Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצה לרכב השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ביום חמישי אחרי חצות אחותי שמעה רעש בחנייה, התעוררה וראתה חוליגנים פורצים לפתחי התדלוק של 3 מן המכוניות שהיו בחנייה של הבניין. הם ברחו כאשר שמעו את התריס של החלון נפתח. הערנו את כל השכנים וכאשר ירדנו למטה ראינו שהם עיקמו את כל פתחי התדלוק. ברכב הראשון, לנטיס, הצליחו לפרוץ אך לא הייה מספיק דלק בשביל להוציא, אז הם עברו ליונדאי גטס של אחותי שקיבלה בדיוק שלושה ימים מההשכרה. ניסו לפתוח ללא הצלחה אך בכך עיקמו את כל הפח שליד פתח התדלוק ואז עברו ללנטיס השניה שגם שם הצליחו לפתוח, אך לא הספיקו להוציא שום דלק מכיון שאחותי התעוררה. הזמנו משטרה, מילאנו תלונה, הם הבטיחו לבוא לקחת טביעות אצבעות- כמובן שזה לא קרה.

עכשיו השאלה שלי היא, מי אמור לשלם על הנזק לרכב?

בחוזה מההשכרה הייה רשום על כל נזק אנו חייבים לשלם 350$ השתתפות עצמית, אבל הקטע הוא שאנחנו לא גרמנו לזה, לא הייה אפשרות לעשות כלום, זו הייתה פריצה לרכב ובחוזה ממהשכרה לא הייה שום סעיף על פריצה.

פנינו לחברת ההשכרה ומשיחה איתם הבנו שאנחנו כן נצטרך לשלם על הנזק, למרות שזה לא מקובל עלינו כי אנחנו לא גרמנו לנזק.

האם למישהו קרה מקרה דומה או יודע מה אפשר לעשות בכדי לא לשלם את הסכום המלא או בכלל, האם יש אפשרות לתקן אצל פחח חיצוני?

תןדה על העזרה.

פורסם

לך תתקן לבד ואפילו אל תידע את החברת השכרה

הנזק הוא קטן

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

Chiefos,אני מציע לך ללכת לייעוץ אצל עו"ד,המחיר ל-10 דקות ייעוץ הוא כ-100 ש"ח.

אל תברבר אצלו,תן לו לדבר כדי לא למשוך זמן.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

זכותך לתקן לבד, אני נכנסתי עם רכב שכור לבור ופיצצתי להם ג'אנט + צמיג + עפו 2 טאסות.

את הג'אנט ישר לי פאנצ'רמעכר + צמיג משומש ב50 ש"ח (לא משנה שכל הכיוון פרונט נדפק בבור)

טאסות הבאתי מפירוק של חבר טוב ובזה נגמר הסיפור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...