Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע צעדים - רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי רנו מגאן שנת 96

היום כשניסיתי להניע את הרכב קרה לי דבר מוזר

נפלו לי הטורים והאוטו נכבה.

מנסיון קודם שהיה לי לפני יותר מחצי שנה אותו דבר ומנוע הצעדים הוחלף

פתחתי את המכסה מנוע ניתקתי את הכבל של המנוע צעדים והחזרתי

והאוטו הניע נסעתי לי לדרכי כיביתי את האוטו

ושחזרתי ההאוטו סירב הניע בלי קצת לחיצות על הגז

כרגע הטורים לא יציבים באוטו

מה הפתרון לבעיה הזאת וממה היא נובעת ?

תודה רבה לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי:cry:

שבוע טוב , אבי

פורסם

אם זה מנוע הזרקה אז כניראה שהחיישן שמודד את כמות האוויר מזייף

או שהפילטר אוויר סתום או שהחיישן מלא באבק והוא לא מודד נכון... תנסה לנקות את החיישן אבל בזהירות שלא תיגרום לו נזק...

ותנסה לנקות את המסנן אוויר מהאבק שהיצטבר עליו(לא ניראה לי שזאת הבעיה) ותנתק את המינוס של המצבר למשך 6דקות ותחזיר ותיראה מה קורה

קודם תנקה את החיישן ואת המסנן אוויר אחר כך לנתק למשך 6דקות את המינוס מהמצבר..

מה שכתבתי לך זאת רק המלצה יתכן שיש לך בעיה לגמרי אחרת שלא קשורה אבל לפחות תנסה..

פורסם

כמובן שהדבר הטוב ביותר לעשות יהיה להתחבר עם סקנר ולראות מה התקלה מאשר לעסוק בניחושים.

מנוע הצעדים שהוחלף לפני שנה הוחלף לחדש? מקורי?

פורסם

הוחלף לחדש .. יש ברכב פילטר אויר פתוח אם זה משנה..

ורז תודה קראתי את המאמר פשוט אצלי המנוע צעדים חדש אז חשבתי אולי צריך לעשות משהו אחר

פורסם

בחשמל ואלקטרוניקה יש תקין או לא תקין ולא חדש או ישן.

אין ברירה אלא להתחבר עם מחשב/סורק אבחון ולראות מה התקלות הרשומות וגם לקרוא את כל נתוני החיישנים ומע' נהול המנוע ולראות אם הם תקינים ובתחומי הפעולה הנכונים.

היכן החלפת את מנוע הצעדים?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

במוסך מורשה של רנו ברחובות.. רנו ניסאן שדרך אגב השירות והיחס שלהם על הפנים ושלא נדבר על המחירים ..

אני עכשיו הולך למוסך של חבר לחבר את האוטו למחשב ונראה מה הבעיה .. תודה לכולם על העזרה

:)

פורסם

תצלם את המנוע צעדים ותכתוב את שם החברה המופיעה עליו ותעלה תמונה לפורום. לאחר מכן אוכל לנסות לעזור לפתור לבד את הבעייה.

סקנר לא מקורי של רנו לא תמיד יעלה על הבעייה וזאת מניסיון.

מורשה רנו שאני ממליץ לאחר שביקרתי בו לפני שבוע והיחס היה שונה לגמרי מכל מורשה רנו אחר הוא מוסך מורשה בהרצליה "מוסך הפיתוח". תגיד שליאור עם הקופה הפנה אותך.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...