Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בערך אמור לעולת synchronizator

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של אבא שלי, הוא אומר שהוא צריך להחליף את הנכרון

והוא גם מדבר גם על איזה מייסב שנמצא בדיפרנציאל (גם לT4)

פורסם

תלוי איפה ותלוי באיזה מוסך, אבל הסינכרון יעלה כמה עשרות שקלים גג, אבל פירוק התיבה לגורמים ראשוניים, והחלפת כל האטמים מסביב, וייתכן גם שחלק ממיסבי הגיר עלולים לגרור אותך לסכום של אלף ומעלה שקלים (במקרה הטוב). אחי החורג עשה את זה בעצמו ובאמת שילם על ההסנכרונים בלבד, אבל זה לקח לו דיי הרבה זמן (פעם ראשונה שלו) והוא גם עובד במוסך. לכן אם זאת הוצאה שאתה הולך להוציא במוסך, מומלץ לבדוק במספר מקומות, ומן הסתם להחליף כבר את כל הסינכרונים בתיבה!

בברכה!

יונתן.

• ספונסר פורום
פורסם
תלוי איפה ותלוי באיזה מוסך, אבל הסינכרון יעלה כמה עשרות שקלים גג,

ספר לי בבקשה ידידי המלומד איפה קונים סינכרון vag בעשרות שקלים?

אורן

פורסם

ספר לי בבקשה ידידי המלומד איפה קונים סינכרון vag בעשרות שקלים?

אורן

שמע, אני לא יודע לגבי וואג, אבל אני יודע שבזמנו כשהתעניינתי לגבי סינכרונים לאוטו שלי (מגאן), חבר מוסכניק שלי אמר לי שהסכום על הסינכרונים הוא לא הבעיה הראשית (במקרה שלי הוא אמר לי שזה משהו באזור ה100 שקל אם אני לא טועה).

הכוונה בתשובה שלי הייתה שהסכום על הסינכרון הוא שולי כמעט לגמרי בהשוואה לסכום שיילקח על פירוק התיבה הרכבתה מחדש.

אם אתה יודע משהו יותר טוב, אתה מוזמן להוסיף מהידע שלך, ואני גם אשמח ללמוד! :wink:

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...