Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חלון חשמלי לא עולה .


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלון החשמלי מקדימה במושב של הנוסע ליד הנה ג לא עולה יורתבה תחלה הוא היה עולה וירוד רק שהדלת סגורה היום הוא ירד ולא עלה יותר..פתחתי תכיסוי של הדלת מבפנים שיחקתי עם המגעים אין כלום מת לאן לגשת למנוע או לחיבורים?ואיך מאבחנים מנוע מת?

 

הרכב הוא סיטרואן AX 1.4 שנת 96

פורסם

לחבר מנורת ביקורת לקונקטור של המנוע וללחוץ על הכפתור ולראות?

אם כן אז בדקתי אין מתח...(אני יבודק מחר שוב פעם)

פורסם

אם באמת אין מתח אז אין סיבה להאשים את המנוע, כנראה נתק במערכת או פיוז שרוף.

אבל אני לא בטוח שאתה בודק נכון אם הנורה, חברת ערקה לגוף הרכב ? (לדעתי תמיד עדיף מולטי-מטר על נורה)

פורסם

לפעמים המתח למנוע לא מגיע ישורות מהמתג. יש בחלק מהמכוניות ממסר כוח. צריך לבדוק גם אותו.

פורסם
החלון החשמלי מקדימה במושב של הנוסע ליד הנה ג לא עולה יורתבה תחלה הוא היה עולה וירוד רק שהדלת סגורה היום הוא ירד ולא עלה יותר..פתחתי תכיסוי של הדלת מבפנים שיחקתי עם המגעים אין כלום מת לאן לגשת למנוע או לחיבורים?ואיך מאבחנים מנוע מת?

 

הרכב הוא סיטרואן AX 1.4 שנת 96

נתק לחיבור בין דלת למשקןף דלת.

ניקוי מחבר בלבד.



דני

פורסם

אין קשה מאוד הלגיע לחוטים אני שחבתי שזה זה גם שיחקתי עם העסק לא עזר כלום

ואחרי שפירקתי תדיפון היה כזה ספוג לא ספוג משהו כזה דומה נילון.ויש רק כמה פתחים בדלת אז חתכתי שתיים עם סכין יפנית יפה ואין עדיין כל כך גישה..יש עוד דרך או שזאת האפשרות היחידה?

פורסם

ההימור הראשון שלי היה החוטים עצמם, ורק בגלל שבהתחלה החלון עבד רק כשהדלת פתוחה. נסה לשחק עם החוטים במשקוף הדלת.

 

באם זה נבדק, ההימור הבא שלי היה חיבורים במרים חלונות (אם יש).

המרים מחובר בטור למפסק- ובמקרים רבים המרים מתפגר או שהחיבורים מתנתקים בגלל התקנה לא ממש איכותית.

פורסם

טוב הבעיה סודרה .

שתי החוטים של החלון במשקוף היו קרועים (החוטים של המפסק אחד למעלה ואחד למטה).

×
×
  • תוכן חדש...