Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן כן...אל תספר לי סיפורים...

את זה אתה אומר עכשיו, כי אין לך את האחריות.

אם הייתה לך האחריות, ועדיין הפאנל שלך היה נופל בטעות על הרצפה ומתקלקל - לא היית אומר:"איזה באסה...נקנה פאנל חדש" או "בוא נלך לאפריל טקליין, ונסביר להם שאין ברצוני לפנות אל האחריות אלא מיד לשלוף את הארנק ולשלם כמה שנדרש עבור התיקון"

כמו ענק היית בא ואומר שהכנסת את הפאנל למכשיר, ופתאום כלום לא עובד...(במקרה ואין שום סימן חיצוני שמעיד על כך שהמכשיר צלל אל הרצפה)

אחריות אחריות אבל האחריות לכמה שנים לא לכל החיים. ומה יקרה שיום אחרי שלא תהיה לו אחריות והמכשיר יתקלקל לו? מה זה משנה אחריות או לא. אני לא בא להגיד שזה דבר לא טוב, אבל לשלם על אחריות 1100 שקל זה מוגזם. באמת מוגזם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי לגבי תיקון המכשיר נשלח לטכנאי והוא לא גילה את מקור הבעיה .

התקשרתי לחנות שקניתי ממנה והוא אמר לי שאין לו בעיה להפעיל את האחריות שיש לי על המכשיר ולשלוח את המכשיר לאלפיין אמריקה אבל אני יצתרך לשלוח לו תמכשיר.

עכשיו השאלה שלי מה אתם הייתם עושים יש לי אפשרות לקנות ממישהו פאנל משומש במצב חדש ב700 ש"ח .

הייתם קונים אותו ומוותרים על הכאב ראש של הטלפונים לאמריקה והמשלוח וכל הבלאגן . או שהייתם הולכים על זה ומנסים להפעיל את האחריות?

פורסם

שוב פעם אם אתה מאזור הצפון אני יכול לנסות לשלוח לך את זה לתיקון לאפריל טק ליין, יש מצב שהתיקון יעלה פחות בהרבה פחות מ 700 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

דיברתי עם החנות שקניתי ממנו את המכשיר והוא אמר שאין בעיה שיתקנו אותו במסגרת האחריות שיש לי

עכשיו השאלה היא כמה יעלה לי משלוח עד לשם?

דיברתי גם עם טקליין הם אין להם בעיה לבדוק את המכשיר ללא תשלום אבל התיקון אם אני יתקן שמה יעלה לי . אז נראה לי שאני יתן להם לבדוק לי את המכשיר ונראה על מה אני בכלל עומד פה .

פורסם

ערב טוב.

בלי קשר להתלבטות שלך, רק רציתי להזכיר לך, שאם אתה שולח את המכשיר לארה"ב אתה צריך למלא הצהרה שאתה שולח אותו לתיקון, זאת על מנת שלא תצטרך לשלם מכס שהמכשיר חוזר.

בברכה,

מתן.

פורסם

אתה ממש מצחיק.

לשלוח מכשיר כל-כך נפוץ לארה"ב זה מגוחך (מה גם שמאוד קשה לי להאמין שהבחור שלך הולך לשלוח אותו לארה"ב). סתם כאב ראש ובלאגן.

יש לך תקלה פשוטה יחסית שאני בטוח שכל אחת ממעבדות האלקטרוניקה בארץ תדע לזהות. גם אפריל יידעו. כנראה שהטכנאי שבדק את המכשיר הוא לא בדיוק הכתובת.

הת'רד שלך נמרח כמו מסטיק. תן אותו למעבדת אלקטרוניקה (חיפוש בפורום יניב לך שלל המלצות) וסגור את הבאסטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...