Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרבורטור או הזרקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי לפני כמה ימים ויכוח עם חבר מה יותר טוב קרבורטור או הזרקה. מישהו פה יכול להסביר לי מה יותר טוב?

עדים לנו כוכבי מרום, לרובאית שהיא חלום...

רובאית 51 כבוד

פורסם

תלוי מאוד מה אתה מחפש ,קרב' זה נחשב "ישן" מערכת הזרקה באה עם מחשב ועוד דברים מתקדמים, יש המעדיפים קרבורטורים (כוח בשינויים מינורים ביותר כגון כיוון ) ועוד.

פורסם

המנוע מקבל תערובת אופטימלית בכל מצב כמעט, הבערה יעילה יותר ולכן מזהמת פחות וחסכונית יותר.

קרבורטורים מאפשרים פתח לשינויים ושיפורים שבהזרקה היו קשים ויקרים הרבה יותר.

פורסם

הזרקה היא המערכת המתקדמת היום , יותר חסכונית ויותר מדויקת, נשלטת ומתכוננת ע"י מחשב מנוע שכידוע מחשב מקבל נתונים מכול מערכות המנוע בניגוד לקרבורטור.

ובגלל זה ניתן להגיע להספקי מנוע גבוהים עם מינימום דלק(יחסית)

פורסם
מאיזו שנה יש שימוש בהזרקה? :oops:

אז זהו, פה גם לי יש שאלה, לקרוב משפחה שלי הייתה וולוו שנת 73 עם מערכת הזרקת דלק.

האם גם היא הייתה מנוהלת ע"י מחשב :?:

פורסם
זו טעות. לא יכול להיות שבוולוו מודל 73 תהיה מערכת הזרקת דלק...

אז אולי אני טועה... אבל מה שבטוח שהיא הייתה משנות השבעים והייתה הזרקת דלק

פורסם

מערכות הזרקה הופיעו כבר בראשית שנות 80

חד נקודתיות פרימטיביות ומתואמות על ידי מעגל אלקטרוני (נגיד מחשב)

:p

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מספר הבדלים בין הזרקה לקרבורציה

הזרקה : צריכת דלק טובה יותר , ניצולת אנרגיה גבוהה יותר

קרבורטור : תגובת דוושה עדיפה , פתח יותר גדול לשיפורים

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...