Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צמיגים לסופר-לנסר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הגיע הזמן להחליף את הצמיגים במיצובישי סופר לאנסר שלי

אני מחפש צמיגים עם אחיזה ואורך חיים טובים, בגודל סביב המידה המקורית.

אודה למי שיכתוב אילו צמיגים מתאימים קיימים בשוק

דן

פורסם

אצלי בסופר לאנסר יש רביעיית GOODYEAR . מדגם GT2. שזה הדגם הסטנדרטי . צמיג טוב ואוחז. נותן ביטחון וגם לא מתבלה מהר. לגבי ההמלצה ל"יונירויאל" אני לא מכיר את טיב הצמיג, רק שפעם לפני המון שנים הם היו חזקים מאוד בארץ. וכשאני אומר פעם , זה לפני יותר מ25 שנה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תודה לכם

עשיתי קצת ברורים, יש צמיגים של פירלי יונירויאל גודייר וקלבר בפנצריות שאני מכיר. המחירים בערך אותו דבר, המבצע של אוטודיפו הוא הדבר הכי זול. אין מבחר דגמים מכל חברה.

כל הדגמים הם ישנים ולא מופיעים בקטלוגים הנוכחיים של היצרנים (אם זה משנה משהו)

×
×
  • תוכן חדש...