Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דחיפת רכב אוטומטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת במקרה שאין ברירה וחובה לדחוף רכב אוטומטי, את הידית הילוכים שמים על P או על N?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עזוב מאמץ, מבחינת נזק למכלולים, איך אמורים לדחוף?

אני שואל כי גררו לאמא שלי את האוטו על P וממה שאני יודע זה מתכון להרס הגיר, ואם אני צודק תוגש תלונה לחברת גרירה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יגרם שום נזק לגיר בדחיפה של כמה מטרים. יצרנים בדרך כלל ממיליצים על גרירה בהרמה מלאה או של הסרן המניע, רק עם מרחק הגרירה עולה על 50 ק"מ.

הבורר כמובן על N, ב P לא תוכל להזיז את הרכב מהמקום.

פורסם

אני מנחש שהרכב הוא הנעה קדמית והגרר הרים את הגלגלים הקדמיים והרכב נגרר על האחוריים. אם זה המצב אין שום בעיה וזוהי הצורה לגרור.

פורסם

בהמשך לדבריו הנכונים של אביב, רכב אוטומטי גוררים אך ורק כאשר הגלגלים המניעים באוויר. אם אין שום ברירה מלבד לגרור אותו כשהגלגלים המניעים במגע עם הכביש, יש למלא שמן גיר למפלס מקסימלי, לגרור במהירות שאינה עולה על 50 קמ"ש, למרחק שאינו עולה על כמה עשרות ק"מ, כאשר בורר ההילוכים במצב N.

הנ"ל מתייחס לתיבות אוטומטיות סטנדרטיות. בוודאי אינו מתייחס לגירים רציפים, DSG וכיוב'.

בכל מקרה, יש לבדוק בספר הרכב לגבי הוראות מיוחדות.

תמיד יהיה דף המוקדש לנושא גרירה, ויש לבצע את ההוראות שם ככתבן וכלשונן על מנת להמנע מגרימת נזק כבד לתיבה.

פורסם

אם הרכב נגרר ע"י גרר בשירות העירייה, אז אני מניח שהם גררו את הרכב עם כל ארבעת הגלגלים באוויר, כל שלא נגרם כל נזק למערכת ההנעה.

פורסם

Tomer

בP ישנה נעילת דיפרנציאל, כלומר הגלגלים לא יכולים להסתובב באותו הכיוון (אם אני זוכר נכון, הם כן מסתובבים בכיוונים שונים, כלומר אם תרים את הרכב על ליפט, ותסובב אחד, אז הוא יסובב את השני בכיוון ההפוך).

בכל מקרה, רכב אוטומטי מזיזים רק על N.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אני לא טועה ב P ישנו פין ביטחון שנועל את הגלגלים,לכן לא דוחפים או גוררים רכב אוטו' על P.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...