Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת שידור WRC בערוץ 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף

כולם חוזרים ואומרים שזה לואב אבל אסור לשכוח שסיטרואן מספקת לו כבר מאתיים שנה מכונית שלא מתפרקת תחת שום לחץ שבעולם.

אין ספק שלואב נהג מעולה, אחרת לא היה שלוש פעמים אלוף עולם (אפשר להגיד כבר 4...\\) אבל בלי הקסארה שלא נגמרת ואחריה ה- C4 הוא לא היה משיג תוצאות כאלה.

מבחינה אישית אין לי שום בעיה עם שדרן או פרשן שאוהדים או בוחרים צד מסויים בזמן שידור, נהפוך הוא , זה עושה את זה יותר מעניין ואסור לשכוח כי הפרשנים על פי רוב הם אוהדי הספורט .

לפני מספר שנים פירשנתי את עונת ה-DTM יחד עם בועז קורפל בערוץ הספורט ולא הסתרתי את האהדה שלי לגארי פאפט, שגם זכה לבסוף באליפות, זה עשה את הכל יותר מעניין .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אסף

כולם חוזרים ואומרים שזה לואב אבל אסור לשכוח שסיטרואן מספקת לו כבר מאתיים שנה מכונית שלא מתפרקת תחת שום לחץ שבעולם.

אין ספק שלואב נהג מעולה, אחרת לא היה שלוש פעמים אלוף עולם (אפשר להגיד כבר 4...\\) אבל בלי הקסארה שלא נגמרת ואחריה ה- C4 הוא לא היה משיג תוצאות כאלה. - מקובל עלי (למרות שעדיין דני קצת הגזים).

מבחינה אישית אין לי שום בעיה עם שדרן או פרשן שאוהדים או בוחרים צד מסויים בזמן שידור, נהפוך הוא , זה עושה את זה יותר מעניין ואסור לשכוח כי הפרשנים על פי רוב הם אוהדי הספורט .

לפני מספר שנים פירשנתי את עונת ה-DTM יחד עם בועז קורפל בערוץ הספורט ולא הסתרתי את האהדה שלי לגארי פאפט, שגם זכה לבסוף באליפות, זה עשה את הכל יותר מעניין . - ציינתי שנהג אולי כן אפשר לאהוד בפומבי, אבל לגבי הרכב/קבוצה אולי צריך להיות יותר ענייני ופחות רגשי כי יש פה עניין שיווקי (למרות שאני בטוח שלא היתה כוונה במקרה הזה).

דובי

מקובל עלי (חוץ מההערות באדום:oops: )

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אין ספק שלעשות פירסומת ליבואן רכב או יצרן רכב כזה או אחר זה טעם רע.

דעתו של דני לוי בנושא העליונות של הצרפתיות בראלי ידועה וברורה ואין לנו הרבה מה לעשות כי היא מגובה בקבלות מאז שנת 85'.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני מייחל ליום שבו יותר יצרנים יבינו שיש פוטנציאל ל4x4 גרופ N

שמועות מדברות על הצרפתים שלאחר שקיבלו פלטפורמה ממיצובישי חוככים בדעתם לעשות כן.

רק לידיעה

ה207 4X4 S2000 עולה לפני מס 230000 יורו

חג שמח

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

וואוו

אם יש תוכנית ספורט מוטורי בערוץ אחד ,אני חוזר מחר לארץ.

סתם בכל מקרה אני חוזר מחר.

ממה שקראתי בשירשור הזה נראה שיש בסיס טוב ושיש פה חבר'ה שקשורים להפקה שמוכנים לשמוע .

אני אומר שאם זה ימשיך ככה, התוכנית תגיע רחוק .

את התוכנית במוצ"ש הקרוב בטח לא יצא לי לראות (חזרה לארץ והכל).

אבל אני כבר מחכה לשבוע הבא.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לביא ודני שלום,

סחתיין על ההופעה.

משכתם תוכנית שלמה בלי ראלי ייחודי, אלא רק על נושאי בטיחות כלליים, ומה המשמעות של רכב בראלי.

ראוי לציון כי זו אולי תחילתה של תוכנית שתדבר לא רק על הראלי עצמו אלא גם על ה"מסביב".

אם תמשיכו כך לדעתי אכן התוכנית תיכנס לתודעה ולקהל היעודי.

לדוגמה להציג בתוכנית את תהליך הכנתו של רכב לראלי. לדעתי נדב בטוח תיעד תמונות ותהליכים מהכנת הרכב שלו,

אולי גם תוספות על הבטיחות בראלי (שדיברתם עליה לא מעט), אבל להכניס לתוכנית שלמה את כל המרכיבים ולהציג אותם - אולי יביא לתמיכה רחבה יותר.

הכנת תוכנית על שיטת העבודה בראלי. אני בטוח שלא כל הקהל שצופה מכיר את החוקים, ותוך כדי ההסברים לשתול תמונות המדמות את המצבים הדומים מסוגי ראלי שונים.

תוכנית אחת בוודאי תכבוש את לב הקהל והיא למעשה הסיוט שלנו....והיא תעסוק בתאונות. הצגת תמונות רבות של תאונות שונות, הגורמים להם ומה קרה לנהג ....(רייטינג גבוה מובטח)

וכן הלאה לחשוב על הדברים המעניינים ושניתן להציגם.

שיקולכם ....

עפר שורץ

פורסם

עופר שלום

אנחנו מנסים במסגרת הקיימת ותחת כל האילוצים של הערוץ (ראית בוודאי את כמות ה"מסקין טייפ") לעשות את מלאכתינו נאמנה

קודם כל תודה על הפרגון וגם אם ישנן הערות בונות, תמיד נשמח להשתפר.

השבוע ניתן דגש על בטיחות,ושוב נסתייע ב"עזרים טקטיים"

ניתן נגיעות בראליים מקומיים בארגנטינה, באחה איטלייה (עם הקבוצות הישראליות), ראלי ירדן פרומו,וככל שינתן הזמן

נתחיל לגעת בנושאים הקשורים בארץ.

בהזדמנות זו אני באמת רוצה להודות לאנשי מחלקת הספורט של ערוץ 1 שידעו לעכל את הספורט החדש שנפל להם לאולפן

ואפילו להתחיל להתלהב,וכמו כן למפיקי התוכנית,לבמאי,לקריינים, (בכוונה ללא שמות) שכולם שותפים לחזון שלנו לראות את הספורט המוטורי קורם עור וגידים למרות כל ה... קשיים :lol:.

חג עצמאות שמח לכולם

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

השבוע בתוכנית

פרומו ארגנטינה,לואב,גרונהולם, ואם יוותר זמן ננסה להכניס את ראלי ירדן 1998

אז נרשמו 3 קבוצות ,שוכטוביץ,מלמד,דני לוי.

את המירוץ ההוא סיים רק מלמד, שוכטוביץ ודני לוי פרשו בגלל תאונות

הסרט(בהנחה שישודר) באדיבות אהוד לביא.

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
השבוע בתוכנית

פרומו ארגנטינה,לואב,גרונהולם, ואם יוותר זמן ננסה להכניס את ראלי ירדן 1998

אז נרשמו 3 קבוצות ,שוכטוביץ,מלמד,דני לוי.

את המירוץ ההוא סיים רק מלמד, שוכטוביץ ודני לוי פרשו בגלל תאונות

הסרט(בהנחה שישודר) באדיבות אהוד לביא.

בברכה

דני לוי

דני , אתה תמיד מדבר על עצמך בגוף שלישי? :-D

בחברות

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

היום למרות שלא היה מירוץ אלא נושאים מסביב, היה מעניין

דני ואיתי שיהיה בהצלחה בירדן

הערה קטנה - גובה פני ים המלח הם לא מינוס 490 מטר אלא 400 וקצת

• תוכן חדש...