Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי קומפוננט של Morel pulse6.5" 120rms מקדימה,Morel 6*9 150rms מאחור ורדיו דיסק Alpine9854 .

מבקש ממכם המלצה למגבר(4 יציאות),עד כ1000 ש"ח,שיצליח לפתוח לי את הרמקולים האלו.

אני לא מחפש משהו מאוד עוצמתי במיוחד,כדי לנפץ חלונות, מחפש יותר לכיוון איכות הסאונד,אבל עדיין שיהיה מסוגל להחזיק את הרמקולים.

תודה מראש

פורסם
שלום.

יש לי קומפוננט של Morel pulse6.5" 120rms מקדימה,Morel 6*9 150rms מאחור ורדיו דיסק Alpine9854 .

מבקש ממכם המלצה למגבר(4 יציאות),עד כ1000 ש"ח,שיצליח לפתוח לי את הרמקולים האלו.

אני לא מחפש משהו מאוד עוצמתי במיוחד,כדי לנפץ חלונות, מחפש יותר לכיוון איכות הסאונד,אבל עדיין שיהיה מסוגל להחזיק את הרמקולים.

תודה מראש

תנסה להשיג את הJBL 74.5 או את הInfinity שנמצאים בדיוטי פרי. טובים ואיכותיים (יחסית למחיר שלהם).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

האינפיניטי לא זמין במלאי של הדיוטי פרי כבר הרבה זמן יש רק את הגי בי אל אני קניתי אותו לפני פחות משבועיים

אבל זה אופציה גם טובה למגבר שנותן תמורה למחיר

כמו כן יש מגברים יד שנייה באתר פה בקטגורית מכירה ולפי היכרות קצרה האנשים פה אמינים ..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אז נוצר רושם מוטעה. אם תרצה להשתדרג בעתיד מבחינת קומפוננט ותרצה מגבר חזק יותר, אז כדאי לך לקנות עכשיו מגבר חזק וטוב מיד שניה, כי גם ככה הוא יפתח את הסט אפ שיש לך כרגע וגם בעתיד יפתח סט אפ שתשתדרג אליו. בכל זאת, זאת ההצעה שלי.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא הוא לא מחפש משו עוצמתי הוא מחפש איכות ולפי דעתי הגי בי אל יתן לו איכות בסדר גמור והרכיבים שלו ישבו עליו טוב מאוד

אבל שוב הכל תלוי בתוכניות בעתיד

וההחלטה הסופית שלו

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

זאמבו, מה רע בעוצמה+איכות? לדעתי עדיף מההתחלה להשקיע במגבר טוב, לעתיד, כי תמיד בעתיד רוצים להשתדרג,מניסיון של הרבה אנשים שאני מכיר.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צודק בהחלט גיא אבל שוב הכל תלוי בו אם הוא רואה את עצמו עוד 3 שנים אם אותה מערכת ולא הולך להחליף אותה או לשדרג

אז לפי הדרישות שלו כרגע ממגבר שהו מחפש הגי בי אל מתאים לו לפי דעתי

עוד משו אני חושב שיש לו קצת פחד ממשומש לפי מה שהוא רשם למעלה אז עדיף לו ללכת על הגי בי אל

ושיהיה לו לב שקט

בברכה

כפיר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אני לא שולל משומש אבל לפי מחירים שראיתי כבר עדיף חדש עם אחריות,בקשר לעתיד,לא נראה לי שתיהיה לי אפשרות להשקיע יותר מדי במערכת

פורסם

אני תאמת הייתי עושה כמוך

כמה שזה נשמע מפחיד משומש והכל תכלס זה לא ככה אבל לי למשל יש תמיד קטע :-o שאני חייב חדש מהניילון

אם יש לך מישו שטס בקרוב לחו"ל שלח איתו 200 דולר תקנה את המגבר ותתחדש

כי הוא ישב טוב עם הרכיבים שלך והוא עונה על הצרכים שלך והציפיות שלך מהמערכת

תקנו אותי אם אני טועה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...