Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבד.

יצא לי היום להיות באוטו's בחיפה.

ראיתי איזה סאב מאוד חמוד קטן של BAZOOKA בגודל 10" ונדלקתי על הרעיון.

בהתחלה רציתי לקנות COMP C12 של קיקר אבל עכשיו נראה לי יותר הגיוני ללכת על סאב קטן, קומפקטי ומדוייק אם יש כאלה במחיר טוב.

מדובר על סאב שיהיה מחובר על JBL GTO 75.4 ור"ד של קנווד על 206.

המלצות + מחירים יתקבלו בברכה.

בתודה מראש,

דוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תקציב תקציב תקציב!

אני יכול להמליץ לך על פיניקס גולד R/ZR 10 אינצ' סאבים מדוייקים ותראה את ההמלצות עליו.

יש לך את הVMAX, יש של JL http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1062&CatCode=316,

DLS - http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1054&CatCode=316

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אשמח לדעת היכן קנית אותו, ובכמה? (את ההרץ)

ואם אתה מרוצה ממנו? באיזה אופן? על מה מוגבר?

אפשר גם בפרטי אם תרצה.

תודה

גל

פורסם

קניתי את הסאב אצל ליאור ברחוב העצמאות 31 בחיפה (לא זוכר את שם החנות). מחיר לא כל כך רלוונטי כי זה היה סאב אחרון בחנות ממשלוח אחרון (לפי מה שנאמר לי במשלוח הבאה המחירים עולים) וגם התיבה הוכנה במיוחד לסאב אצל מישהו שמתמחה בתיבות ומה מחיר הסאב לחוד אני לא יודע.

כרגע הוא בהרצה וגאינים קצת גבוהים כך שאני לא יכול להגיד את ההתרשמות שלי ממנו.

בוא נגיד שיש הבדל "מורגש" בין ה C 12 שהיה לי עד עכשיו.

מקווה שלמפגש אני יגיע שהוא כבר ינגן כמו שצריך ומכוון.

פורסם
קניתי את הסאב אצל ליאור ברחוב העצמאות 31 בחיפה (לא זוכר את שם החנות) אני כן זוכר. מחיר לא כל כך רלוונטי כי זה היה סאב אחרון בחנות ממשלוח אחרון (לפי מה שנאמר לי במשלוח הבאה המחירים עולים) וגם התיבה הוכנה במיוחד לסאב אצל מישהו שמתמחה בתיבות ומה מחיר הסאב לחוד אני לא יודע.

ענית לי מספיק.

אם היה מדובר בחנות אחרת - עוד הייתי מתעקש על תשובה נורמלית...:roll:

פורסם

לא ממש... הוא קומבינה אחת גדולה, היה לאדי סיפור עם המערכת אלפיין שלו שמנגנון הגלישה שלה נדפק אחרי 4 שעות והוא לא רצה להחליף לו...

תעשה חיפוש תמצא את הת'רד הזה.

ההתקנה שהוא רצה לעשות לי באוטו ועוד רצה לקחת לי 300 שקל בלי חומרים, ועוד אמר לי, זה מחיר רק בשבילך כי אני מכיר את חבר שלך( שפך שמה איזה 18000 שקל על מערכת ששווה בערך לתחת.)

בכל אופן, המחירים באוטוס של הסאבים הם מעל השמיים גובלים בחלל. אני הייתי שמה ונדהמתי מהמחירים! c12 ב-900 שקל?!?!@?!@#?

CVR 1600 שקל משהו כזה!

BORKA- אתה מגיע למפגש היום?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

טוב למזלי זה לא משנה לי.

המתקין שלי הוא דני זומרשטיין הידוע ולכן אני לא אפנה למישהו אחר.

בכל מקרה המון תודה על ההמלצות אני מקווה לראות ולשמוע כמה סאבים היום ולהגיע להחלטה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...