Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה יודע איך אפשר למדוד כמה R.M.S יש לסאב מסויים?

כי לרוב הסאבים שמוצעים למכירה לא כתוב כמה RMS הם

נגיד וברשותי סאב 1000 וואט איך אני יכול לדעת בוודאות כמה RMS הוא?

פורסם

לא כתוב כמה RMS הוא כי נראה לי שאף אחד לא מכיר את הסאב הזה.

מדובר בדרעק סיני וזול ואני לא מאמין שהוא עולה 800 שקל :shock: (מחיר של רוקפורד P2 חדש!)

בקיצור, לא להתקרב.

איזה מגבר יש לך?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא לקנות לא לקנות!!! אל תקנה את הסאב שנתת לנו קישור אליו! זבל סיני.

תגיד תקציב, איזה מגבר יש לך, ואנחנו כבר נציע לך סאבים.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשהתקציב מאד נמוך אין לי בעיה עם זבל סיני. אבל ב800 שקל? זה מחיר של P2 או CVR :roll: פשוט גניבה.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

"הסאב בעל הספק אדיר ומקנה עוצמה אדירה ושמיעת צליל באס בתדרים גבוהים"

מישהו יכול להסביר לי למה כוונת המשורר?

תפקידו של הסאב הוא לא בהשמעת צלילים נמוכים וככל שהוא יותר איכותי כך הוא מסוגל להשמיע יותר טוב את הנמוכים?

בקיצור

אל תיגע

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אל תתקרב בכלל לכל מוצר שהו שהספק שלו הוא פיוצ'ר

הצעה אישית מניסיון של חבר

ב 400 שקל אתה יכול לקנות סאב יותר חזק ויותר טוב בהרה

כמו למשל : קיקר c12 ולא חסר עוד

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
"הסאב בעל הספק אדיר ומקנה עוצמה אדירה ושמיעת צליל באס בתדרים גבוהים"

מישהו יכול להסביר לי למה כוונת המשורר? נדב אני מתפלא עליך , אתה פשוט יוצר חרפה לפורום :lol::smilecolr איך לא הבנת שמומחה השיווק לא מבין שום דבר בסאבים שאתה שואל שאלה כזו ? ציפיתי ממך להרבה יותר

תפקידו של הסאב הוא לא בהשמעת צלילים נמוכים וככל שהוא יותר איכותי כך הוא מסוגל להשמיע יותר טוב את הנמוכים?

לא נכון. זה תפקידו של הטוויטר , תפקידו של הסאב זה ליצור צלילים גבוהים . רצוי שתלך ותלמד אקוסטיקה וסאונד מחדש . ותעשה בבקשה שיעורי ביית לפני ההופעה הבאה בפורום ,אחרת איאלץ להתלונן בפני המנהלים .:lol:

בקיצור

אל תיגע

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

סאב מעפאן שפעם הוצאתי במכירה פומבית ב 100 ש"ח.

נתתי לו 150 RMS בקושי והוא לא נשרף אז כנראה שהוא בערך 150 RMS , ישב בתיבה אטומה של 50 ליטר ונשמע על הפרצוף :)

לדעתי לא שווה עפילו את ה100 ש"ח ששילמתי עליו.

בברכה.

בוריס.

פורסם

אז שמעת לא נכון. טוב, אין לי מה להוסיף על הסאבים מהדגמים האלה לפחות של פיוניר. בומים בומים אבל עם כאבי ראש ובלי קשר למוזיקה. אמרתי לך כבר, תיתן לנו תקציב, המגבר שהולך להגביר את הסאב (או שאתה קונה סאב ואחר כך מחפש לו מגבר?) ואז נביא לך הצעות.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בוא נגיד שהוא סאב טוב (והוא לא!) הוא צריך מגבר רציני שיפתח אותו. כמו שאמרו לך כבר, תגיד כמה אתה מוכן להשקיע ואיזה מגבר יש לך?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
שווה לי לקנות ?

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TSW306C&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap&lang=he

שמעתי שאין על פיונר ....

אחד התותחים!!!

פיונאיכס עדיין מייצרים תותחים צודק!

אבל ממש לא סאבים/רמקולים!

זבל של מוצרים..:idea:

הסאב מתאים רק במקרה ואתה לא מתכוון לשבת בתוך האוטו ולשמוע אלא המטרה שלך היה להשמיע באס (זבל של באס אגב..) לכל השכונה! ככה הערסים ידעו שיש לך מערכת ואיזה כיף בוא נשבור לו חלון ונקח מתנה או שתיים? :lol:

תתרחק מכל מה ששמעת עליו טוב בשכונה שלך ידידי!

לאט לאט תלמד..

בהצלחה

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אוקיי

אבל איזה סאב וופרים של חברות הם טובים?

אני לא מדבר עכשיו על תקציב אני רק רוצה לדעת כי בעתיד שאני ידע מה לקנות

• תוכן חדש...