Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידוע לי שיש מגבר של אינפיניטי לא יודע איזה דגם

ואני רכשתי שמה מגבר של JBL GTO 75.4 ב200 דולר

הוא שאל בנוגע לסאבים בדיוטי פרי. לא מגברים.

לפותח השירשור: יש בעיה מאוד גדולה לבדוק מלאי של ציוד בדיוטי פרי. הם לא מוכנים לתת את זה טלפונית והאתר שלהם הוא בושה וחרפה לחברה שעושה כל כך הרבה כסף.

בכל מקרה מה שאתה צריך לעשות זה לברר עם מישהו שאתה מכיר שנוסע בקרוב או אם יהיה לך מזל ומישהו מהפורום טס לאחרונה וממש בירר בנוגע לנושא הזה יוכל לספר לך.

בכל מקרה היו הרבה שאלות בנוגע למלאי של מגברים בדיוטי פרי ונכון לשבוע שעבר כמו ש- Niki P ציין יש אכן מלאי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כן על האינפינטי לא הייתי סגור

גם לי קנו JBL.

ה-JBL פחות טוב מהאינפינטי ?

יש לך טעות.

אין כרגע אינפיניטי במלאי אבל יש JBL (מגברים).

חבר שלי טס לפני כמה ימים ובדק וקנה לי את הJBL.

בברכה.

מושיק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
גם לי יש את ה jbl אבל אני מעוניין לדעת על סאבים כי אני כנראה יצא לחול בקרוב....

אין סאבים בדיוטי פרי.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

טסתי לפני כחודש וקצת והיו סאבים של JBL משתי דגמים שלהם, אחד בתיבה אטומה של JBL ואחד בפתוחה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם יש לך כוח לסחוב ואתה טס לארה"ב קנה שם.

עוד המלצה זה EBAY.

אם אתה מכיר מישהו מארה"ב שיכול לקבל עבורך הזמנה ואתה פוגש אותו זה מעולה.

אתה יכול לקנות סאב במחיר זנות.

גם לי יש את ה jbl אבל אני מעוניין לדעת על סאבים כי אני כנראה יצא לחול בקרוב....

פורסם

גיא, ההורים שלי טסו לפני שבוע והם אמרו שלא היו סאבים לאוטו.

בברכה,יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...