Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה בקשר לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ששיגעתי בהודעות

אבל אתם ממש עוזרים לי ואני ממש מודה לכם

רציתי להיתייעץ איתכם בנוגע לסאב

אם אני מביא מורל פולס/טמפו שלפי מה שהבנתי הם אותו דבר רק סידרה חדשה יותר אבל בעיקרון הם אותו דבר

איזה סאב בתקציב של 300-500 שקל יתאים לקומפוננט הנ"ל?

ורציתי לדעת את המחירים של הקומפוננטים של פוקל ואיזה פוקל אתם ממליצים להביא ?

ואיזה סאב יתאים לו ?

אני סומך על טעמכם

פורסם

אין סאב שמתאים לקומפוננט זה הכל תלוי באוזן שלך אם היא אוהבת את הצליל של הסאב או לא

ובגדול הסאב אמור להיות מתאים פחות או יותר למגבר

והייתי ממליץ לך לשמוע סאב שאתה רוצה לקנות לפני הרכישה

בתקציב שיש לך לסאב אני הייתי הולך

או על c12 חדש שעולה 400 ש"ח או על cvr גם של קיקר שאתה יכול למצוא ב 500 ש"ח משומש

שווה לך להציץ בלוח מכירות בפורום אם אין לך בעייה עם מוצרים משומשים יש שם מציאות לא רעות

המחירים של הפוקאל נעים בערך מ 1000 ש"ח ומעלה לסטים חדשים

איזה מגבר בכלל יש לך ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

למישהו יצא להיות בחנות "פומפה" ברמת גן ?

כי לפי זאפ המחירים שמה לא כאלה יקרים בהשוואה לאחרים

ואפשר לשמוע שמה רמקולים וכדומה?

פורסם

רוב התצוגה שלהם היא של mac audio ו magnet בקיצור כל התצוגה של המוצרים של s.g כמעט

אם אתה רוצה ללכת לראות מה יש להם ולהתרשם ממוצרים אז בכיף אבל אל תקנה משם

ואם תערוך חיפוש על החנות בפורום תבין למה

ואם כל זה שהחנות נראת יוקרתית מרוב מוצרים דחוסים ועוד כמה דברים שם אז תדע שזה רק רושם מוטעה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

סבבה אני יערוך חיפוש נראה מה אנשים אומרים על החנות

הייתי עכישו אצל חבר ויש לו למכירה סאב פיונר 800 וואט

עכשיו הוא אמר לי שאין כאלה הרבה סאבים ויש כמה בודדים של 800 וואט ושזה אחלה של סאב הוא ממש עוצמתי

הוא מוכר אותו ב450 שקל

מה דעתכם ?

פורסם

אם אתה מחפש בומים ולא סאב איכותי שתהנה ממנו גם מבחינת עוצמה גם עמידות וגם איכות שזה הכי חשוב

אז תלך על הפיוניר

אם אתה רוצה איכות ולהשקיע בסאב אולי יותר חלש אבל פי 2 יותר איכותי ונשמע טוב לך על קיקר c12

קח דוגמא היה לי סאב קנאוד 400 וואט rms

מהסדרות של ה kfc-w3009

עברתי לקיקר שנחשב ליותר חלש בהרבה אבל הקיקר לא מאכזב ואפילו נשמע חזק יותר

ומבחינת איכות אין מה להשוות הקיקר לא מורח את הבאס ומדויק יותר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אישית ממש לא אהבתי את ה C 12. כשהיה לי אותו חתכתי אותו על 40HZ והנמכתי אותו למינימום, רק כדי שטיפה יוסיף באס ועדיין לא אהבתי אותו.

פורסם

נכון, הוא לא כזה סאב כמו שכולם אומרים, אבל לתקציב שלו הוא בהחלט סאב נחמד. ב-500 ש"ח אני מציע אם כבר אז כבר - איזה פיניקס גולד אוקטן R.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...