Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:?: אני צריך עזרה בחיבור מערכת נעילה מרכזית ("יחידת נוחות") לסגירת חלונות בזמן נעילת האוטו :?:
פורסם

המערכת היא UZEBIT 6016 (יש תמונה) לדיהטסו שרייד 99 עם נעילה מרכזית וחלונות חשמליים מקוריים

היא כבר מותקנת ומפעילה את הנעילה המרכזית.

אני רוצה לחבר אותה גם להרמת החלונות

12312.jpg

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

בגדול הרכיב קיים בכל מקום שמחזיק שלטי נוחות ואזעקות..

תעשה סיבוב ותבדוק מחירים.

פורסם

אני מחדרה וכבר בדקתי מחירים (מסביב ל 300 שקל!!)

אבל אני שמעתי מכמה אנשים שלא תמיד יש צורך ברכיב הזה - תלוי בסוג הרכב ובמנגנון סגירת החלונות (אים הוא מקורי או לא).

אים חושבים על זה , היחידת נוחות צריכה לתת "פקודה" לסגירת חלונות כמו לחיצה ידנית על הכפתור לסגירה.

יש לי דף הסבר חיבורים ליחידת נוחות הזאת שקיבלתי מהמשווק של המוצר ומצוין שם רק חיבור של חוט (גיד) אחד להרמת שמשות.

אין בדף אף מילה על רכיב נוסף לצורך הרמת חלונות !!

פורסם
אבל אני שמעתי מכמה אנשים שלא תמיד יש צורך ברכיב הזה - תלוי בסוג הרכב ובמנגנון סגירת החלונות (אים הוא מקורי או לא).

אים חושבים על זה , היחידת נוחות צריכה לתת "פקודה" לסגירת חלונות כמו לחיצה ידנית על הכפתור לסגירה.

תראה כמה זמן אתה מתברבר עם ההודעה הזאת שהייתה יכולה להסתיים בתגובה אחת אם הייתה משקיע כבר בהודעה הראשונה בלתת את כל הפרטים והתמונות.

ציין באיזה רכב מדובר והאם קיימת בו הרמה אוטומטית של החלונות (לחיצה קצרה או ארוכה ואז עזיבת הכפתור גורמת לסגירה מלאה מבלי להחזיק את הכפתור לחוץ עד שהחלון עולה).

פורסם
ציין באיזה רכב מדובר והאם קיימת בו הרמה אוטומטית של החלונות (לחיצה קצרה או ארוכה ואז עזיבת הכפתור גורמת לסגירה מלאה מבלי להחזיק את הכפתור לחוץ עד שהחלון עולה).

ראיתי שרייד 99. טעות שלי.

בכל מקרה מומלץ לתת את מירב הפרטים כבר בהתחלה כדי למנוע "התמרחות" השרשור.

פורסם

חלון הנהג יורד (נפתח) בלחיצה ארוכה ועזיבה, לגבי הרמת החלון אני לא בטוח (הרכב חדש אצלי) אני אבדוק

פורסם

אתה צריך מרים שמשות . נקודה. אין דרך קיצור - לפחות לא בסוג הרכב שלך.

החוט הבודד שיוצא מיחידת הנוחות הוא חוט פיקוד להרמת השמשות - אותו יש לחבר למרים השמשות.

תתעניין אצל מתקיני אביזרים לגבי המחירים -גם דני זומרשטיין יוכל לעזור לך במחירים ומוצרים.

• תוכן חדש...