Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקניה הזו של הסקאן ספיק.

קצת להרגע איתם.

אמנם מוצרים מעולים ,אבל לדוגמא אני מכיר לפחות סאונדמן אחד בארץ (מאוד מכובד) שהעדיף מוניטורים אחרים מאשר כאלו שהיו מורכבים (וחברה מעולה) מהחלקים של סקאן ספיק.

כלומר המרדף הזה אחרי משהו בלי לשמוע.

אני שמעתי בזמנו את ה dynaudio evidance masterשנקרא אחד הרמקולים הטובים בעולם.

יש הטוענים הטוב שיש.

לדעתי רמקול בינוני ביותר.

לכן , אין מה להלל כי למנהל הפורום היה ברכב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד ממלחיץ על ראיין בו שמעתי והם הי אנד אמיתי סאונד חי, אמיתי לא סט שאחרי 10 דקות אתה לא יכול לשמוע, בראיין בו האוזן פשוט לא מתעייפת פשוט תענוג

פורסם

זה זה :

זה שאתה מכיר מישהו שהעדיף סט אחר לא אומר שום דבר. יש הרבה רמקולים איכותיים בנוסף לרכיבים של סקן ספיק וכל אחד וטעמו הוא. ועדיין , אחרי שמיעה , לא פעם ולא פעמיים , של הסט הזה , אני אומר בודאות שזה המיד באס הטוב ביותר ששמעתי , ובהפרש גדול.

ולגבי מה שכתבת :

לכן , אין מה להלל כי למנהל הפורום היה ברכב.

אז בגדול אני מסכים איתך , זה שמישהו מוגדר מנהל לא הופך אוטומטית את הבחירות שלו או הדעות שלו לנכונות .

אבל .. במקרה .. המנהל המדובר הוא אחד האנשים היותר מנוסים , היותר מבינים , והיותר הגונים שהתעסקו בתחום האודיו בארץ ובמקרה שלו אני בהחלט יכול (ומתיחס בחיים האישיים שלי) לבחירות שהוא עושה "כסוג" של המלצה.

בכל מקרה לענינינו , את הסט אצלו שמעתי הרבה פעמים. המיד באס מדהים. אתה מוזמן לעשות חיפוש על ההתקנה שלו ולקרוא תגובות של אנשים לגבי איך שהסט נשמע ולהתרשם מהתגובות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

על מה הויכוח פה? כל אחד והטעם שלו, נכון? אז אין מה להתווכח. מה גם שזה וזה לא אמר מילה רעה על הסקן ספיק אלא אמר שלא כדאי לקנות על עיוור, כי כמו שרשמתי בהתחלה, כל אחד והטעם שלו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאלי לגבי הדגו מאסטר גם אני התעניינתי בו , נסה לבדוק בפורומים בחו''ל(בעיקר ברוסית), הוא עושה רושם של רמקול שנחשב טוב.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

יש גם את הדרייבר הזה של גנסיס אנני יודע אם הוא גם שינוי של סקאן ספיק אבל הוא די זול יחסית (זה מחיר ל2 ) כך שהוא צריך לעלות כאן כ2000 ולא 2900 כמו הסקאן ספיק

יש גם דרייבר של סיס שמאוד מומלץ , לא בטוח שתמצא אותו בארץ לשמוע

על הדגו תחפש בפורום כי אני זוכר שדיברו עליו בתרד' ישן ואם אני זוכר נכון הוא צריך להיות משהו טוב

דרך אגב לא בטוח אבל לשים סקאןספיק עם מורל ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה - הדרייבר הזה של גנסיס לא מבוסס על הסקן ספיק .

לטעמי בדרייבר טוב ,הוא חלק מהסט קומפוננט שלהם מהסדרה אודיופיל , הטוויטר טוב מאוד , הסאב מהסידרה הזו ממש מעולה , המידבאס טוב אבל לא משהו יוצא דופן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני עדיין לא מבין מה ההתנגדות לפייז אודיופל (לוופר בלבד) וופר שמומלץ בכל אירופה, זכה בפרסים אין ספור, דבר שלא שינו אותו שנים כי הוא ככ טוב ועוד יש לך אפשרות לשמוע ולקנות בארץ במחיר שפוי.

אני מצטער לומר לכם חברה אתם הולכים עם ראש בקיר , פשוט לא ברור לי.

פורסם

קוריוון.

אני ממש לא הולך ראש בקיר. (אגב עם הייתי הולך ראש בקיר. הקיר היה מפסיד!!, ומי שמכיר אותי יגיד)

אני לא מחפש לשמוע. ואני לא הולך לקנות מבלי לשמוע! (או לפחות לקבל חוות דעת אמיתית. שתיתן לי את כל המידע שאני צריך להיות בטוח שזה מה שאני מחפש.)

ואגב. ככל שאני חושב ובודק. האוטופיה 3 חלקים. נראה כאופציה הטובה ביותר. (אני מזכיר. אני לא SQ. אני SLP מדויייק!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...