Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה מפנקים מיאטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמו שכתוב בכותרת ככה צריך לפנק אותה! :-D

כמה דברים שהוספתי למיאטה מאז שקיבלתי אותה.

שלב 1:

פילטר אויר פתוח.

p12218138te.jpg

שלב 2:

מספרים חדשים.

p12218147uk.jpg

שלב 3 :

צביעת הספויילרים של הוישרים.

p12218167ya.jpg

שלב 4:

צמיגים חדשים, גודייר איגל F1.

p12218173jm.jpg

p12218188zk.jpg

שלב 5:

ווקס למיאטה, והמוצר הסופי.

p12218209mi.jpg

p12218238jr.jpg

שלב 6:

לכסות אותה.

p12218264bm.jpg

פורסם

והטופיק הבא - "ככה מפנקים את איתי" - נוסעים בה מדי פעם! :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכולם על המחמאות.

באיזה ווקס השתמשת?

בטרטל ווקס.

נו, חולה נפש כרגיל :cool:

אבל מתי תבין שהתמונה האחרונה צריכה להיות כשהרכב נוסע ולא מכוסה ?!?!? :lol:

אתה וקונדסון מראים כאילו אני לא נוסע בכלל על המיאטה, זה לא נכון, אתמול נסעתי איתה למכולת. :wink:

פורסם

איתי, תעבור לקארפלאן אוטופיניש או QMI

התוצאה - טובה פי אלף, מניסיון :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה וקונדסון מראים כאילו אני לא נוסע בכלל על המיאטה, זה לא נכון, אתמול נסעתי איתה למכולת. :wink:

:lol::lol:

האמת, אם כבר העלית את זה, יש משהו שלא מסתדר לי בקטע של נסיעות למכולת עם המיאטה, כשאתה מגיע לשם, מה אתה עושה ? קורא ליוני שיבוא עם הסילביה בשביל לסחוב את השקיות ?

פורסם
:lol::lol:

האמת, אם כבר העלית את זה, יש משהו שלא מסתדר לי בקטע של נסיעות למכולת עם המיאטה, כשאתה מגיע לשם, מה אתה עושה ? קורא ליוני שיבוא עם הסילביה בשביל לסחוב את השקיות ?

כן רק יש בעיה אחת - יש שתי כיכרות בדרך למכולת...:lol::twisted:

פורסם

נו בטח - 2 כיכרות זה 2 מקומות שבהם יוני יתקע עד שהוא לא יוציא דריפט מושלם... :)

בסוף אתה תביא את הקניות ברגל הבייתה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...