Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב כל בית ישראל.

בשבוע הבא אני טס לאנגליה, והפעם בשונה מפעמים קודמות אני חושב על לקנות שם רמקולי קומפוננט למכונית שלי.

ראיתי באינטרנט כמה אופציות.. שיעלו בסביבות ה-500 שקל. (60 ליש"ט +-)

1. INFINITY REFERENCE 6010cs

2. JBL GTO6507c

3. Cerwin-Vega HED 1502

אלה העיקריים ששמתי לב אליהם.

אני יודע שהגישה הנכונה היא- להאזין ולהחליט.

אבל בכל אופן מהסתכלות באתרי השואות מחירים ודומיהן, לא מצאתי את המוצרים האלה בארץ ורציתי לדעת אם נתקלתם בהם או יש לכם מידע, המלצה, הערות וכו' עליהם.

תודה רבה

פורסם

לא שמעתי אף אחד מהם אבל הביקורות על הרפרנס שראיתי בפורום רובם קטלו אותו ככה שהייתי יורד ממנו.

במחיר של 500 שקל נראה לי שהייתי קונה מורל פולס\טמפו בארץ. או מוסיף קצת וקונה דוטק יד שניה.

אני לא רואה סיבה לקנות מחו"ל סטים בינוניים כאלה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

באנגליה הכל יקר.

כשטסתי לשם הכל היה נראה לי זול

בכל זאת כדור כדורגל או חולצה עולות פאונדים בודדים וכשזה נראה לך כתוב מול העיניים אז 8 נראה לך מאוד זול

וכשהגעתי הבייתה קלטתי שביזבזתי בשבוע וחצי 1000 פאונד.

תיזהר עם זה ותחשב הכל לפי הערך של כפול 8 ומשהו.

ולדעתי סתם יצא לך יקר להביא משם קומפוננט ועוד בכזה תקציב.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תקח בחשבון שזה מיובא מארה"ב , כך שיש על זה מכס , יש על זה ריווחי יבואן , ורווחים של חנות , אני בטוח שאם תבדוק ותחפש ,אתה תראה שבארה"ב זה עולה הרבה יותר זול.

אז למה לקנות באנגליה משהו פשוט בהרבה כסף ? או שתקנה פה מורל פולס או שתיבא מארה"ב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...