Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשובה בנושא CLARION 646

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמממ... תשמע, הקלריון טוב. אני הייתי מנסה לשמוע כמה רדיו דיסקים. אבל זה לא שאתה יכול להחליף עכשיו, אז מזה משנה... הקלריון טוב.

יש לו צליל טוב, אני חיפשתי גם

את החיתוחים והאקולייזר שאין

בו כדי להוציא יותר מהסט שלי.

היה לי את הסוני, החלפתי לקלריון

‏ ‏וחזרתי לסוני, כי פשוט אהבתי אותו יותר, הוא נתן לי יותר תמורה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

המיד של הפולס הוא מיד מעולה יחסית למחיר שלו, הוא באמת נשמע טוב, בטוויטרים הוא יותר חלש, הטוויטר לא משהו. אבל וואלה? אני נהנה ממנו. הוא קצת יותר תוקפני ופחות מפורט משאר הטוויטרים של מורל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ה646 בדיוק כמו מכשירים של אודיופילים בא מתכנון שאומר שאם יש לך מקור טוב אל תשחק יותר מידי .

יש משוואה די פשוטה יותר פונקציות= מחיר +יעילות סונית נמוכה

ע"מ להגביר את היעילות הסונית של המכשיר (ועדיין היא תהיה נמוכה טיפה פחות) עליך לשחק או עם המחיר או עם הפונקציות .

הסיבה לכך היא שברגע שיש חשמל יש תמיד רמה מסויימת של רעש וככול שיש יותר מעגלים(פונקציות) כך רמת הרעש לאות עולה , לנטרל את זה צריך הן רכיבים יקרים יותר (ולעיתים מה שנקרא MILITARY SPEC ) והן תכנון יותר בעייתי = עליה במחיר

לכן בקלריון , עד עכשיו , רק במכשירים הגדולים יש טיים אליינמנט וקרוס ואיקולייזר (פשוט יחסית) . אני אישית רואה בזה יתרון , כי יש לך פחות במה לשחק ורק אם אתה באמת צריך את זה אתה מקבל קרוס וטיים אליינמנט (שזה מועיל הכי הרבה בביאמפינג )

לכן אין מה לפחד מהקלריון הזה אני חושב שאם לא תחשוב על דברים אחרים אתה תקבל סאונד מאוד טוב ממנו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...