Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 308 GTS - הראשונה בציון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כתבה על הפרארי 308 שעלתה לאחרונה לארץ:

צליל התנעה. שקט תהומי למשך כחצי שניה, כזה שמשאיר ספק... התניעה? לא התניעה? וכאילו בכדי לאשר, בעוד נשמע גרגור מנוע שהפך לנהמה קלה מאחורי גבי, באה ולחשה לי הפרארי מאחורי אוזניי "התעוררתי, אפשר להתחיל". התחלתי. המבט מופנה לפנים, לא יודע למה לצפות... היא תהיה נחמדה אליי? האם להיות נחמד אליה? מספיק לחשוב, אמרתי לעצמי, תוך שהעלתי את הסל"ד לכיוון ה-3,000 סל"ד והרפתי במהירות מדוושת המצמד והנה זה בא... הצליל הענוג הזה ששמעתי עד היום רק בסרטים, נהמת מנוע ה-V8 של הפרארי 308 GTS מתעורר לחיים ומתחיל בטיפוס מעלה מעלה. שתי הידיים על ההגה, המבט יורד לרגע לכיוון מד הסל"ד, אשר כאילו ומתגרה בי כשהוא מראה חיווי של 6,000 סל"ד ואומר לי במבטא איטלקי כבד "נו, יא חנון, אתה רק ב-6,000 סל"ד, פה זה פרארי, איטליה, אקזוטי, זה לא אוטו אמריקאי, תלחץ!" אני לוחץ אני לוחץ! אמרתי בליבי תוך שאני מעביר להילוך שני ואני בקרב עם הפרארי, היא רוצה לשלוט בי, אני רוצה לשלוט בה, תיכף נראה מי שולט במי....

המשך הכתבה:

http://www.classiccar.co.il/articles...e.asp?A_ID=395

article_395_a_pic1.jpg

P1010595.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

great story

great car

dreams come true.....x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

כמה שהיא יפה, אבל כל הזמן הפריעו לי בעיניים החישוקים הכוחניים האלו שלא מתאימים לגוף הזורם. רק לקראת סוף הכתבה נפתר לי הענין כשהבנתי שהרכב היה אמריקאי.

ד"א - נראה שהצמיגים בחתך לא כל כך נמוך. 55 ?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
כמה שהיא יפה, אבל כל הזמן הפריעו לי בעיניים החישוקים הכוחניים האלו שלא מתאימים לגוף הזורם. רק לקראת סוף הכתבה נפתר לי הענין כשהבנתי שהרכב היה אמריקאי.

החישוקים מצופים כרום כמו שנהוג בארה"ב, לא נראה טוב במקרה הספציפי הזה אבל ברוב המקרים נראה מצויין, אבל על טעם וריח...

לגבי ההערה שלך על רוחב הצמיגים, קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72344&highlight=%D7%90%D7%91%D7%90

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בתקופה שייצרו את הפרארי הזאת לא היתה את האופנה של היום שכל אוטו חייב לצאת מהמפעל עם מינימום 19 אינץ גודל וחתך 2 ס"מ . אז המידות היו יותר צנועות , אפילו שזאת פרארי...

נ.ב: אחלה כתבה ליאור!

יוגב

פורסם

אחלה כתבה.מי יתן ונזכה לראות עוד מכוניות מיוחדות בארץ הקודש.

ליאור כל הכבוד על הכתבה-מעולה כרגיל,ולשמוליק תתחדש ותהנה ממנה-כל הכבוד על האומץ.:-P

פורסם

רק חבל שלא פורסם המחיר הכללי של הייבוא או לחילופין יומן ייבוא על מנת שנוכל לדעת עד כמה החלום הזה יכול להיות קרוב אלינו.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

פורסמו בפורום עשרות הודעות בנושא ייבוא רכבי אספנות - זו לא צריכה להיות בעייה גדולה להעריך את העלות.

מכונית כזו נמכרה לפני שבוע ב-EBAY ב- 20,000$ - מכאן אתה יכול להמשיך את החשבון לבד :wink: .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...