Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיני מיינור שנת 83 אחרי שיפוץ כללי

הכול עובד פיקס חוץ מבעיה אחת קטנה שאני כבר לא יודיע מה לעשות?

שאני ממלא טנק דלק מלא השעון מגיב ומראה לי F(מלא)שאני מתחיל לנסוע (ורק בנסיעה לא בהילוך סרק)

השעון מראה לי חצי טנק

ועם יש לי חצי טנק אז מראה לי השעון E (ריק)

אמרולי שיש לי בעית מינוס במיכל או במצוף

החלפתי גם מיכל וגם מצוף וזה לא הסתדר

מה לעשות היכן הבעיה ?

תודה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אני חושב שעשית טעות..בכל מקרה היית צריך לבדוק את הסקאלה ולהחליף עם בעלים אחרים של קופר ולראות אם משהו השתנה!

אני חושב שהמחוג עצמו אפשר נמצא בסקאלה לא טוב.בעיקרון מאחורי הסקאלה יש מגעים מאוד מאוד עדינים ואני בטוח שהבעיה שלך מתחילה לפחות במחוג עצמו.בדוק אם אחד מחברייך לתחביב(בעלי המיני) אם הייתה תקלה כזאת בעבר ) ואם לא בקש מאחד מהם את הסקאלה שלו לבדיקה .אני יודע שזה נשמע מוגזם אבל זה ממש הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו.

חח או שמי שעשה לך את העבודה פשוט החזיר לך את החלקים שלך :) ותאמין לי שזה קורה :)

בהצלחה חזור אליינו עם תשובות

• תוכן חדש...