Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגובות על מגבר Pyle PLA4250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

החלטתי לקנות מגבר קטן לרכב . לא להשתגע לכיוון רוקפורד ואחרים.

תחום התקציב שהגדרתי לי הוא עד 600 שקל (ולקוות שלא לקנות מגבר תאילנדי).

מצאתי בתקציב שחורג ב100 שקלים מהסכום הנ"ל ב 700 שקלים את pyle ובדגם שציינתי בכותרת.

עם פייל אין לי ניסיון כל כך אם כי נאמר לי על ידי חבר פורום קבוע כאן וחבר אישי כי פייל חברה לא רעה ובתחום התקציב לא יהיה טעות לרכוש אם כי לא אמר יותר מזה כי הוא אינו מנוסה כל כך עם החברה.

אם מישהו יוכל להמליץ או שלא להמליץ על מגבר זה אשמח לשמוע תגובות וכמובן אשמח לשמוע אם ישנם אופציות נוספות בטווח המחירים הנתון למגבר בעל 4 ערוצים.

רק אציין שביום שישי האחרון התלבטתי מאוד בין הפייל למגבר של חברת פרמייר (ללא קשר לפיוניר) שהומלץ לי עוד יותר מהפייל על ידי המוכרן אך אני חושד שפשוט רווח החברה גדול יותר באם הייתי רוכש את הפרמייר ולא מסיבות מקצועיות הוא הומלץ מאוד ולכן לא השתכנעתי והחלטתי לעזוב מבלי לרכוש אחד מן המוצרים.

נתוני מערכת שלי:

HU פיוניר 4850

סאב בזוקה 300 וואט

קומפוננט קידמי פיוניר אם כי בקרוב יהיה במקומו JBL

רמקלים אחוריים 9*6 פיוניר 350 וואט

מגבר סופר סאונד קטן שעליו יושב המגבר בלבד.

אלו הן תמונות המגברים:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379820 - pyle

premier - http://www.pompa.co.il/product.asp?Pid=PS600&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398

תודה רבה על העזרה ושבת שלום לכולם.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אכן פייל היא חברה בינונית והמגברים של פייל מגבילים למגברים של לאנזר אם כי יותר זולים.

אין בעיה לקנות מגבר של פייל אבל בלינק שנתת המגבר הוא מאד חלש 35X4! :shock:

בתקציב הצנוע הזה תוכל למצוא מגבר ביד שניה טוב בהרבה, או כמובן את הפולס אודיו שקיבל מחמאות רבות ב פורום.

ושים לב שהוא לא יקר בהרבה מהפייל החלשhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150281

אבל עדיין אני די בטוח שביד שניה תמצא מגבר הרבה יותר טוב.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אכן נתון חשוב מאוד לגביי הפייל שלא שמתי לגבי הספק עוצמת הוואט rms שלו.

אם ככה איזה עוד מגברים בסדר גודל זל מחירים אלו ניתן להשיג את התמורה הטובה ביותר למחיר?

פורסם

נתתי לך קישור לפולס שהוא בהחלט מגבר טוב ואם אני לא טועה בתחנה המרכזית אפשר למצוא אותו ביותר זול.

וכדי למצוא מגבר טוב במחיר זעום הכי טוב לחפש בפורום יד שניה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תודה על התגובה, באמת נראה שהפולס אודיו עושה שמות בכל עניין המותגים הרציניים יותר.

שמתי לב שניתן אף להשיג אותו במחיר זול בתחנה המרכזית (בתל אביב?) אך מאז הפעם האחרונה שבאתי לקנות שם רמקולים לרכב והיה רשום עם מדבקה של "עוזי רדיו" שעל הרמקולים ניתן אחריות ל -3 שנים , התקשרתי לברר עם "עוזי רדיו" בעצמם אם הם נותנים אחריות ל-3 שנים על רמקולים, נאמר לי שאין אחריות לעולם על רמקולים ו"עוזי רדיו" לא מכיר שום דבר שכזה. מקרה זה מערער לי את הביטחון לקנות מוצרים בתחנה המרכזית. אך בכל זאת אשמח לשמוע תגובות בעניין אנשים שאכן רכשו משם.

כמו כן אשמח לשמוע המלצות נוספות למגברים...

פורסם

היי איש!

קודם כל, לי יש מגבר של PYLE מ - "אליט סריאס" כביכול, זה הדגם של ה - A4280, שטוען שנותן

50X4 RMS לכל ערוץ, אז שמע.. יש לי את המגבר שנתיים ומשהו, ובנינו, הוא אכן לא רע אבל מאד בנוני.

כלומר אם אתה מעוניין לקבל סאונד איכותי יותר, אני ממליץ לך או לקנות מגבר יד שנייה, או מגבר שהוא יהיה מעט יותר

מעל התקציב שלך, אבל איכותי הרבה יותר, או כמו שהמשפט הידוע אומר: "הזול הוא יקר" - ותאמין לי אכן זה כך!

דבר שני, ראיתי שהעלת פה את האפשרות לקנות מהתחנה המרכזית הישנה, אז אתן לך עצה חברית - "אל תעשה את זה"!!!

אני בעצמי רציתי לקנות משם, ואפילו ביליתי שם כמה פעמים על מנת לראות אילו "מותגים" יש להם, ומתברר שלמרות

שהכל נראה אמיתי ואוטנתי, זה הכל זיוף, ממש ככה, לא גנוב אל מזוייף!

יותר מזה, בשיחה שערכתי עם אוטו פרט (היבואן של רוקפוד), הוא אפילו הרחיק לומר שלא רק בתחנה זה מזוייף, אלא

אפילו חנויות שמוכרות ומציעות את המגברים שלהם ב "זאפ".

ככה שאם זה נראה לך זול מדי, כנראה שזה מזוייף.

בקיצור קיצורת, לך על בטוח, או שתשקיע, או שתקנה יד שנייה.

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

תשמע מניסיון הפרימייר אחלה מגבר אבל לא יותר מזה והוא לפי דעתי עולה על pyle בכמה רמות

אבל עדיף לך לקחת את הפולס אודיו 4400 או מגבר יד שנייה של חברה מוכרת וטובה ולא סתם זבל סיני שיתן לך ביצועים טובים יותר

(שווה להציץ בפורום מכירה פה באתר או ביד 2)

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

מתעניין עכשיו בקשר ללייטנינג האודיו והייפוניקס. מקווה לקבל מחיר טוב מהמוכר ובמידה וכן - קונה.

דעתכם?

פורסם
מתעניין עכשיו בקשר ללייטנינג האודיו והייפוניקס. מקווה לקבל מחיר טוב מהמוכר ובמידה וכן - קונה.

דעתכם?

אין סיכוי שתקבל אצל מוכר חדש היפוניקס. (אולי אולייי אוליי יד שנייה!)

ליטנינג אודיו חברה טובה ונותנת תמורה יפה למה שהיא מציעה אתה יכול לקנות את המגברים ביד שנייה שמוכרים כחדשים!!! הרבה יותר טוב פה מנסיון.

הנה אחד מבחור חביב שאני קניתי אצלו! - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141945

מגבר לנזר - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143180

מגבר SOUNDSTORM הסדרה הגבוהה שלהם (לך תבדוק אותו הוא מציע השמעה) - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128258

ועם הכל זאת החלטת על הייפוניקס אז הנה (רק חבל שהמחיר חורג מתבקציב :) ) - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142683

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

יוני תודה על התגובה,

כמובן שאני דיברתי על הייפוניקס רק יד שניה. מקווה שהבחור יירד קצת במחיר כדי להביא לי במחיר שאותו אני יוכל לשלם.

תודה על שאר הירקות , אבדוק את ההצעות שהבאת שלא הצצתי בהם מקודם.

פורסם
יוני תודה על התגובה,

כמובן שאני דיברתי על הייפוניקס רק יד שניה. מקווה שהבחור יירד קצת במחיר כדי להביא לי במחיר שאותו אני יוכל לשלם.

תודה על שאר הירקות , אבדוק את ההצעות שהבאת שלא הצצתי בהם מקודם.

בבקשה!

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תוכן חדש...