Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופז מגלה את אמריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361656,00.html

"מדינת ישראל נמצאת בפיגור של ‭30-25‬ שנה בתשתית התחבורה". מה אתה אומר(אני בשוק) הייתי בטוח שהכבישים כאן כמו בגרמניה!!

רק לפתוח את המפה ולהתסכל על כביש 1 ולידו 10 כבישים מלווים, במקום כביש אחד עם 4 נתיבים לכל כיוון, כביש ישר בלי פניות כל מטר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני חושב שהוא שר התחבורה היחיד

שיש לו ביצים לצאת כנגד משרד האוצר ולומר שהם מעכבים את התפתחות התשתית במדינה.

בנוסף הוא היחד שיצא ואמר את זה בגלוי.

זו כבר התקדמות....

עמית

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3361656,00.html

"מדינת ישראל נמצאת בפיגור של ‭30-25‬ שנה בתשתית התחבורה". מה אתה אומר(אני בשוק) הייתי בטוח שהכבישים כאן כמו בגרמניה!!

רק לפתוח את המפה ולהתסכל על כביש 1 ולידו 10 כבישים מלווים, במקום כביש אחד עם 4 נתיבים לכל כיוון, כביש ישר בלי פניות כל מטר.

תביאו את סולל בונה מניגריה לארץ כדי ללמד את הגרמנים גם כאן באיזה קצב בונים כביש . אבל יש בעיה קטנה ,- שם קודם הולך ה D-9 . אחריו יכולים לרוץ ע"וד של הירוקים/בג"צים שמ"גצים / מתנגדים/פיצויים/ועדות/ מנהל/ערר/ת.ב.ע ....

פורסם

ראיתם את הטבלה?

זו הוכחה טובה לאזלת יד הממשלה:

בארצנו יש רק 310 מכוניות על כל 1000 איש.

והפקקים כבר עכשיו בלתי נסבלים.

אין מספיק כבישים.ואלה שיש לא נמצאים במצב סביר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מופז מגלה את אמריקה אבל מה תגידו על כך שוועדה של האוצר עצמו קבעה עוד בתחילת שנות ה90 (אם אני זוכר נכון) שאם ישקיעו בכבישים שקל אחד התועלת למשק תהיה כ3 שקלים . וזה בנסועה שהייתה אז .

היום 17 שנה אחרי זה עדיין במדינת החלם הזו האוצר מונע את זה ומופז נזכר בזה רק היום

המדינה עם השלטון הכי עלוב חוץ מדיקטטורים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לדעתי סתם דרך לסחוט ממשרד האוצר תוספות תקציב למשרד שלו ולמע"צ, הרי בתכלס הוא לא ילך וישנה משהו - בן אדם חסר דיעה וידע בנושא שכזה,לא ילך ויקומם מלחמה נגד משרד עוצמתי כמו משרד האוצר בשביל משהו שהוא לא מבין\מאמין בו בכלל - כרגע הוא ממורמר שזרקו אותו מתיק הבטחון ואינו יודע איך להתמודד עם התיק החדש אז הוא מנסה כל הזמן להרים את הראש מעל המים כדי לא לטבוע, והוא עושה זאת בזריקת עצמות לעיתונות וחקיקה של חוקים שגויים מעוררי מחלוקת מפעם לפעם.

מה גם, שאין למדינה כרגע תקציב נזיל להשקיע בכבישים בצורה נאותה, כל הכסף הולך לשחיתויות - העודף שנשאר הולך לבטחון.

עוד דרך לסחוט כספים תוך שימוש בתקשורת, הרי ברגע שיזרקו לו עוד כמה מליונים הוא ירגע ויחזור לשגרה של לשבת רגל על רגל בלשכה בלי לעשות כלום.

הייתי נותן הרבה כדי לשבת לשיחה של אחד על אחד במשך כמה שעות איתו, כזאת שטיפת מוח (כמובן לטובה) הייתי עושה לו שהוא היה מבין באמת מה צריך לשנות והיה מאמין באמת ובתמים שהוא יכול לתקן את התחבורה במדינה הזו ולהרוויח מזה המון כסף, הרי זה הדבר היחיד שמזיז עניינים במדינה הזאת וחבל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
.

מה גם, שאין למדינה כרגע תקציב נזיל להשקיע בכבישים בצורה נאותה, כל הכסף הולך לשחיתויות - העודף שנשאר הולך לבטחון.יש אם רוצים , צריך מנהלת לא מושחתת שתוציא מכרזי בוט , הבעיה היא מי ישב במנהלת

הייתי נותן הרבה כדי לשבת לשיחה של אחד על אחד במשך כמה שעות איתו, כזאת שטיפת מוח (כמובן לטובה) הייתי עושה לו שהוא היה מבין באמת מה צריך לשנות והיה מאמין באמת ובתמים שהוא יכול לתקן את התחבורה במדינה הזו ולהרוויח מזה המון כסף לצערי הרב ולא נעים לי לומר את זה , אבל נראה לי שאו שאתה תמים או שאתה חי בסרט , אם אתה מאמין שתצליח לשכנע פוליטיקאי ועוד את מופז בזה , זה יהיה באמת חזון אחרית הימים. אלא אם כן כמובן יש לך מספיק כסף להזיז ענינים עם שדולה ועם משרד יחסי ציבור .

ואולי למרוח ידיים :lol:

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מצטער עם לא גרמתי לזה להיראות יותר ברור, החלק הראשון שהתייחסת אליו נכתב בסרקאסטיות - והשני בציניות 8)

למרות שבקשר למופז, נראה לי שיש לי מספיק יכולת שכנוע והגזמה כך שאוכל לשכנע מישהו לכך, בקשר אליו לא יודע - בחיים לא ראיתי אותו במציאות \ דיברתי איתו בכל דרך - למרות שאם היה יוצא לי לשבת איתו לשיחה הייתי עושה ממנו כזה מטומטם שהייתי נהנה מזה גם אם לא הייתה יוצאת מזה שום תועלת.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני חושב שהוא שר התחבורה היחיד

שיש לו ביצים ....

עמית

בנדם צריך ביצים ממש גדולות כדי להאשים אחרים בבעיות שלו.

פורסם

למה בארץ אין כבישים ישרים וארוכים עם 5 נתיבים שאפשר לתת בהם 140 נגיד?

כל הכבישים בארץ ואפילו כביש 6 בנוי בצורת סלאלום למה זה?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אין ספק שכמו במשרד החינוך, האוצר, הפנים , וארוכה הרשימה, כול אחד שנכנס מדבר מילים כמו מים ופועל לטובות האישי שבסופו של דבר שלאף אחד לא באמת מפריע המצב ומרים את הכפפה לשינוי. אבל כאן ואני מצטער אם זה לא ממש במקום להוצאת המרמור הפרטי שלי ושל עוד רבים וטובים על כך שלאף אחד לא ממש מפריע שבמשך 3 חודשים (לדוגמא) בונים כביש דו נתיבי ליד תעשייה אווירים, ולא מסיימים אותו ומשאירים חורים ושאני אומר חורים אני מתכוון לממש בורות אדירים בכביש ועם כול השטח שפלש לתוך פרדס עדיין יש כביש סלאלום אם נתיב אחד והרבה הרבה בורות וזה כביש חדש שנסלל.

אני מאמין כמו הדוגמא שהבאתי יש עוד דוגמאות רבות והנושא ארוך מלהמשיך לדון בו פה.

אני רק יזכיר את התאונה של הבחור בשבוע שעבר שנכנס בגדר בטיחות שהותקנה לא נכון והמעק בטיחות נכנס לתוך הרכב ולצערנו גם הרג את הבחור ...

לילה טוב והלוואי שמשהו השתנה בתפיסה של ה"נבחרים" של המדינה ...

יובל

פורסם
למה בארץ אין כבישים ישרים וארוכים עם 5 נתיבים שאפשר לתת בהם 140 נגיד?

כל הכבישים בארץ ואפילו כביש 6 בנוי בצורת סלאלום למה זה?

כמה ארוך אתה רוצה?

המרחק בין ת"א לאשדוד הוא איזה 40 ק"מ - וזה מה יש.

כביש 2, כביש 4(במיחד מת"א דרומה), כביש 40 מצומת קסטינה - הם מספיק ארוכים ומספיק ישרים.

ולא חסר בהם מכוניות שנעות ב-140 קמ"ש ויותר.

לא יודע עד כמה זה בטיחותי - אבל 120 נראה לי די מתאים למקומות האלו. חוץ מאולי מקומות בהם יש השתלבויות "לא מהירות" ...........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
כמה ארוך אתה רוצה?

המרחק בין ת"א לאשדוד הוא איזה 40 ק"מ - וזה מה יש.

כביש 2, כביש 4(במיחד מת"א דרומה), כביש 40 מצומת קסטינה - הם מספיק ארוכים ומספיק ישרים.

ולא חסר בהם מכוניות שנעות ב-140 קמ"ש ויותר.

לא יודע עד כמה זה בטיחותי - אבל 120 נראה לי די מתאים למקומות האלו. חוץ מאולי מקומות בהם יש השתלבויות "לא מהירות" ...........

כביש 40 מלא ברמזורים, ומשאיות איכשהו, בצורה עקומה מאד, ההגבלה שם מובנת לי.

כביש 4, במיוחד דרומית למחלף גנות (הירידה לנתיבי איילון\כביש 1), הוא כביש 130 לכל דבר!

כביש 1,(לפני הסיבובים של י-ם) כנ"ל. לא ברור לי למה לא שמים שם 110 כבר עכשיו, המהירות הממוצעת שם בכל שעה שהיא לא פקק עולה על 120 קמ"ש.

כביש 2 - לא יותר מ110 לדעתי (כביש דיי מפותל יחסית לכביש מהיר).

אתם יודעים מה הכי מצחיק אותי בתרבות הסלילה בארץ?

אתה נוסע על כביש חדש, נבנה לפני פחות מחצי שנה, אספלט שחור משחור, והאוטו מרגיש כמו קרטינג - הכביש מלא בגלים.

מתי יבינו כאן שבשביל לחסוך כסף בעתיד צריך להשקיע בהתחלה. אמנם יעלה פי2 לסלול את הכביש אבל הוא יחזיק פי 3 יותר זמן בכל פעם!

5- 110 בכיף.

6- 130 בכיף כיפאק.

כבישי הדרום המשמימים - 100 בכיף. למה? כי מילא כולם מתייצבים על מהירויות שיוט שם ובעידן האוטומט, 100 היא מהירות שהרבה יותר קל לשייט בה מ90.

ואני עם אלמרה, אני מרגיש את כל הבורות שבעלי הפוקוס והצרפתיות לא מרגישים :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה שהוא עומד ומדבר על כמה שהמצב במדינה גרוע זה לא הופך אותו לבנאדם עם ביצים כמו שנאמר פה..

הוא רק יושב ומקטר שמקצצים לו תקציב ואין לו כסף לעשות שומדבר

ברור שאין לו כסף לכלום.. אם אתה תמשיך להכניס הכל לכיס שלך מה ישאר לכבישים ?

במקום לשבת ולהתלונן שיתחיל לעשות עם זה משהו.. להוציא תקציב זאת לא הבעיה שלו!

הוא צריך להבין, הוא כבר לא הרמטכ"ל! הוא לא אומר לכולם מה לעשות והם אומרים כן המפקד ורצים לעשות!

אם הוא ידע להלחם על מה שהוא רוצה, אין זו אגדה..

אני עדיין חושב שאם יש בנאדם ששר התחבורה זה הדבר האחרון שהוא צריך לעשות זה מופז!

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

• תוכן חדש...