Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי ב205 שנת92 שמורה מאוד

אחרי יישור קו של בולמים ברקסים צמיגים מצבר משאבת דלק ובקרוב אלך למשה זר לניקוי קרבורטור

עכשיו יש לי תוספת בלוח שעונים מד לחץ שמן ישן מאוד !

השאלה שלי אם אני יכול להחליף לו רק את התצוגה שהיה עם אור כחול ותצוגה לבנה ולהשאיר את החייות??

ועוד שאלה איפה אני יכול לעשות לוח שעונים לבן ??

+אור כחול ?

או לבן (פלורסנטי )?

באזור המרכז

וכמה דבר כזה יעלה לי ?

תודה רבה

נתי.

פורסם

תתחדש, תשנה את החתימה שלך. :lol:

לגבי הלוח שעונים, זה פשוט נורה שמאירה את כל העסק שם. אתה שם נייר כזה מיוחד, שכחתי את השם שלו, בצבע שאתה רוצה והרי לך לוח שעונים בצבע שרצית.

עם אתה רוצה להחליף לגמרי את לוח השעונים, זה כבר סיפור אחר.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

שינוי צבע של לוח שעונים ב205 זאת לא משימה קלה בכלל.

ברוב הרכבים ניתן להחליף את הנייר שמאחורי השעונים כדי להחליף צבע, ב205 מדובר במתכת שיש לצבוע מחדש או להדביק עליה בזהירות הדפסה מדויקת.

לפני יותר משנה התחלתי פרויקט כזה, שמסיבות כאלו ואחרות פשוט נתקע. אתה מוזמן להעיף מבט במה שהתחלתי לעשות, אולי זה יתן לך רמזים להמשך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88408

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ובקרוב אלך למשה זר לניקוי קרבורטור

.

אני אתייחס דווקא לתפל שבהמשך תבין שאוליי הוא דווקא העיקר.

לפי המשפט הנ"ל אני מבין שאתה מפ"ת. עם כל הכבוד לזר ולשם שלו בפ"ת אני עדיין ממליץ לך בחום להתאמץ עוד קצת ולנסוע לצביקה בנתניה. לימים תבין שזה היה שווה את הנסיעה, מקווה שההבנה תבוא בדרך הקלה ולא הקשה.

תתחדש על הרכב!

פורסם
אני אתייחס דווקא לתפל שבהמשך תבין שאוליי הוא דווקא העיקר.

לפי המשפט הנ"ל אני מבין שאתה מפ"ת. עם כל הכבוד לזר ולשם שלו בפ"ת אני עדיין ממליץ לך בחום להתאמץ עוד קצת ולנסוע לצביקה בנתניה. לימים תבין שזה היה שווה את הנסיעה, מקווה שההבנה תבוא בדרך הקלה ולא הקשה.

תתחדש על הרכב!

שמעתי שצביקה מחולל פלאים

אני מודה אבל אבא שלי עובד במוסך ממשלתי שאני לא יזכיר את שמו

שהם שולחים לשם את כל הרכבים ויש תוצעות מאוד טובות אז בגלל זה אני חושב ללכת אליו אבל אם אתם אומרים

שצביקה יותר טוב אני ילך אלייו

• תוכן חדש...