Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ שמן בסובארו( פרק 2)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים ערב טוב

כזכור פתחתי שרשור בעיניין זה , הרכב היה במוסך והבעיה ככל הנראה נפתרה.

אבל...

היום נסעתי ברכב, ובמצב של סל"ד גבוה בין 2500 ל3000 הלחץ שמן היה יחסית נמוך הוא עמד ברבע המחוג .דבר שלא היה כן לפני שהחלה הבעיה . תמיד כשהיתי נוסע הלחץ שמן לא היה יורד מ45 ורק בעצירה היה יורד.

ועכשיו במצב עצירה הלחץ שמן ממש אפס. לא קצת מעל או משהו כזה, פשוט אפס, ואז מתחילים רעשים מוזרים מהמנוע וכשאני לוחץ גז הלחץ שמן עולה קצת והרעשים מפסיקים, דרך אגב הנורות אזהרה ברכב שלי לא כולם עובדות ,

לדוגמא הלחץ שמן ולכן אני יודע שיש בעיה על סמך השעון ,והסיכוי שהוא דפוק ממש קלוש. (סובארו GL 87 1800)

מה יכולה להיות הבעיה ? הרכב היה במוסך לפני חודש בערך כשהבעיה החלה בהתחלה ואמרו לי שנסתם הקרטר משהו ואז ניקו איזה רשת שם במנוע והכל אמור להיות בסדר, הרכב עבד במוסך חצי שעה והלחץ שמן היה תקין .

תודה לכל העונים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

באמת שאני לא מבין אותך ואת כל מי שפותח שרשור חדש על בעיה ישנה. אתה חושב שכל מי שיכול לעזור לך זוכר במה מדובר? אתה חושב שכל מי שיכול לעזור לך יטרח לחפש את ההודעות הקודמות שלך?

לכן רצוי תמיד לצרף תגובה חדשה אפילו לשרשור עתיק, ממילא זה יקפיץ אותו לראש הפורום. אם לא לפחות היית נותן לינק לשרשור המקורי.

פורסם

אתה צודק במאה אחוז לא חשבתי על זה קודם מצטער...http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137889

פרטים בה"פ .

פורסם

תבדוק שוב היתכנות של סתימת רשת קרטר.

בבוקר אחרי שהרכב עמד בלילה תבדוק מפלס שמן,אולי ישנו חוסר,במידה ולא תבדוק תקינות משאבת שמן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

טוב אז קודם כל תמיד קיימת האפשרות שהיוניט לחץ שמן או הלוח שעונים אינם תקינים. אם אתה מציין שמתחילים רעשים מוזרים כשלחץ השמן נמוך הדבר לא מבשר טובות ומצביע על בעיה קריטית. כנראה שעניין הלחץ שמן לא הסתיים בניקוי הרשת וצריך להמשיך לבדוק את הבעיה. אגב אז כשביצעו את הניקוי החליפו שמן ופילטר שמן? אם לא אז זה רע מאד.

בכל מקרה כמו שהסבירו לך אז ואני מדגיש "חזור והדגוש" (חזקי) שהבעיה חמורה וייתכן שכבר נגרם נזק. יש לגרור את הרכב למוסך ולבדוק את לחץ השמן בעזרת שעון לחץ שמן. במידה והוא נמוך מידיי לכבות מייד את המנוע ולאתר את הבעיה, אבל את זה המוסך כבר יודע.

בהצלחה וחזור לעדכן.

פורסם

טוב אז ככה.

במוסך אמרו לי שכנראה צריך להחליף משאבת שמן , בסובארו נורמאלית העלות היא פלוס מינוס 350 ש"ח מקסימום 400

אבל בדגם האמריקאי ( כמו שלי) להחליף משאבה או לשפץ את הקיימת זה בסביבות האלף שקל כי צריך לפרק חצי מנוע בשביל להגיע למשאבה,

אז הפיתרון של המוסך הוא להרים קצת את הסל"ד ואז יהיה לחץ שמן קצת יותר גבוה , וכך היה.

פרטים בה"פ .

פורסם

שיפוץ משאבת שמן במנוע כמו שלך עולה 300 שקל במוסך, שזה כולל קיט שיפוץ, טבעות אטימה,שיוף ,ניקוי, החלקה של התושבת.

במנוע כמו שלך (דגם אמריקאי),צריך לפרק מאוורר מנוע , להרים את הרכב על ליפט ולהוריד את המשאבה ע"י פירוק הברגים כשהרכב מורם, זה בכלל לא לפרק חצי מנוע בשביל זה.

אני כבר עשיתי את זה,אני שיפצתי את המשאבה שלי למרות שלא היה בה שום בעייה,תוך כדיי שיפוץ כללי של הרכב.

להעלות סל"ד זה לא לעניין , יגרום בלאי למנוע ,ולא יפתור לך כלום.

לטווח הרחוק זה רק נזק למנוע ונזק לכיס שלך = דלק.

בנוסף,במשאבת שמן שלך,יש בורג כיוון לחץ שמן,אם משהו נגע לך בבורג הזה,ייתכן שמשם נובעת הבעייה,היות ואתה לא יכול לדעת שאכן נגעו בכיוון שלו, אין עליו סימון או משהו בסגנון, אני ממליץ לך להחליף את המשאבה,לאחת משופצת כבר ומכוונת כמו שצריך ולא להמתין עם זה יותר מידיי .

אם אתה באיזור הצפון, דבר איתי בפרטי,אני אשלח אותך למקום שכן יודע להתעסק עם זה.

בברכה.

פורסם

אז המוסכניק עבד עלי? הוא אמר לי בפירוש שזה דגם אמריקאי וצריך להביא משאבת שמן מיוחדת וצריך לפרק חצי מנוע שזה עולה בסיביות האלף שקל

הוא מטפל ברכבים של כל המשפחה שלי כבר הרבה מאוד שנים.ואני מאוד סומך עליו

פרטים בה"פ .

פורסם

מאיזה איזור אתה? לפי דעתי תלך למוסך אמין שמומלץ בפורום באזורך לקבלת עוד חוות דעת.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...