדשה משולמת.

(2)ביטוח חובה תקף.

(3)תעודה-מזהה של בעל הרכב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
ברכב צריכים להמצא:

(1)משולש אזהרה.

(2)סל-אשפה:אשפתון.

(3)מגבה(ג'ק) ומפתח ברגי גלגלים.

ברכבך הפסים הינם חובה, מחיר הפסים במכון הרישוי כ-12 ש"ח, מוכל להשיגם בשוק החופשי בפחות.

בדוק תקינות כל הנוריות ברכב:חניה,איתותים(כולל צד/כנף),אור אח', אור בלימה,אור ללוחית האח', אור ל-R וכמובן אורות ראשיים כולל החלפה.

לוחיות רישוי-עבור עם מארקר שחור(רצוי עבה-90 ומעלה) על הספרות בכל מקום שהן דהו/נפגמו.

בדוק מגבים-כולל אח'.

ברכבך בדוק האם קיים חופש במוט ההגה-התיישב במושב הנהג ונסה למשוך את הגלגל כלפיך/למעלה והורידו בחזרה, חופש תנועתי שכזה יעיד על התרופפות המפרק התחתון במוט ההגה, גש למוסך-בסה"כ יש לחזק את הברגים(העלות אינה גבוהה, אם בכלל).

הכן מראש את הניירת הבאה:

(1)אגרת רישיון רכב חדשה משולמת.

(2)ביטוח חובה תקף.

(3)תעודה-מזהה של בעל הרכב.

עמית

מעולם לא בדקו לי משהו בתוך הרכב... מעניין אם אני עושה טסט אצל חאפרים, או שזה מקובל בכל הארץ...

בנוסף לא בדקו לי כלום חוץ מאורות , ברקסים , מספר מנוע , וגם ההוא שנמצא למטה בבור העיף מבט של חצי שניה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה נורא תלוי באיזה מכון אתה עושה, באיזה שעה, מה המצברוח של העובדים באותו רגע, כמה עומס יש באותו רגע (אם יש תור חבל"ז אז אולי יחפפו יותר), איך נראה הרכב חיצונית (מזדה 6 מלוקקת כנראה יחפפו, אלפא שעושה רעשים מוזרים וכל הפח שלה חבוט אולי יקפידו יותר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בודקים כמובן ברקסים קדמיים אחוריים וגרמושקות.

חשוב שלא יהיו חלונות מושחרים או כל דבר שאינו רשום ברשיון או בא מהיצרן

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

• תוכן חדש...